Morgane: Geniul investigatiilor – DIVA
Din luna septembrie, DIVA urmeaza sa difuzeze noul serial francez Morgane: Geniul investigatiilor (HPI Haut Potentiel Intellectuel – 2021).

Acesta este un serial de investigatii cu Audrey Fleurot (The Intouchables – 2011, Midnight in Paris – 2011) in rolul principal, ea interpretand rolul lui Morgane Alvaro. Creatorii serialului sunt Stéphane Carrié (Spiral – 2005), Alice Chegaray-Breugnot (La Mante – 2017) si Nicolas Jean (a colaborat cu Alice Chegaray-Breugnot si la mini-seria La Mante).

Intr-o noapte, in timp ce lucra intr-o statie de politie ca femeie de serviciu, Morgane nu se poate abtine sa nu puna in ordine elementele de pe o tabla de investigatii din sectie. Ziua urmatoare, politistii descopera ca Morgane le-a adus un progres semnificativ in identificarea suspectului. Se pare ca ea este un geniu al investigatiilor insa IQ-ul sau de 160 nu a ajutat-o niciodata in viata de zi cu zi.

Dupa ce o supun unor teste, politistii decid sa lucreze cu Morgane pentru a rezolva cazuri complicate in care sunt investigati criminali inteligenti. Ea colaboreaza cu capitanul sectiei intr-o maniera stangace dar colaborarea aduce rezultate pozitive. Morgane decide sa ajute politistii insa, in schimb, doreste deschiderea unei investigatii pentru a afla de ce a disparut persoana pe care o iubea acum 15 ani, atunci cand a ramas insarcinata cu primul ei copil.

Morgane: Geniul investigatiilor – DIVA

In serial vom vedea si alti actori precum Mehdi Nebbou (Homeland – 2011, Body of Lies – 2008, Munich – 2005), Bruno Sanches (Cold Showers – 2005), Marie Denarnaud (Les adoptés – 2011), Cypriane Gardin (Profilage – 2009), Rufus (Amélie – 2001, Delicatessen – 1991, The City of Lost Children – 1995, The Tenant – 1976) si altii.

Serialul Morgane: Geniul investigatiilor are 8 episoade iar pe IMDB a obtinut nota 6.9 din 210 recenzii.
Premiera serialului va avea loc pe DIVA joi, 9 septembrie, de la ora 21:00.

Tot in septembrie, pe DIVA urmeaza sa vedem premiera unui alt serial, Detectivi particulari, despre care vom publica un articol separat zilele urmatoare.

Nu ezitati sa va lasati parerea despre serialul francez Morgane: Geniul investigatiilor in sectiunea de comentarii de mai jos.

Update 18.01.2023: DIVA redifuzeaza serialul Morgane: Geniul investigatiilor de luni, 6 februarie 2023, de la ora 13:30;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Episodul întâi a fost excepțional!
    Un carambold de situații haioase, tumultuase si momente de tandrețe fluid legate pe o intrigă polițistă.
    Așteptăm cu nerăbdare continuarea.