Morgane: geniul investigatiilor – sezonul 3 incepe la Diva

Postul de televiziune Diva anunta ca din data de 21 august va difuza in fiecare seara de luni sezonul 3 al serialului Morgane: geniul investigatiilor (2021). Serialul va fi difuzat lunea de la ora 21.

Morgane Alvaro (Audrey Fleurot) este eroina acestui serial. Morgane este mama a doi copii, ea are un IQ de 160, pana sa o recruteze politia ea lucra ca femeie de serviciu. In primul sezon al serialului a facut echipa cu comandantul Adam Karadec (Mehdi Nebbou). Cei doi au reusit sa prinda criminali foarte periculosi.

In sezonul 3 al serialului Morgane: geniul investigatiilor eroina noastra se confrunta cu destule probleme atat pe plan profesional cat si personal. Pe plan profesional, Morgane va investiga noi cazuri din ce in ce mai ciudate, spre exemplu va trebui sa gaseasca un criminal care face ravagii printre detinuti, in alt episod Morgane va trebui sa gaseasca criminalul unui star rap, va participa la o urmarire ca-n filme si altele.

Si in viata personala Morgane se va confrunta cu diverse probleme: o noua destramare, o reuniune paterna pe care Morgane nu si-o dorea, Serge Alvaro (Patrick Chesnais), tatal lui Morgane, care este la fel de inteligent ca ea insa el se ocupa cu scopuri negative.

Morgane: geniul investigatiilor – sezonul 3 incepe la Diva

Este o placere sa urmaresti serialul Morgane: geniul investgatiilor pentru ca ne aduce aminte de alte genii in investigatii, cum ar fi Monk sau Sherlock Holmes. Pana in acest moment, producatorii serialului au facut doar 3 sezoane insa, datorita faptului ca serialul se bucura de un real succes, producatorii au decis sa faca si un al 4-lea sezon.

Sezonul 3 al serialului Morgane: geniul investiigatiilor are 8 episoade, durata fiecarui episod este de o ora cu reclame iar pe IMDb a primit nota 7,3. Dovada ca serialul se bucura de mare succes pe plan international o reprezinta faptul ca unele televiziuni din Cehia, Grecia si Marea Britanie au decis sa realizeze seriale locale inspirate dupa aceasta productie.

Diva are licenta tematica – filme si seriale si se afla in grilele de baza ale tuturor operatorilor de cablu, iptv si dth din tara, cum ar fi Vodafone, Orange, INES, Digi si Focus Sat.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.