National Geographic, National Geographic Wild si Baby TV au iesit din grila Orange DTH

Programele National Geographic, National Geographic Wild si Baby TV au iesit din grila Orange, astazi, 01 aprilie 2019. Din nefericire pentru abonatii Orange, nu este o pacaleala de 01 aprilie.

Programele National Geographic si National Geographic Wild erau disponibile in grila Orange DTH (satelit) in format HD, pe cablu nemaifiind disponibile din luna iunie 2018 din momentul in care Telekom a eliminat aceste programe din grila (Orange are aceeasi grila de programe pe cablu precum Telekom, deoarece foloseste aceeasi infrastructura).

National Geographic, National Geographic Wild si Baby TV au iesit din grila Orange DTH

Pe de alta parte, in grila de programe Orange (cablu digital) au fost introduse programele Bucuresti TV si Cinethronix, programe introduse la majoritatea operatorilor din tara, datorita introducerii lor pe lista must carry a anului 2019. De asemenea, ar urma sa mai fie introduse programele Orizont TV si Kapital TV.

Posturile National Geographic si National Geographic Wild erau foarte iubite de catre abonatii Orange insa de astazi, 01 aprilie 2019, acestea nu mai pot fi receptionate in reteaua Orange DTH. Programele au fost eliminate inclusiv de pe grila afisata pe site-ul oficial Orange.

In luna ianuarie 2019 programele National Geographic au iesit inclusiv din grila operatorului Akta, fiind inlocuite cu programele DocuBox. In prezent, singurii operatori care (inca mai) retransmit programele National Geographic sunt RCS – RDS (Digi), UPC, Focus Sat si iNES. Reamintim ca ultima modificare facuta in grila Orange DTH a fost inlocuirea programului MTV Romania cu MTV Europe.

National Geographic, National Geographic Wild si Baby TV au iesit din grila Orange DTH

Reprezentantii Orange au confirmat aceasta informatie: „Orange a incetat colaborarea cu postul TV National Geographic si nu mai face parte din grila noastra, incepand de astazi.„. Concret, compania Orange nu a prelungit acordul de retransmisie pentru programele National Geographic si National Geographic Wild.

Voi ce parere aveti despre eliminarea din grila Orange DTH a programelor National Geographic, National Geographic Wild si Baby TV si in ce masura va afecteaza aceasta modificare de grila? Intentionati sa reziliati contractul Orange DTH in urma acestor modificari?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

 1. Ce răutăcioși ca au eliminat Baby TV. Rușine Telekom. E un canal ok pentru copii, eu îI accept pe orange dar sa fuzioneze și sa scoată programe educative, e din vina telekom, puteți voi, Orange România să introduceți înapoi Baby TV.

 2. Sigur ca vreau sa reziliez contractul. Eu am facut abonamentul TV pentru toate canalele de acest tip si platesc o suma foarte mare. In cazul asta orange nu isi respecta angajamentul.

  • In contractul semnat de tine si Orange la un paragraf scrie asa Furnizorul isi rezerva dreptul de a modifica continutul grilei fara a anunta in prealabil clientul.Esti anuntat doar cand maresc abonamentul. Prin semnatura ta pe contract se presupune ca ai fost de acord cu acest paragraf. Toti operatori au acel paragraf scris in contract.

  • Daca nu mai aveti perioada contractuala puteti rezilia fara probleme. Daca aveti perioada contractuala o sa fie mai dificil, deoarece cei de la Orange pot face modificari in grila de programe.

  • Este posibil sa se intample acest lucru, probabil din cauza ca cer foarte multi bani. Tinand cont ca au iesit si din grila altor operatori, nu vor avea retineri ceilalti sa procedeze la fel deoarece vor lua in calcul ca nu ai unde sa te mai muti pentru National Geographic.

 3. Comentariu mutat pe articolul: Zvonuri / informatii neconfirmate privind introducerea unor noi canale TV la RCS-RDS/Telekom/UPC/Orange/Focus Sat/Akta

  • Salut,
   Ti-am mutat comentariul pe articolul potrivit, sa incercam sa mentinem discutiile la subiect pentru acest articol, mai exact eliminarea din grila Orange a programelor National Geographic, National Geographic Wild si Baby TV.
   Multumesc pentru intelegere.