TVSat GO – o noua platforma TV online
In tara noastra s-a lansat inca o aplicatie TV, cei care s-au saturat de televiziunea clasica prin cablu si doresc sa vizioneze canalele TV preferate oriunde si oricand, pot folosi noua aplicatie numita TVSat Go. Iata tot ce stim despre aceasta noua aplicatie.

TVSat GO iti permite sa vizionezi canale TV oriunde, oricand, pe orice dispozitiv cu Android si conectat la internet de la orice provider. Aplicatia TVSat GO apartine companiei Sat Media Grup care ofera cablu si internet in anumite judete ale Romaniei. Aceasta companie detine si cateva televiziuni regionale si nationale ce sunt incluse in lista must carry, dar si un post de radio regional : Exploris TV, Moldova TV (aceste posturi au acoperire nationala), TVSudEst (post regional), TVSat (post local) si postul regional de radio, Radio Boom.

Cu TVSat GO poti urmari 43 de canale si sunt disponibile doua tipuri de abonamente:

 • TVGO Basic – abonamentul costa 25 de lei si se adreseaza tuturor romanilor de oriunde din tara
 • al doilea tip de abonament se adreseaza clientilor TVSat care au un pachet de internet de la ei, acestia beneficiaza gratuit de aplicatia TVSAT GO

Din cele 43 de canale, 31 se pot viziona in format HD. Iata care este lista celor 43 de canale disponibile: TVR 1 HD, TVR 2 HD, Pro TV HD, Antena 1 HD, Prima TV HD, Kanal D HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD, Moldova TV HD, Prima Sport 1 HD, Prima Sport 2 HD, Prima Sport 3 HD, Prima Sport 4 HD, Eurosport 1 HD, Eurosport 2 HD, Pro Arena HD, Antena 3 HD, Digi 24 HD, Realitatea Plus HD, Aleph News HD, Romania TV, Cartoon Network, Boomerang, Disney Channel, Disney Junior, JimJam, Discovery HD, Animal Planet HD, Exploris HD, Discovery Science HD, Viasat Nature HD, Viasat History HD, Crime & Investigation, History Channel HD, Acasa TV HD, Acasa Gold, Pro Cinema, Film Cafe, Diva, AMC HD, Warner TV, FilmBox Extra HD, Zu TV HD.

TVSat GO – o noua platforma TV online

TVSat GO se poate folosi pe orice dispozitiv cu Android conectat la internet. Aplicatia functioneaza pe televizoare Smart Samsung, LG, tablete sau telefoane. TVSat GO se poate folosi simultan pe patru dispozitive.

Activarea abonamentului TVSat Go se face accesand go.tvsat.ro, introduceti un numar de telefon si apasati pe butonul Incepe. Procesul de plata se face online si rapid. Potentialii clienti pot folosi aplicatia TVSat GO gratuit timp de 7 zile. Toate cele 43 de canale au EPG disponibil.

Puteti folosi functia Time Shifting. Calitatea imaginii depinde de tipul de abonament pe care il are contractat utilizatorul.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. Eu cred ca cea mai buna platformă online de TV este digionline. Un dezavantaj față de celelalte nu ai PRO TV, Acasă TV, Pro Cinema, Acasă Gold, Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel.

 2. Acesta este viitorul televiziunii. Cablu TV in maxim 10 ani o sa dispara sau o sa fie ca analogicul…. posturi din ce in ce mai putine in grila de cablu

     • Cum adica nu ai la cine sa te muti? Este o placa veche , care nu mai este valabila ai multe variante. Aplicati 5 la numar toate legale , DTH-uri 3 la nr . Deci variante sunt.

     • DTH-urile la bloc si chiar la case sunt conditonate de pozitia catre satelit.Plus ca in blocurile noi si la cele reabilitate nu ai voie sa montezi antena pe fatada deoarece strici izolatia.Eu de exemplu nu pot instala DTH unde stau ca n-am deschidere catre niciun satelit.Iar aplicatiile de care zici sunt conditionate de internet nu, care il iei de unde???Asa ca vrem , nu vrem tot la Digi ajungem…Sau la cine are retea in zona.Acum ca Digi a investit in extinderea retelei, nu-i vina decat a concurentei care doarme.Dar eu ca si client nu inseamna ca nu vreau sau nu pot cere calitate in grila, fara sa aud placa asta cu „muta-te la alt operator”.Cand ai intreruperi de curent sau de apa te muti la alt operator, sau ceri calitate in asigurarea serviciului?????

     • Aplicatiile Focus Sat Sweet tv TV Sat Go Orange GO nu sunt conditionate de internet. Poti lua internet de la Digi Vodafone NextGen s-au orice provider. 2 Da nu poti pune DTH pe fatada casei/ blocului insa poti pune DTH pe bloc sau in fata casei. 3 Poti cere calitate insa daca vezi ca operatorul respectiv nu da doi bani pe dorinta ta de ce mai stai la el? 4 Daca am intreruperi dese de curent da ma mut la alt operator.

 3. Tv Sat Media group este din Buzău și transmite canalele regionale/locale în Județele Buzău Vrancea Ialomița Călărași Brăila și Galati