National Geographic difuzeaza Comorile Ascunse ale Lumii Antice
Postul de documentare National Geographic anunta documentare noi, primul este Comorile Ascunse ale Lumii Antice si se va putea vedea din 8 noiembrie, in fiecare duminica, de la orele 21:00.

Seria documentata are 6 parti si urmareste calatoriile profesorului Bettany Hughes, descoperind civilizatia egipteana. Acestea sunt cele 6 editii ale documentarului: Povestea Cleopatrei, Bogatiile Faraonului, Vulcanul Ucigas, Descoperind Pompei, Mumiile Egiptului si Regele Tutankhamon.

De la Delta Nilului pana la lacul Nasser, Bettany Hughes descopera realizarile extraordinare ale uneia dintre cele mai mari civilizatii cunoscute.
In primul episod, Bettany arata povestea Cleopatrei (ultima femeie faraon a Egiptului), intalnind egiptologi si vizitand ruinele templului.

National Geographic difuzeaza Comorile Ascunse ale Lumii Antice
Bettany Hughes este o istorica engleza, scriitoare care a fost in centrul mai multor documentare din 2002 pana in prezent, precum: The Spartans, The Minoans, When the Moors Ruled in Europe, Britain’s Secret Treasures, Genius of the Ancient World si multe altele.

Rebuilding Paradise, din 13 noiembrie pe National Geographic
Rebuilding Paradise (2020) este un alt documentar difuzat de National Geographic in care putem vedea incercarile comunitatii din oraselul Paradise, California (aflat la poalele muntilor Sierra Nevada) de a se reface in urma incendiilor devastatoare din 2018. National Geographic difuzeaza acest documentar vineri, 13 noiembrie, de la ora 22:00.

Documentarul este regizat de Ron Howard, regizorul unor productii memorabile precum O minte sclipitoare (A beautiful mind – 2001), Apollo 13 (1995), Parenthood (1989) sau Splash (1984). A fost si naratorul serialului Arrested Development (2003). Ron Howard a castigat doua premii Oscar cu filmul O minte sclipitoare, pentru cel mai bun film si cel mai bun regizor.

Africa Salbatica, din 20 noiembrie pe National Geographic
O alta serie documentata (in 3 parti – Batalia sexelor, Nascut pentru supravietuire si Marii arhitecti ai naturii) se va putea vedea de vineri, 20 noiembrie, de la ora 14:00. In Africa Salbatica vom putea vedea creaturi captivante din Botswana, ritualurile de supravietuire intr-un taram modelat de viata salbatica.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.