Prima TV va difuza prima emisiune full responsive – Coloana de directie
Televiziunea Prima TV a anuntat o noua emisiune care va aduce un concept unic in Romania si anume formatul full responsive. Coloana de directie va fi numele emisiunii iar gazdele vor fi Dan Scarlat (readactor sef al revistei Top Gear) si Luci Popa (vlogger cunoscut in domeniul auto).

Conceptul full responsive inseamna difuzarea continutului video in format orizontal la TV iar pe retelele de socializare va fi difuzat in format vertical (9:16). Astfel, in acelasi timp vom vedea formatul orizontal pe postul Prima TV iar pe retelele de socializare se va vedea in format vertical in acelasi timp.

Coloana de directie va fi difuzata in format HD in format orizontal pe Prima TV, pe canalul YouTube Prima TV Oficial si pe platforma Prima Play. In format vertical se va vedea pe Facebook si pe YouTube, adaptata telefoanelor mobile.

Scopul conceptului full responsive creat de Dan Cimpean este acela de a avea o baza cat mai mare de urmaritori in mediul online.
Premiera emisiunii Coloana de directie va fi sambata, 23 octombrie, de la ora 12:00.

Prima TV va difuza prima emisiune full responsive – Coloana de directie

Dan Scarlat are o experienta in jurnalism in domeniul auto de peste 20 de ani iar Luci Popa este un vlogger cunoscut care a strans fani pe canalele YouTube AutoVantage (42.1k abonati) si Masini cu Luci Popa (11.6k abonati).

In plus, Prima TV va difuza o serie de pastile de stiri din domeniul auto de luni pana vineri, de la ora 09:30, in cadrul emisiunii Focus la prima ora.

Prima TV continua sa aduca noutati, printre ultimele modificari ale grilei fiind includerea emisiunii Florin Calinescu Show in grila de programe, actorul fiind co-optat si in managementul grupului.

Voi ce parere aveti despre emisiunea Coloana de directie si ce succes considerati ca va avea pe Prima TV?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Astia, pe final de an 20-21, au senzatia ca au descoperit apa calda, mersul pe jos si gaura de la covrig sau ne iau de prosti?

    Pentru cine nu stapaneste foarte bine termenii….. formatul si calitatea streaming-ului video se adapteaza automat la rezolutia ecranului dispozitivului, specificatiile hardware si la calitatea conexiunii de internet.

    Romtelecom avea implementat in platforma Dolce TV player responsive si Smooth Streaming inca din anul 2010 iar HBO GO cam din aceeasi perioada.

    In anul 2009 a exista un proiect 100% romanesc, pe numele sau PBX TV care avea implementat un stream adaptabil in functie de calitatea conexiunii la internet. Inca din perioada respectiva se puteau urmari canale tv online si pe o conexiune de date prin protocol WAP sau internet 2G.

    Cat despre emisunile auto…… acestea nu sunt altceva decat reclame mascate, propaganda ieftina si plasare de produs. Un fel de prostitutie legala.

  2. Emisiunea cred că va avea succes ,in schimb la prima tv ar mai trebui sa fie și niste filme și seriale mai noi și i de calitate ,poate și ceva reality show,sau niste concursuri de cultura generala sau poate vocea sau ceva de genul.oricum ar trebui gândit în așa fel structura programelor prima tv că sa poată fi un competitor serios la ProTV, Antena 1 și Kanal d