Digi Days 2021
Digi (RCS & RDS) pregateste din nou lansarea uneia dintre cele mai asteptate oferte, oferind reduceri la abonamente, extraoptiuni si la telefoane mobile 5G.

Oferta Digi Days nu a inceput inca si nu au fost dezvaluite toate detaliile insa un lucru este sigur, 6 luni de abonament sunt reduse 50%. Totusi, nu stim inca daca aceasta reducere se aplica atat clientilor noi cat si clientilor existenti care suplimenteaza servicii sau care fac upgrade.

Aceasta campanie revine in reteaua RCS & RDS luni, 11 octombrie 2021, urmand sa dureze pana duminica.

Aceasta este a treia campanie Digi Days, desi ar parea logic sa fie o singura astfel de campanie pe an, oferta Digi Days a fost disponibila ultima data in luna mai 2021. Deci, zilele Digi sunt de doua ori pe an. Acestea au fost beneficiile oferite de Digi in cadrul campaniilor trecute Digi Days, lansate in mai 2020 si mai 2021:

  • 50% reducere pentru fiecare serviciu nou, atat pentru clientii noi cat si pentru abonatii existenti care suplimenteaza sau care fac upgrade; in cazul upgrade-urilor, promotia s-a aplicat pe tot abonamentul, nu doar pe diferenta de pret, de exemplu la Fiberlink 1000 abonatii au platit 20 de lei timp de 6 luni; oferta a fost valabila doar pe contractele prelungite cu 24 de luni

Avand in vedere ca in ambele campanii trecute Digi Days au fost oferite aceleasi beneficii, ne putem astepta ca oferta sa fie asemanatoare si luna aceasta. Totusi, Digi mentioneaza „Mobil 5G chiar mai ieftin”, astfel incat ne putem astepta la reduceri aplicate telefoanelor mobile.

Vom actualiza acest articol atunci cand vom avea informatii despre beneficiile oferite de RCS & RDS in cadrul ofertei Digi Days 2021.

In prezent, Digi are in desfasurare o alta oferta numita Toti pentru 1, 1 pentru toti, destinata abonatilor Digi care detin minim un serviciu fix si porteaza un numar din alta retea, urmand sa aiba 50% reducere la abonament timp de 4 luni. Aceasta oferta expira pe 30 noiembrie 2021.

Update 11.10.2021: Astazi a inceput oferta Digi Days si asemenea ofertelor anterioare cu acelasi nume, se ofera 50% reducere timp de 6 luni la orice serviciu nou, serviciu suplimentat, upgrade sau extraoptiune activata, conditia fiind ca perioada contractuala sa fie de 24 de luni;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

11 COMENTARII

  1. Astazi a inceput oferta Digi Days si asemenea ofertelor anterioare cu acelasi nume, se ofera 50% reducere timp de 6 luni la orice serviciu nou, serviciu suplimentat, upgrade sau extraoptiune activata, conditia fiind ca perioada contractuala sa fie de 24 de luni.

      • Nu cred ca se prelungeste abonamentul la cablu iar pe extraoptiuni, din cate stiu, nu se pune perioada contractuala.
        Totusi, avand in vedere ca nu se mentioneaza clar nici in comunicatul remis catre noi, pentru un raspuns clar recomand un apel la relatii cu clientii Digi (sau mai bine doua apeluri, pentru a vedea daca doi operatori vor oferi aceeasi informatie 🙂 ).