MTV Romania si TVH se vor inchide

Programele MTV Romania si TVH se vor inchide, astazi CNA au luat act despre cererea celor de la Pro TV pentru retragerea licentei, urmand ca maine sa se discute subiectul despre TVH in sedinta CNA, dupa ce acestia vor fi instiintati de catre intentia celor de la TVH. Retragerea licentei MTV Romania vine dupa ce a fost anuntata decizia de a iesi din portofoliul Pro TV, trecand la Viacom International Media Networks incepand cu 01 martie 2019.

MTV Romania s-a lansat in 2002 preluand licenta MCM Romania urmand sa fie preluata de Pro TV in anul 2007. Din martie 2016 programul MTV Romania a iesit din grila de programe a operatorului de televiziune RCS – RDS, audienta scazand drastic in urma acestei miscari. Putem spune ca aceasta miscare a fost unul din factorii pentru care MTV Romania isi va intrerupe emisia.

MTV va continua sa functioneze in Romania insa avand ca sursa feed-ul de la MTV Europe. Pe MTV Romania au fost disponibile emisiuni precum „MTV Ultra Hits, MTV Videography, TOP 10, MTV Official Chart, MTV Double Dop, MTV The Year You Were Born„.

MTV Romania si TVH se vor inchide

TVH are o vechime de peste 20 de ani fiind in prezent un program destinat copiilor. De la peste 200 de angajati programul TVH a fost redus la aproximativ 50-60 de angajati. TVH Kids Channel (numit in trecut TVH2O iar ulterior TVH) se afla pe lista programelor must carry, astfel incat este in prezent in grila operatorilor de telecomunicatii din Romania. In perioada urmatoare urmeaza sa fie instiintati operatorii de televiziune din Romania.

TVH a fost in trecut un program generalist iar ulterior s-a incercat reorientarea pe filme romanesti, urmand sa ajunga in final un program pentru copii. Fundatia MassMedia Romania de Maine opereaza si postul de radio Seven insa acesta isi va continua emisia. TVH difuzeaza emisiuni precum „Micul bucatar; Junior talent; Jr. Quiz; Atelier Creativ, Move Up, Andra Show”. 

MTV Romania si TVH se vor inchide

MTV Romania ar urma sa isi opreasca emisia incepand cu 1 martie 2019 insa pentru TVH momentan nu este cunoscut un termen. Voi ce parere aveti despre oprirea emisiei programelor MTV Romania si TVH Kids Channel, va afecteaza aceste modificari?

Sursa: paginademedia.ro

Update 01.03.2019: MTV Romania este inlocuit de MTV Europe in reteaua Telekom; Se gaseste pe pozitia 453 cu numele MTV Romania; Multumim lui George si Bebe pentru informatii;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

65 COMENTARII

 1. Conform Paginademedia.ro , programul TVH nu se va închide , ci aceste va fi vândut ! Normal , cei de la TVH au vrut să închidă programul , dar nu au avut cui să-i vânda echipamentul , iar acest lucru i-a determinat pe cel de la TVH să nu închidă programul , ci doar se va vinde ! În prezent , cei de la TVH caută cumpărători

  • Corecție : Emisiunile pentru copii nu au fost scoase , ci au fost destul de rarite, iar câteva cred c-au fost scoase ! Introducandu-se și câteva emisiuni pentru adulți

   • Se va inchide TVH insa nu avem un termen exact cand se va intampla. Nu exista nicio obligativitate pentru cei de la Telekom sa introduca pe DTH ceva in locul lui TVH deoarece platforma de satelit nu se supune regulilor must carry.
    Vom vedea ce se va intampla, vom anunta pe acest articol cand vom avea data in care se va inchide TVH.

 2. „Din martie 2016 programul MTV Romania a iesit din grila de programe a operatorului de televiziune RCS – RDS, audienta scazand drastic in urma acestei miscari. Putem spune ca aceasta miscare a fost unul din factorii pentru care MTV Romania isi va intrerupe emisia.”
  Serios??? Dupa 3 ani si-au dat seama ca le-a scazut audienta??? Inca un articol scris pe genunchi marca media-max

  • In locul MTV Romania va fi preluat feed-ul MTV Europe iar in locul programului TVH momentan nu se stie ce se va introduce in grila must carry. Ramane de vazut.

 3. DiIn Martie vom avea in grila Digi cablu si Digi dth cu 2 posturi mai putin,dupa închiderea DOQ si închiderea TVH.Oare cei de la Digi au pregătit un nou post de documentare si unul pentru copii sau rămânem cu 129 de posturi pe dth?

  • Alin din ce stiu eu pana acum pe dth cele 2 posturi tv nu vor fi inlocuite cu nici un post. In schimb pe cablu vor fi inlocuite cu posturi din lista must carry. Dar vom vedea pe ce data se vor face modificari.

 4. Nu că avem destule posturi de muzică . Însă TV h cred că tot la 1 martie se va închide . M-ar sa bage MTV europe la Telekom și altu in locul la TV h telekom

  • MTV Romania va prelua feed-ul MTV Europe, probabil tot de la 1 martie.
   Despre TVH momentan nu avem informatii cand se va inchide, vom actualiza acest articol cand vom avea noutati in acest sens.