Lumea pe val – emisiune noua Prima TV
In acest weekend, postul de televiziune Prima tv va difuza un nou sezon al emisiunii Sanatate cu Stil dar si o noua emisiune numita Lumea pe val. In acest articol vom detalia aceste emisiuni.

Emisiunea Lumea pe val prezinta calatoria a 2 oameni in diferite orase din lume. Aceste calatorii sunt facute de Catalin Apostol si Arina Delcea (am mai vazut-o la Digi 24 si Realitatea Plus). Arina Delcea spune ca prin aceste reportaje doreste sa le impartasasca romanilor dorinta de aventura si curiozitatea de a vedea alte locuri ascunse. Lumea pe val incepe sambata de la ora 11:30.

Inainte sa urmarim noua emisiune Lumea pe val, Prima tv va difuza un nou sezon al emisiunii Sanatate cu stil prezentata de Luciana Indre. Sanatate cu stil va incepe sambata de la ora 11 iar primul sezon a fost difuzat tot sambata dar de la ora 10. In prima editie a sezonului 2 vom afla lucruri interesante cum ar fi: totul despre masajul limfatic (cum actioneaza si cum se face acest masaj), entorse sau rupturi de menisc sau ligamente.

Luciana Indre este din Cluj-Napoca si a absolvit facultatea Babes Bolyai. A lucrat la Realitatea TV, a prezentat diverse emisiuni pe postul Look TV cum ar fi: Agenda Look (o rubrica din cadrul emisiunii Look Medica) si a prezentat emisiunea Un plus de informatie, tot pe postul Look TV.

Luciana Indre lucreaza si in presa scrisa la un ziar local din Cluj (este coordonator) al ziarului Servus Cluj si la site-ul Look Medica. Primul sezon al emisiunii Sanatate cu stil a debutat pe 31 octombrie 2020 la Prima TV. Iata ce spune Lucia Indre despre sezonul 2 al emisiuni Sanatate cu stil: „Cei care aleg miscarea vor fi inspiratie si ii vor ajuta si pe altii sa aleaga calea corecta pentru minte si corp. Noi punem pret pe sanatate, ei au pretul succesului iar sportul este medalia de aur a sanatatii. Cei care aleg sa traiasca sanatos vor urca in noul sezon pe podiumul emisiunii Sanatate cu stil”.

Postul Prima tv se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, dth si iptv de la noi din tara.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.