Epic Drama difuzeaza serialul de epoca Grantchester
Postul de televiziune Epic Drama va difuza din 5 octombrie un nou serial de epoca interesant si palpitant. Grantchester (2014) va fi difuzat din 5 octombrie, de la ora 22.

Grantchester este un serial englezesc cu si despre crime. Aceste crime sunt rezolvate de un cuplu de parteneri mai ciudat. Cazurile sunt solutionate de un politist si un vicar. Numele serialului este dat de un orasel din Anglia anului 1953.

Sidney Chambers (James Norton) este un vicar putin mai neobisnuit caruia ii plac mai mult lucrurile pamantesti decat cele sfinte. Intr-o zi, Sidney participa la o slujba de inmormantare a unui avocat depresiv si alcoolic, toata lumea crede ca acesta s-a sinucis. La finalul ceremoniei, vicarul este abordat de Pamela Norton (Rachel Selley), sotia asociatului defunctului care ii spune ca a fost amanta lui si ca ea crede ca avocatul nu s-a sinucis, ci ca ar fi o crima.

Sidney cere ajutorul politiei iar in oraselul Grantchester apare detectivul Geordie Keating (Robson Green), un tip amabil care nu are chef de viata, iar dupa cercetarile sale ajunge la concluzia de sinucidere, mai ales ca defunctul a lasat un bilet de adio. Preotul nu este multumit de concluzia detectivului si incepe sa faca el o ancheta.

Epic Drama difuzeaza serialul de epoca Grantchester

In sezonul doi, cazurile de crima petrecute in micul orasel vor fi condimentate cu povesti de dragoste. Sezonul doi va fi difuzat de Epic Drama din 26 octombrie. Serialul Grantchester este realizat dupa povestile scrise de James Runcie, The Grantchester Mysteries.

Acest serial a fost primit foarte bine de cinefilii englezi care au cerut continuarea povestii sezon dupa sezon, pana in acest moment s-au difuzat nu mai putin de 7 sezoane cu un total de 43 de episoade, urmand ca in 2023 sa se lanseze si sezonul 8.

Fiecare episod are durata medie de 45 de minute iar pe IMDb a primit nota 7,9.
Actorul James Norton (Sidney Chambers) are 37 de ani si a mai jucat in Happy Valley (2014) si McMafia (2018). Inainte de a deveni actor, James a studiat teologia.

Filmarile serialului Grantchester au avut loc chiar in acel orasel iar localnicii au fost primii care au vazut primul episod in premiera.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.