New Amsterdam – sezoanele 3 / 4 / 5 Netflix
New Amsterdam este unul dintre cele mai populare seriale disponibile in prezent pe Netflix, din 2018 au fost difuzate pana in prezent doua sezoane iar recent a inceput difuzarea celui de-al treilea sezon. Tradus in limba romana, serialul se numeste Spitalul Bellevue.

Rezumat serial New Amsterdam
Carismaticul Dr. Max Goodwin este noul director al celui mai vechi spital public din Statele Unite ale Americii. Acesta este determinat sa furnizeze cele mai bune servicii medicale, incercand sa scape de birocratie insa doctorii si personalul nu ii impartasesc entuziasmul, ei au mai auzit astfel de promisiuni si nu au incredere ca Dr. Goodwin va realiza aceste lucruri. Dr. Max Goodwin nu accepta refuzuri si dovedeste ca nu ii va sta nimic in cale pentru a resuscita acest spital, care in prezent este fara fonduri si fara minimul necesar de angajati, singurul spital din lume capabil sa trateze pacienti cu virusul Ebola, spital care trateaza de la puscariasi la persoane importante precum presedintele SUA.

New Amsterdam – sezoanele 3 / 4 / 5 Netflix

In rolurile principale sunt Ryan Eggold (Dr. Max Goodwin), Freema Agyeman (Doctor Who – 2005, a jucat rolul Marthei Jones timp de 20 de episoade), Jocko Sims (Dawn of the Planet of the Apes – 2014, Jarhead – 2005), insa vom putea vedea si alti actori precum Janet Montgomery, Tyler Labine (Rise of the Planet of the Apes – 2011), Anupam Kher (Silver Linings Playbook – 2012) sau Alejandro Hernandez (Gotham – 2014).

Cate episoade are serialul New Amsterdam?
Acesta este numarul de episoade pentru fiecare sezon si informatiile disponibile pana in prezent pentru lansarea sezoanelor urmatoare:

  • sezonul 1 – 22 episoade difuzate in perioada 2018 – 2019, disponibil integral pe Netflix
  • sezonul 2 – 18 episoade difuzate in perioada 2019 – 2020, disponibil integral pe Netflix
  • sezonul 3 – va avea 8 episoade care vor fi difuzate anul acesta, pana in prezent a fost difuzat doar primul episod pe 2 martie 2021 insa sezonul al 3-lea nu este disponibil inca pe Netflix; avand in vedere ca fiecare episod nou al sezonului 3 este disponibil pe Hulu, probabil nu vom vedea noul sezon pe Netflix pana cand nu sunt difuzate toate episoadele acestui sezon
  • sezonul 4 – serialul a fost reinnoit pentru sezonul 4 insa nu exista informatii concrete despre cand va fi difuzat, estimativ e posibil sa vedem primele episoade anul urmator
  • sezonul 5 – New Amsterdam a fost reinnoit si pentru sezonul 5

Vom actualiza acest articol cand vom avea informatii suplimentare despre adaugarea noilor sezoane New Amsterdam pe Netflix.

Update 06.05.2023: Sezonul 3 va fi disponibil pe Netflix din 1 iunie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII