Mosia Mangustelor: Ascensiunea unei dinastii – Viasat Nature
In acest articol vom continua sa detaliem cele mai interesante documentare si emisiuni TV ce vor fi difuzate in luna februarie  pe posturile TV Paprika si Viasat Nature.

TV Paprika.
Anna Olson – Deserturi Festive – din 12 februarie, de la ora 18:30. In aceasta emisiune, Anna Olson le va arata telespectatorilor cum sa gateasca cele mai festive retete de prajituri, atat pentru ocazii speciale precum cine romantice sau reuniuni de familie.

Anna Olson le va arata telespectatorilor cum sa prepare diferite torturi cum ar fi torturi de nunta sau torturi pentru zile de nastere. Deserturile Festive ale Annei Olson sunt facute intr-o bucatarie luminoasa si calduroasa. Prin aceasta emisiune, Anna ofera instructiuni usor de urmat de oricine asa ca deserturile ei sunt usor de facut.

Emisiunea Anna Olson – Deserturi Festive are 10 episoade, fiecare episod are durata de 30 minute.

Mary – Retete de zi cu zi – din 21 februarie, de la ora 20:30. In aceasta emisiune, Mary Berg ii va invata pe telespectatori tot feluri de trucuri. Telespectatorii vor primi idei despre ce sa faca cu resturile ramase in frigider si despre cum sa adauge o nota interesanta la mancarurile cu pui.

Emisiunea Mary – Retete de zi cu zi are 25 de episoade iar fiecare episod are durata de 30 minute.

Shane Delia – Aromele Orientului Mijlociu – din 27 februarie, de la ora 20:30. In aceasta emisiune, Shane Delia prepara alaturi de prietenii sai mancaruri specifice Orientului Mijlociu ce sunt inspirate din multe influente culturale. Shane Delia face mancaruri din Orientul Mijlociu, simple, rustice si delicioase.

Emisiunea Shane Delia – Aromele Orientului Mijlociu are 10 episoade iar fiecare episod are durata de 30 minute.

Tot in februarie, pe TV Paprika vom continua sa urmarim de luni pana vineri de la ora 21 emisiuni cu Jamie Oliver. Jamie Oliver gateste in 30 de minute preparate rapide si usoare. Campionatul Deserturilor va continua si in februarie de luni pana vineri, de la ora 22:30.

Mosia Mangustelor: Ascensiunea unei dinastii – Viasat Nature

Postul Viasat Nature va difuza in februarie in premiera doua serii de documentare.
Mosia Mangustelor: Ascensiunea unei dinastii – din 7 februarie, de la ora 19, de luni pana vineri. In aceasta serie de documentare vom afla totul despre manguste. Mangustele au o inaltime de 30 de cm, traiesc in vizuini sapate in pamant  si se hranesc cu viermi, insecte si soparle. Mangustele traiesc in desertul Kalahari din Africa de Sud.

SuperVulcanul din Yellowstone – din 12 februarie, de la ora 14. Parcul National Yellowstone este facut pe un vulcan. Acest vulcan se afla la multi kilometri sub parc iar daca ar erupe, ar provoca un mare haos, ar ucide milioane de oameni si ar lasa un nor toxic deasupra continentului american.
Documentarul SuperVulcanul din Yellowstone este alcatuit din 2 parti.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.