Seriale turcesti noi in Romania – Alev Alev si Baraj
Televiziunile din Romania au cumparat 3 seriale turcesti la un targ de productii TV MIPTV ce s-a organizat in perioada 13 -16 aprilie, anunta tvmania.ro. Acest targ s-a desfasurat in mediul online din cauza crizei sanitare.

Doua dintre serialele turcesti ce se vor difuza si in Romania sunt distribuite de Madd Entertainment. Aceasta companie a vandut drepturile serialelor Alev Alev si Baraj.
Alev Alev (Flames of Fate – 2020) este un serial difuzat in Turcia de postul Show TV si este o adaptare dupa serialul francez Le Bazar de la Charité (The Bonfire of Destiny – 2019).

Alev Alev spune povestea a 3 femei diferite care sunt apropiate una de cealalta datorita unui incendiu. Cele 3 personaje principale ale acestui serial sunt: Cemre (interpretata de actrita Demet Evgar – a jucat in serialul Curtea inchisorii disponibil pe Netflix), Rüya (interpretata de actrita Dilan Deniz – a jucat in serialul Çukur difuzat la noi de Happy Chanel), si Çiçek )interpretata de actrita Hazar Erguclu – a jucat in serialul Ultimul Protector al Orasului, disponibil pe Netflix).

Serialul Alev Alev este difuzat pe postul Show TV din noiembrie 2020, este un serial de tip drama si actiune iar pana acum s-au difuzat 23 de episoade din primul sezon. Alev Alev a fost vandut in tari precum Romania, Spania sau Ungaria.

Seriale turcesti noi in Romania – Alev Alev si Baraj

Baraj (Nehir – denumirea internationala). In Turcia a fost difuzat de postul Fox TV inca din martie 2020 si a fost anulat recent. Serialul Baraj este realizat dupa un film turcesc produs in 1977. Serialul prezinta viata lui Nehir, personaj interpretat de actrita Biran Dalma Yilmaz. Nehir, o escroaca sentimentala care seduce barbati bogati, intr-o zi aceasta il intalneste pe Nazim, personaj interpretat de actorul Feyyaz Duman. Nazim este un barbat singur, bogat, cu un trecut dubios.

Baraj are un sezon de 36 de episoade cu o durata de 2 ore episodul. Inca nu se stie ce post TV din Romania va difuza aceste 2 seriale.
Tot astazi vom publica un articol separat despre al treilea serial care va fi difuzat in Romania, inclusiv pe ce post va putea fi vizionat.

Update 07.07.2021: Nehir / Baraj se va putea viziona pe Kanal D din 26 iulie 2021, de la ora 20:00;

Update 19.07.2021: Serialul Flacarile destinului (Alev Alev) va fi difuzat de Happy Channel din 29 iulie, de la ora 20:00, in fiecare zi de joi si vineri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

3 COMENTARII