Modalitati reziliere/suspendare contract Orange
In cazul in care dorim sa solicitam rezlierea sau suspendarea contractului Orange, in functie de situatie, este important sa stim cum trebuie sa procedam.

Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

 • Cerere depusa intr-un showroom Orange;
 • Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

Modalitati reziliere contract Orange Cererea de reziliere in reteaua Orange trebuie sa fie trimisa cu 30 de zile inainte de data incepand cu care dorim sa avem abonamentul reziliat. De exemplu, daca pe data de 1 in fiecare luna se emite factura, trebuie sa trimitem cererea de reziliere cu 30 de zile inainte de 1 ale lunii incepand cu care dorim rezilierea. Reprezentantul Orange care va prelua cererea de reziliere ne va confirma cand se va face rezilierea contractului.

Daca solicitam rezilierea contractului inainte de expirarea perioadei contractuale cei de la Orange solicita achitarea in avans a abonamentului (fara TVA) pe perioada ramasa din contract. De exemplu, daca avem un abonament de 10 euro (fara TVA) si mai avem 5 luni ramase din durata contractuala, Orange solicita plata in avans a 50 de euro pentru acceptarea rezilierii contractului.

Rezilierea contractului in reteaua Orange se face usor si nu au fost sesizate probleme in acest sens de catre cititorii Media-Max (spre deosebire de Telekom si Vodafone) insa daca ati intampinat probleme in ceea ce priveste procesul de reziliere contract Orange, nu ezitati sa lasati un comentariu care sa contina cat mai multe detalii.

Modalitati suspendare contract Orange

Suspendarea temporara a contractului Orange se poate face pe o perioada de maxim 3 luni pentru contractele semnate inainte de 24 noiembrie 2011. Taxa de suspendare a contractului este de 4.96 euro pe luna. Lunar se vor trimite facturi care contin taxa de suspendare de 4.96 euro pe luna.

Suspendarea temporara a contractului in reteaua Orange costa destul de mult, in special comparativ cu alti operatori la care suspendarea temporara este gratuita, insa poate fi o solutie avantajoasa in cazul in care avem un abonament lunar foarte mare pentru a nu plati inutil o suma mare.

Modalitati reziliere/suspendare contract Orange

Orange Romania este considerat cel mai mare furnizor de servicii mobile (telefonie mobila si date mobile) din tara, serviciile sunt calitative insa pretul abonamentelor este pe masura. La finalul lunii septembrie 2018 Orange oferea servicii fixe si mobile catre aproximativ 11 milioane de abonati.

Voi ati reziliat/suspendat contractul Orange? Daca da, cum a decurs intregul proces si ce nemultumiri ati avut (daca au existat)?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

83 COMENTARII

 1. De aprox 1 luna insist la salariatii Orange din Targoviste sa rezilieze contractul meu la tel 07****** si sa-l inlocuiasca cu cartele preplatita, dar se fac ca nu inteleg si in bascalie trimit pe mesagerie ca mi-au prelungit contractul cu 24 luni.Mai mult salariata ***** care m-a sunat de pe tel +40374***** m-a amenintat ca-mi reziliaza alt contract cel al celui de-al 2 lea telefon:07******??!!!Ca sa intelegeti absurditatea comunicarii salariatilor ORANGE cu clientii, va informez ca am facut si cerere scrisa(nr *****/17.12.2021) in care am aratat ca doresc reziliere cu trecere prepay la tel nr 07***** si prelungire contract ;a tel 07******.In acest sens salariata dumneavoastra mi-a semnat un document de conformare cu stampila corespunzatoare, pe care vi-l pot trimite oricand pe w-app. Va rog sa interveniti de urgenta si sa remediati aceasta situatie absurda, pentru a nu fi obligat sa informez si sa documentez cu probe scrise OPC-ul sau sa fiu obligat sa dau firma in judecata.

 2. buna ziua. am trimis cererea de reziliere pe adresa lor de la orange si am fost sunata de ei sa imi zica ca, trebuie intai sa le achit o suma de 41 de lei. am doua nr. de tel. la abonament ,la unul din nr. mi s/a prelungit contractul pe un an fara acordul meu. daca nu achit suma, vor continua sa ma factureze!!! e posibil asa ceva?????

 3. in ziua de 13.11.2020, ora 18 am incercat sa sun la dvs pentru a sesiza faptul ca nu functioneaza corespunzator serviciul tv, am stat mai mult de 40 minute la telefon (07*******)nu a mai intrat nimeni sa ne intrebe ceva, ca atare consideram ca nu prezentati destul respect pentru clientii dvs(avind in vedere ca noi ne-am achitat obligatiile la timp)drept urmare solicitam rezilierea contractului.

 4. Bună seara! Am două abonamente: unul este pe numărul meu (07*****), iar celălalt este pe numărul mamei (07*****). Pentru că mama a decedat, doresc să închid cel de-al doilea abonament și să renunț la al doilea număr de telefon. Am discutat dorința mea la sediul Orange din Burdujeni, Suceava,pe data de 17.10.2020, mi-au făcut legătura cu un angajat Orange care a spus că voi fi sunată în maxim 8 zile și se va soluționa. Nu am fost sunată și nu s-a rezolvat.

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Orange.
   Pentru aceasta situatie va recomand sa sunati la relatii cu clientii Orange la numarul 0374300300 pentru a verifica stadiul cererii dvs.

 5. Buna ziua! In august s-a realizat portarea a 6 numere (pe firma) de la Orange catre Digi. Orange m-a contactat telefonic pentru a confirma ca sunt de acord cu portarea solicitata de Digi. Nu m-a informat însă că voi plati despăgubiri pentru nerespectarea perioadei contractuale (greseala mea, Digi m-a asigurat ca se ocupa de tot). Am incheiat contractul cu Digi. Am primit apoi destul de târziu factura Orange cu despăgubiri enorme. Ieri am aflat de la Orange ca mai plateam un număr de telefon, desi nu-l utilizam (in 2017 am vrut sa renunt la Orange, dar mi-au facut o noua oferta; au micsorat factura dar mi-au inclus un nou număr, al 7-lea numar care acum e suspendat). Dacă ma portez inapoi la Orange (asta mi-a cerut Orange pentru a renunta la despagubiri), ma ameninta Digi….Nu stiu cum sa procedez.
  Eram ocupat sa tin firma pe linie de plutire, nu aveam datorii, telefoanele erau ultima mea grijă. Acum sunt prima grija! Am fost sunat de Orange ca voi fi contactat de recuperatorii de creanțe. Vă rog, ajutati-ma cu un sfat. Mulțumesc.

  • Buna ziua,
   Din pacate, nu stiu ce sa sfat sa va dau avand in vedere ca este un contract pe firma iar ANPC nu intervine in acest caz.
   Puteti discuta cu un avocat sau puteti pune o intrebare pe un forum de avocatura pentru a vedea daca se poate face ceva in acest sens.

 6. Bună ziua! As dori sa închid un abonament Orange, însă nu am depus cererea cu 30 zile înainte, se m-ai poate închide sau trebuie sa m-ai astept un an si sa îl plătesc? Vă mulțumesc

  • Buna seara,
   Nu trebuie sa mai asteptati un an, maxim o luna. 🙂
   Contractul nu se prelungeste automat iar daca Orange zice altfel, atunci este o clauza abuziva care se poate contesta la ANPC.
   Depuneti cererea de reziliere si daca nu mai aveti perioada contractuala, dupa 30 de zile trebuie sa aveti contractul reziliat.

 7. Buna ziua.

  Eu intampin dificultati in incercarea de a rezilia un abonament de internet la Orange.
  Pur si simplu refuza sa rezilieze contractul pe motiv ca viteza internetului este peste 1M.
  Doar ca ei nu stiu sigur ca viteza este peste 1M,si imi cer mie sa dovedesc/argumentez ca viteza este sau nu este sub 1M.

  • Buna ziua,
   Va referiti la internet mobil sau internet fix? Prin 1M va referiti la 1 Mbps in urma unui test de viteza sau 1 MBps rata de transfer cand descarcati ceva?

 8. Ieri am fost la orange pentru a rezolva problema cu cartela demagnetizata si am cerut o noua cartela cu acelasi nr prepay. Mi s-a spus ca pentru pastrarea nr de telefon exista doar optiunea de a trece pe abonament 12 luni dupa care voi putea trece din nou pe prepay. Astazi am aflat ca schimbarea cartelei ar trebui sa fie gratuita fara impuneri de genul acesta. Doresc sa reziliez contractul,se percep taxe? E normal asa ceva ??

  • Nu e normal ca pentru inlocuirea cartelei sa fiti obligata sa treceti la abonament. Nu trebuia sa semnati, acum nu stiu ce mai puteti face cat timp ati semnat contractul in sediu. Faceti o sesizare online la Orange si daca nu primiti un raspuns favorabil, incercati sa faceti o reclamatie la ANPC.

 9. Bună ziua, în data de 24/07/2020,am cumpărat un telefon mobil, marca Huawei, model Y7 2019, la care am plătit apocximativ 330 Roni și la care mi sa mai făcut un abonament pe 2 anii, cu suma de 50 Roni, acuma întrebarea mea este, dacă se poate să renunț la abonament și dacă se poate să plătesc restul banilor cât costă integral acest telefon? Vă rog să-mi răspundeți și vă mulțumesc

  • Buna ziua,
   Daca solicitati rezilierea, se va factura diferenta de plata pentru telefon.
   Mare atentie daca vi se cere plata unor taxe de reziliere, astfel de taxe sunt abuzive si nu trebuie sa le platiti, trebuie sa platiti doar daca ati avut o reducere la abonament la inceput datorita perioadei contractuale. Orice alta taxa de reziliere nu este legala.

  • Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:
   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

 10. Pe data de 4. 05 2020 am făcut cerere de rezilierea contract orange internet si tv.Astazi 18.06 mi se comunică ca pe data de 20. 06 se emite factura pe cele 2 servicii ( ultima). Mi se pare abuzivă decizia lor de a nu suspenda abonamentul după 30 de zile cum spune contractul.

  • Cum ati facut cererea de reziliere?
   Va recomand sa sunati la relatii cu clientii Orange pentru a verifica daca exista o astfel de cerere inregistrata la ei.

 11. Cum reziliez contractul orange. Am primit un răspuns negativ la apelul către orange .Am probleme de semnal mi-ai spus să aștept verne mai bună dar a trecut 30 de ore este prea mult

  • Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:
   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

   • Nu vreau nici sa audă de așa ceva .Va rog sa ma lamuriti(Daca mas muta la alt abonament De exemplu ce sar putea întîmpla?Nu prea am timp sa stau pe telefon pentru ca lucrez într-un mediu foarte zgomotos .

    • Puteti sa le faceti o sesizare pe pagina Facebook Orange Romania, raspund si acolo.
     Daca lasati abonamentul neplatit, fara sa il reziliati, la un moment dat veti fi contactat de o firma de recuperare creante. Recomandarea mea este sa reziliati cum trebuie contractul pentru a evita probleme pe viitor.

 12. doresc rezilierea abonamentelor pentr-u numerele 07*****––07******––07*****–si revenirea lor la starea initiala de prepaid…va multumesc

  • Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:
   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

 13. ithot roreziliere-contract-cu-orange-romania/

  se poate rezilia fara sa platesti nimic indiferent de cate luni mai ai din contract si indiferent daca ai achizitionat un terminal este posibil sa nu mai platesti nimic sau doar foarte foarte putin, pentru mai multe detalii si cum au fost solutionate cazuri reale accesati link-ul de mai sus

  • Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

 14. Am contract de furnizare servicii cu Orange din luna septembrie 2019, am o promoție prevăzută în contract, cu reducere la serviciile fixe de 75 % pe primele 6 luni, dar operatorul nu respectă contractul, cslculul facturilor se face la prețurile standard și nu la cele din contract ! Ce trebuie să fac ?

  • Ati discutat la relatii cu clientii Orange? E posibil ca reducerea sa nu se aplice in primele 6 luni, ci mai tarziu. In contract ce scrie mai exact, daca l-ati verificat?

 15. Am avut tel.07*****.-*****,BRASOV,STR.**** NR.*,APT.*.mentionez ca am platit ani de zile tv.si internet fara a avea calculator.La ora actuala vine factura pt.internet,si mentionez ca eu nu am semnat prelungire de contract.Consider ca este un abuz si ma vad nevoita sa reclam la protectia consumatorului aceasta situatie.Am mai facut o sesizare catre ORANGE,dar nu am primit raspuns.Fiind in virsta,si bolnava,va rog rezolvarea de urgenta a acestei situatii.Va multumesc anticipat.

  • Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:
   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

 16. Buna ziua,
  Am discutat in urma cu o luna cu un consultant Orange si mi-am aratat intentia de a renunta la o parte din serviciile Orange deoarece am plecat impreuna cu toata familia din tara.
  Doresc sa pastrez numerele de telefon in modul de cartela prepay mai putin numarul meu pe care doresc sa il transfer pe un alt abonament. Restul serviciilor nu mai are rost sa le pastrez.
  Va rog sa imi comunicati cum putem inchide contractul in aceste conditii.
  Multumesc si astept un raspuns din partea d-voastra.

  • Buna seara, nu ati fost lamurit deja de consultantul Orange? Trebuia sa va ajute acea persoana, daca aveti nevoie de informatii suplimentare sunati la relatii cu clientii Orange la numarul 300.

 17. Buna ziua. Am inceiat si eu un contract orange.internet prin fibra……prostul care mi-a facut instalarea…este……..ciungu cosmin….mi sa promis contract cu garantia de al scoate cand vreau eu….plus de asta o perioada de proba de 14 zile…….eu l-am contactat pe cel care mi-a facut instalarea dar mi sa spus ca pentru rezilierea contractului trebuie sa astept sa treaca data de 30 luna care a trecut adica sa treaca perioada de proba pentru a putea oprii netul……..de atunci ma chinui internetul nu merge deloc.daca ma conectez cu 2 telefoane nu merge……am sunat la orange dar mi sa spus sa ma duc intrun magazin orange…..am fost intrun magazin orange la horezu dar mi sa spus ca contractul se poate oprii numai la telefon…azi am sunat din nou la orange dar mi sa spus ca trebuie sa ma duc intrun magaxin orange……precizez ca am pe mesenger convorbirea intre mine si el in care rezulta……..ca el imi spune ca trebuie sa astept sa treaca perioada de proba plus in care rezulta ca imi spune ca contractul este cu garantia de al putea scoate cand vreau eu

  • Contractul se poate inchide in cele 14 zile de proba, in acest caz trebuie sa va duceti intr-un magazin orange unde veti completa o cerere ,cu nemultumirea dvs, trebuia sa se prezinte o echipa constata , problema o rezolva daca era cazul, vi se dadea un nr de inregistrare la cererea dvs de reziliere . si ori duceati dvs echipamentu intr-un magazin orange ,ori venea o echipa si luau echipamentul. Sfat Face-ti o plangere la OPC sau mai sunati la orange si spunetile ca ii veti reclama la OPC sa vedeti ce repede scapati de ei.

  • Buna seara,
   Conteaza ce scrie in contract, informatiile verbale nu au nicio valoare. Consultati contractul si veti afla ce posibilitati aveti. Daca exista neconcordante intre ce este in contract si ce vi s-a spus, puteti face o sesizare la Orange.

 18. Ma numesc Elena și am făcut o cerere de reziliere contract la TV prin cablu în data de 13 am fost contactata de un reprezentant oringi care a prelungit acest AB a-și dori sa știu cu acordul cui a fost prelungit a-și dori sa fiu contactata pe nr 07****** multumesc

 19. Buna ziua, sunt clientul dvs. cu codul ******, am abonament la cablu tv, in comuna Belciugatele, str. * nr. *.
  As dor sa reziliez contractul tv, cu incepere de la data de 16 octombrie 2019.
  Cum trebuie sa procedez?
  Va multumesc anticipat pentru raspuns,
  ***** – tel. 07*******
  Abonat cablu tv Orange nr. ******

  • Buna ziua,
   Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:
   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

 20. Salutari, a mai patit asa, cineva la Orange? Samsung s10 cumparat pe 15.07 cu prelungire abonament, pe data de 07.08 inregistrat cerere de retur, au trecut mai mult de 14 zile calendaristice, cum prevede legea si nimic, cererea de retur nu s-a procesat. Ba ca au multe retururi si sunt aglomerati, ba ca erau 14 zile lucratoare nu calendaristice…..numai motive din astea primesc.

  Am facut plagere la ANPC si la ANCOM, dar eram curios daca a mai patit cineva asa?

  Asta dupa 15 ani de cand le sunt client….

 21. Am mai trimis o sesizare în luna iulie și mi s-a răspuns tot prin mail, că voi fi contactat. Au trecut deja trei săptămâni și nu m-a căutat nimeni. Ce soluții mai am,în afară de a nu mai plăti factura ptr un serviciu de care nu am beneficiat, deși am plătit abonament doi ani? La încheierea contractului,nu mi s-a spus că nu există semnal de mobil în zona mea.Dacă veți verifica desfășurătorul convorbirilor,se poate constata că nu am folosit serviciul !

  • Noi nu suntem de la Orange, doar oferim informatii.
   Va recomand sa insistati cu sesizarile la Orange pentru a urgenta rezolvarea problemei.
   Daca nu primiti o solutie in termen de maxim 30 de zile, va recomand sa faceti o sesizare la OPC.

 22. Buna seara, Rog rezilierea tuturor serviciilor ramase pe cod ab ***** deoarece clienta s-a portat cu mobilul la Telekom,neavand semnal in localitatea unde s-a mutat.Contactati-ma la 07******

  • Buna seara,
   Noi nu suntem de la Orange, doar oferim informatii.
   Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:
   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

 23. Buna ziua,nu am achizitionat un bun la incheierea contractului,de ce trebuie sa platesc taxa de reziliere? Mi-au oferit serviciile pe perioada contractuala ,in momentul rezilierii nu voi mai beneficia de aceste servicii….deci ,inca o data intreb…de ce sa platesc taxa ?

  • Buna ziua,
   Daca nu ati beneficiat de subventii la telefoane mobile sau gratuitati la abonament pentru faptul ca ati optat pentru perioada contractuala atunci nu este justificata taxa de reziliere.
   Adresati-va la Protectia Consumatorului daca Orange refuza sa va aprobe rezilierea fara plata unor taxe suplimentare.

 24. AM UN ABONAMENT EXPIRAT, *****/28.12.2015
  VREAU SA IL ANULEZ,
  AM ACHITAT LA ZI 14.05.2019/******,AM TRIMIS SCANAT.
  NR ******ESTE PTR MODEM,NU IL FOLOSESC,
  ROG RASPUNS PE TEL SERVICIU ******
  sau adresa mail serviciu :

  • Rezilierea contractului/abonamentului Orange se poate face prin una din urmatoarele modalitati:

   -Cerere depusa intr-un showroom Orange;
   -Cerere trimisa online pe site-ul Orange, in sectiunea Contact;

 25. In data de 17/04/2019 am incheiat contractul seria ***** care contine o cartela SIM family HD SI home NET 4 G 12 in sucursala orange Bistrita vanzator fiind Andreea Alexa cod agent ******. Agentul Orange nu m-a informat de plata unei pro rate ,in data de 16.05.2019 am primit mesaj cu valoarea dubla a facturii, dar asa ceva nu exista specificat in contract. Agentul Orange a recunoscut ca nu am fost informat in legatura cu pro rata in fata mea si totodata si la telefon cu reprezentantul orange de la serviciul clienti.
  Agentul orange mi-a prezentat valoarea abonamentului de 65 lei reprezentand suma dupa portarea unui numar din alta retea , realitatea fiind alta suma fiind mult mai mare .Intentia mea a fost de portare a doua numere din alta retea dar voi renunta in urma serviciilor oferite de agentii orange .
  Va multumesc, astept raspunsul dumneavoastra.

  • Noi nu reprezentam compania Orange, doar oferim informatii.
   Pentru a face o sesizare privind corectitudinea informatiilor oferite de catre Orange sau pentru a rezilia contractul Orange, trebuie sa ii contactati pe cei de la Orange.

 26. buna ziua.ma numesc FANTU CONSTANTIN VIOREL sunt din botosani .Am vorbit in centrala despre un abonament pe care l am primit impreuna cu o tableta la fidelizare.nu am fost instiintat k voi plati un abonament in plus pe langa cel pe care il aveam.Daca as fi stiut nu as fi acceptat.Vreau sa reziliez acest contract cat mai repede cu putinta.tableta a fost trimisa pe 07.02.2019.am primit un telefon din centrala cu 5 zile in urma.va rog sa verificati convorbirea inregistrata sa vedeti k nu am fost informat de costuri suplimentare.astept telefonic rezolvarea problemei.Nu as vrea sa recurg la alte metode.Va multumesc 074******

 27. Daca tot vorbim de rezilierea contractelor la Orange, n-ar fi rau daca ai face un articol despre oferta mincinoasa pe care o face Orange potentialilor clienti. Mai exact, ei spun ca ofera extraoptiunile HBO si HBO GO gratuit, tuturor celor care incheie un abonament de internet si de televiziune prin fibra. Orange nu spune pe site ca cele doua extraoptiuni sunt oferite gratuit, timp de 12 luni, numai clientilor care iau internetul cu viteza de 1000 Mbps, in conditiile in care 90% din clientii care au servicii de la Telekom, primesc internet cu viteza de pana la 100 Mbps, pentru ca nu exista fibra optica. Se stie ca Orange foloseste infrastructura Telekom, deci sunt foarte putini cei care au viteza de 1000 Mbps si implicit acces gratuit la HBO si HBO GO. Numai ca Orange, in nesimtirea lor, nu specifica lucrurile acestea, ba mai mult decat atat, internetul de 100 Mbps costa 7 euro, in timp ce ala de 1000 Mbps costa 8 euro, adica pentru o viteza de 10 ori mai mica, platesti aproape cat ala care viteza de 10 ori mai mare.

 28. Eu nu am reziliat contractul cu Orange, in schimb Orange mi-a reziliat contractul fara acordul meu si fara datorii pe cont, dupa numai 3 zile de la data la care am agreat telefonic oferta facuta de un angajat, oferta care s-a dovedit a fi mincinoasa. De 3 luni stau fara internet si televiziune, desi angajata care mi-a facut oferta pe 1 februarie, a recunoscut in apel ca rezilierea s-a produs dintr-o eroare umana, pe care Orange si-o asuma. Bineinteles ca nu si-a asumat nimic, mai mult decat atat, acum ma trimite in magazin sa iau aceleasi servicii cu 23 euro pe luna, in loc de 7 euro.

  • Daca v-a fost reziliat contractul dintr-o eroare umana si nu s-a rezolvat problema pana acum, va recomand sa faceti o sesizare la ANPC. Preferabil ar fi sa aveti numarul sesizarii facute la Orange pentru aceasta problema.

   • Am facut trei sesizari la ANPC pana acum. La doua am primit raspuns, la a treia inca nu. Culmea e ca ANPC imi da dreptate, dar ma trimite in magazin pentru o noua oferta !!!

   • La Orange fac sesizari din doua in doua zile, pe e-mail si pe chat, dar nu se rezolva nimic. De fiecare data cand ma suna un operator, imi spune altceva, imi promite ca voi fi sunata in maxim doua zile pentru implementarea ofertei si cam atat. Pe e-mail, Orange imi spune sa ma duc in magazin pentru activarea unui nou contract, desi cel vechi s-a reziliat din vina lor, nu a mea. Le-am spus ca nu vreau alta oferta, dar n-am cu cine sa ma inteleg. Nimeni nu vrea sa-si asume responsabilitatea. Ca sa nu-i mai deranjez, ne-au blocat conturile de Facebook (mie si sotului meu), mi-au luat creditul de pe cartela si cei 80 GB de internet (dupa 7 zile de la reincarcare), iar pe chat nu mai pot sa intru din contul meu, ca se inchide instantaneu. Ne gandim foarte serios sa-i dam in judecata, mai ales ca avem toate apelurile inregistrate.

    • Faceti din nou sesizare la ANPC si mentionati ca Orange in continuare nu va ofera o solutie, in astfel de situatii ei trebuie sa intervina. Eu stiu ca atunci cand vi se da dreptate dar operatorul in continuare nu va ofera o solutie, cei de la Protectia Consumatorului trebuie sa ii contacteze direct pe cei de la Orange pentru o rezolutie.

     • Robert, stai linistit, ca ANPC nu apara interesul Consumatorului. Crede-ma, ca stiu ce vorbesc. Pe baza lor, „mori” cu dreptatea in mana.

     • Eu cred ca depinde de situatie, cunosc cazuri in care au intervenit in favoarea abonatilor, asa cum era normal.