MTV Romania iese din grila RCS-RDS

Compania RCS-RDS a decis impreuna cu postul PRO TV scoaterea din grila tv a postului MTV Romania (iese atat din grila de televiziune prin cablu analogic si digital cat si din grila DigiTV Satelit) incepand cu 08 martie 2016. Conform postului de stiri Digi24.ro, a fost luata decizia de a elimina postul MTV Romania, ramanand urmatoarele posturi cu acelasi continut: UTV (un post detinut de RCS-RDS), H!t Music Channel, Music Channel (alt post detinut de compania oradeana RCS-RDS), Kiss TV si ZU TV.

Se pare ca RDS continua in aceeasi maniera de a modifica grila de programe, in ultimii ani fiind eliminate si introduse diverse posturi, cele mai importante modificari fiind eliminarea posturilor Antena de pe grila Satelit si a posturilor Discovery.

Iata comunicatul de presa al celor de la RCS-RDS:

PRO TV si RCS & RDS au decis ca, incepand din data de 8 martie 2016, postul MTV Romania sa nu mai faca parte din oferta de servicii de televiziune prin cablu analogic, satelit si digital Digi TV. Abonatii Digi TV continua sa beneficieze de o varietate de canale tematice de muzica pentru tineri, printre care KISS TV, H!T Music Channel, Music Channel, Utv, Utv HD si ZU TV.

 

Totusi RDS RCS nu vine cu un motiv intemeiat pentru aceasta actiune si recurge la eliminarea programelor din grile fara a cere acordul abonatilor. Ramane de vazut daca vor decide sa introduca alt post in viitorul apropiat. Totusi, MTV poate fi vizionat in continuare la companiile ce ofera servicii de televiziune concurente rds-ului.

RDS-RCS este una dintre cele mai populare companii de telecomunicatii din Romania. La ora actuala, RDS detine nu mai putin de 4 milioane de abonati pentru internet si televiziune si 2 milioane de abonati pentru serviciile de telefonie mobila. Datele confirma ca RDS RCS este cea firma cu cei mai multi abonati in intermediul telecomunicatiilor din Romania.

Update 14.02.2019: MTV Romania isi va inceta emisia incepand cu 01 martie 2019;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

8 COMENTARII

  1. Misto!
    Este in stilul lor dintotdeauna!
    Nici nu s-a uscat bine cerneala de pe semnatura contractului si ei deja au modificat pachetul de programe ales.
    Rau, RCS-RDS, rau!
    Meriti sa fii luat de ciuf putin!