Netflix va difuza Griselda cu Sofia Vergara
Platforma de streaming Netflix va difuza din 25 ianuarie unul dintre cele mai interesante seriale ale anului 2024. Serialul despre care vom oferi detalii in acest material se numeste Griselda (2024).

Griselda spune povestea uneia dintre cele mai de temut femei columbiene care si-a cladit un imperiu din traficul de droguri. De Griselda Blanco (Sofia Vergara) s-a temut chiar si Pablo Escobar. Griselda a fost casatorita cu Alberto Bravo (Alberto Ammann), si el tot traficant de droguri. Dupa ce s-a despartit de Alberto, aceasta a fugit in Miami, SUA impreuna cu cei trei copii ai sai de frica fostului sot.

Ajunsa in Miami, Griselda si-a dat repede seama ca este o piata buna de desfacere si de facut bani din traficul de droguri. Ea a inceput sa vanda un kilogram de droguri. Vazand ca drogurile se vand usor, din dorinta de a face bani si fiind dornica de putere, Griselda incepe sa devina cel mai important distribuitor de cocaina din Miami.

Griselda era o femeie fara scrupule, o femeie care nu se temea de nimic pentru a ajunge cel mai important furnizor de droguri, a comis si omoruri, a provocat chiar si un razboi intre traficanti. Toate acestea au pus pe jar departamentul american de combatere a drogurilor. Intamplarile s-au produs in anii ’70-’80. Griselda a fost supranumita Nasa Cocainei, Regina Cocainei sau Vaduva Neagra. Cu puterea sa de convingere, Griselda a reusit sa domine o lume condusa initial de barbati.

Netflix va difuza Griselda cu Sofia Vergara

Miniserialul Griselda a fost regizat de Andres Baiz, cel care a realizat si Narcos. Printre altii, in distributia serialului ii vom vedea pe:

  • Sofia Vergara (considerata o comoara nationala in Columbia) – a jucat in productii ca: Machete: Ucigas meserias, Joc Periculos, O familie moderna si altele
  • Alberto Guerra (Dario) – a mai jucat in Narcos: Mexico

Productia are un sezon format din 6 episoade, fiind lansata ca serie limitata, astfel incat nu vom vedea sezonul 2.
Netflix este una dintre cele mai populare platforme de streaming din lume, ofera abonatilor sai un continut bogat si diversificat de seriale, filme, reality showuri si desene animate.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.