Vodafone introduce in grila Romania TV HD, Atomic Academy si Shop on TV HD

Vodafone Romania a introdus astazi noi programe in grila digitala, Romania TV HD, Atomic Academy si Shop on TV HD se pot receptiona acum in reteaua Vodafone. Acestea sunt pozitiile noilor posturi din grila:

Romania TV HD – pozitia 403
Atomic Academy – pozitia 618
Shop on TV HD – pozitia 818

Romania TV a fost mutat de pe 403 pe 414.
Posturile sunt disponibile si in alte retele importante, dupa cum urmeaza:

  • Atomic Academy – disponibil si in reteaua Orange Romania
  • Romania TV HD se poate receptiona si in retelele Digi si Orange Romania Communications, in format SD se poate vedea in grilele tuturor mari operatori TV
  • Shop on TV HD – se poate vedea in retelele Orange Romania Communications si Orange Romania

Vodafone introduce in grila Romania TV HD, Atomic Academy si Shop on TV HD
Reamintim ca Vodafone a introdus luna trecuta in grila postul de muzica din Grecia Mad World.

Romania TV ocupa primul loc pe lista must carry a acestui an, in timp ce Shop on TV (locul 50) si Atomic Academy ocupa printre ultimele locuri.

Modificarea de grila vine la scurt timp dupa ce Vodafone a anuntat majorarea pretului pentru furnizarea serviciilor fixe, majorare ce va intra in vigoare incepand cu 1 septembrie 2023.

Vodafone a obtinut de la CNA avizele pentru introducerea acestor posturi de ceva timp insa modificarile de grila au fost facute astazi. Este posibil ca amanarea introducerii posturilor sa fi fost facuta pentru a justifica majorarea preturilor incepand cu luna urmatoare. Totusi, aceasta este doar o supozitie si nu exista o confirmare oficiala din partea Vodafone in acest sens.

Voi ce parere aveti despre ultimele modificari din reteaua Vodafone (noile posturi din grila – Romania TV HD, Atomic Academy, Shop on TV HD si majorarea pretului abonamentelor)? Lasati-va parerea in sectiunea de mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

47 COMENTARII

      • Nu m-as muta niciodata in SUA. Doamne fereste sa ajungem ca ei….. omul de rand traieste mai rau ca in comunism….. atunci nu vedeai oameni dați afara din case ca au avut datorii la banci sau alte datorii…. sa doarma in cutii de carton pe strada. Intra pe google earth si ai sa te convingi…. eventual cauta pe youtube cum oameni cu casa ajung oamnei ai străzii din cauza sistemului lor abuziv. Citeste pe net mai multe detalii.

      • Daca mi-ar da viza si transport cu avionul moaca sa le vad tara… le-as spune „pass”. SUA nu este ce pare, pentru cetățeanul de rând. Acolo este bine sa te duci sa dai tunuri financiare…. sa ajungi bogatas peste noapte…. daca esti prost si corect…. ajungi „simbolul capitalismului”…?…. adica „sluga la patron” sa plimbe ăla cucuveaua cu masina si sa te sfideze neamurile lui ca-i slugaresti 8-10 ore pe zi.

  1. Multe canale moaca neimportante luate gratis de vodafone de pe sateliti si de pe stream_urile de pe net cu continut slab de programe la care se uita un numar mic de abonati. Canalele sport nu trebuiau codate, de aceea multa lume s-a mutat la digi. Preturi mari pentru ce? ma uit la Hd sa vad nimic interesant.