Misterele Emmei Fielding se vad la DIVA
Postul de televiziune Diva a programat in luna iulie filme interesante. In acest material vom detalia cateva dintre aceste filme. In zilele de vineri, Diva a programat filme clasice de dragoste.

Anna Karenina (2012) – 1 iulie, ora 21. Filmul Anna Karenina spune o poveste clasica de dragoste din Rusia anului 1974. Anna Karenina (Keira Knightley) este o femeie frumoasa din inalta societate din Rusia si este casatorita cu Karenin ( Jude Law) un oficial de rang inalt. Anna primeste o scrisoare de la fratele sau prin care ii cere ajutorul de a ii salva casnicia. In drum spre Moscova unde locuia fratele sau, Anna face cunostinta cu contesa Vronskaya (Olivia Williams) si fiul acesteia, ofiterul Vronsky (Aaron Taylor-Johnson). Intre Anna si Vronsky se naste o poveste de dragoste.

Filmul Anna Karenina a primit numeroase premii printre care un premiu de Oscar si unul BAFTA. Are durata de 2 ore si 9 minute, pe IMDb a primit nota 6,6.

The Other Boleyn Girl / Cealalta mostenitoare Boleyn (2008) – 8 iulie, ora 21. Filmul Cealalta mostenitoare Boleyn spune povestea a doua surori, Anne (Natalie Portman) si Mary (Scarlett Johansson) care se vor duela pentru iubirea lui Henry al VIII-lea (Eric Bana), un rege chipes. Cu toate ca ambele surori ajung in patul regelui, doar o singura femeie ajunge pe tron insa doar pentru o scurta perioada.

Filmul Cealalta mostenitoare Boleyn are durata de o ora si 55 de minute, pe IMDb a primit nota 6,7.

Misterele Emmei Fielding se vad la DIVA

In zilele de miercuri, in luna iulie Diva a programat in premiera toate cele 3 filme din franciza Emma Fielding Mystery / Misterele Emmei Fielding (2017). Pe IMDb, aceste productii sunt prezentate ca o miniserie alcatuita din 3 episoade. Cele trei filme vor fi difuzate in zilele de 6, 13 si 20 iulie, de la ora 21.

Emma Fielding (Courtney Thorne Smith) este de meserie arheolog, in primul film al seriei ea cerceteaza alaturi de cativa studenti daca in locul orasului unde locuieste a existat o colonie antica. Ea si studentii incep sapaturile pentru a cerceta iar intr-o seara Emma se cearta cu un vecin care nu este de acord cu sapaturile si cercetarile ei. A doua zi, vecinul este gasit mort si ingropat la locul in care au loc sapaturile.

Ajutata de detectivul Jim (James Tupper), Emma va incerca sa dezlege misterul mortii vecinului sau. Cele 3 filme au fiecare durata de 2 ore, pe IMDb miniseria a primit nota 6,2. In al 2-lea film al seriei Misterele Emmei Fielding, difuzat pe 13 iulie de la ora 21, Emma este chemata sa evalueze o mosie asemanatoare cu un castel despre care se spune ca este bantuita. Emma si prietenul sau Jim vor cerceta o crima dupa ce omul care a angajat-o sa evalueze mosia este gasit mort.

In a 3-a parte a seriei, difuzata pe 20 iulie de la ora 21, Emma va participa la o petrecere a unei organizatii a arheologilor. In timpul petrecerii, directoarea organizatiei este gasita moarta iar Jim si Emma vor cerceta cazul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII