Regasirea / In prezenta dragostei – filme romantice DIVA
In acest material vom detalia filmele romantice ce vor fi difuzate pe Diva in luna februarie, luna dragostei. Filmele romantice vor fi difuzate sambata si duminica, de la ora 16.

Love in store / Dragoste la promotie (2019) – 4 februarie, ora 16. Filmul spune povestea a doi realizatori de emisiuni de cumparaturi difuzate pe un post TV american, care sunt pusi sa concureze unul impotriva celuilalt pentru a promova.

Terrie Carpenter (Alexandra Breckenridge) si David Crabtree (Robert Buckley) lucreaza la postul SHC TV (Shopping from Home Channel). Cei doi realizatori isi fac meseria total diferit, unul pune suflet in ceea ce face si le ofera telespectatorilor mai multe date despre produsul prezentat in emisiunea lui, celalalt este o persoana care nu isi da asa de mult interesul insa ambii au audienta cu emisiunile lor.

Intr-o zi, seful postului SHC TV isi anunta angajatii ca se fac promovari pentru o pozitie in fruntea televiziunii respective iar pe lista candidatilor se afla atat Terrie cat si David. In timpul competitiei pentru promovare pe inalta functie, cei doi se aliaza pentru a ramane doar ei singurii candidati.

Cu toate ca sunt total diferiti, in timpul aliantei cei doi incep sa se cunoasca mai bine si incep sa se indragosteasca unul de celalalt.
Filmul Dragoste la promotie are durata de o ora si 22 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,4.

The Story of Us / Regasirea (2019) – 5 februarie, ora 16. Jamie Vaugn (Maggie Lawson) detine o librarie intr-un orasel. Un antreprenor imobiliar ameninta cu demolarea mai multe cladiri din oras, inclusiv libraria lui Jamie. Ea va trebui sa faca ceva sa isi salveze libraria.
Filmul Regasirea are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a primit nota 6,3.

Regasirea / In prezenta dragostei – filme romantice DIVA

Presence of Love / In prezenta dragostei (2022) – 11 februarie, ora 16. Joss (Eloise Mumford) este o profesoara la universitate. Ea primeste ca mostenire din partea mamei o ferma. Joss pleaca la acea ferma si acolo isi va gasi marea iubire pe nume Daniel (Julian Morris), un tata singur de care se indragosteste.
Filmul In prezenta dragostei are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 7.

Matching Hearts / Suflete Pereche (2020) – 12 februarie, ora 16. Julia Palmer (Taylor Cole) este o petitoare profesionala. In oras apare tanarul Daniel O’Connor (Ryan Paevey), un barbat singur si chipes. Julia considera ca Daniel este o partida buna asa ca doreste sa il faca sa se indragosteasca de ea.
Filmul are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,8.

Mix Up in the Mediterranean / Incurcatura mediteraneana (2021) – 28 februarie, ora 16. Doi barbati gemeni devin bucatari. Unul este celebru, celalalt nu. Bucatarul care nu este celebru se da drept fratele sau pentru a participa la un concurs. El se indragosteste de organizatoarea concursului la care participa insa aceasta il ignora considerand ca este bucatarul celebru care este casatorit.
Filmul Incurcatura mediteraneana are durata de o ora si 24 de minute, pe IMDb a obtinut nota 6,3.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.