Nick Jr. schimba sigla si grafica
Noutati importante in lumea posturilor de desene animate aflate pe piata media din Romania, pe care le vom detalia in acest material.

Postul de televiziune Nick Jr. si-a schimbat grafica si sigla TV. Aceasta schimbare s-a efectuat ieri in Europa si America Latina si s-a produs inclusiv pe feed-ul localizat din Romania.

Sigla postului Nick Jr. este asemanatoare cu sigla Nickelodeon. Singura grafica care nu a fost schimbata este grafica ident-urilor publicitare.

Nick Jr. este un post de desene animate ce se adreseaza prescolarilor. S-a lansat in Romania in 2015 cand a primit audio in imba romana. Pe acest post, copiii pot urmari serialele Patrula catelusilor, Purcelusa Peppa, Navigam cu Santiago sau Peripetiile lui Paddington.

In curand si posturile Nicktoons si TeenNick vor avea parte de grafica si sigla noua. Reamintim ca Nickelodeon si-a schimbat grafica si sigla in august anul trecut.

A doua noutate vine din partea Disney Channel. Fanii serialului Fantoma si Molly McGee isi vor lua la revedere de la eroii acestui serial in luna februarie, mai exact pe 23. Ultimul episod al serialului Fantoma si Molly McGee va fi difuzat pe 23 februarie, de la ora 15:50.

Nick Jr. schimba sigla si grafica

In ultimul episod al serialului, Scratch va fi nevoit sa ia cateva decizii importante iar aceste decizii il vor face om si va incepe o noua viata pe Pamant. Dupa data de 23 februarie, Disney Channel va incepe sa redifuzeze acest serial de la inceput. Fantoma si Molly McGee se poate viziona si pe Disney Plus.

A treia informatie vine din partea postului Cartoonitoo, care a inceput sa difuzeze de duminica, 4 februarie, un maraton de episoade ale serialului BatRoti. Acest maraton va fi difuzat timp de 5 saptamani. Maratonul de episoade va fi difuzat in fiecare seara de la ora 20:30, inclusiv duminica de la aceasi ora.

Disney Channel, Nick Jr. si Cartoonitoo sunt posturi de televiziune cu licente tematice pentru copii. Aceste canale se afla in pachetele de baza ale celor mai importante societati de cablu, iptv si dth de la noi din tara, cum ar fi Vodafone, Digi, Orange sau Orange Romania Communications.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Exagerat de multe canale „animate” atat pe orange cat si pe digi. Ar fi trebuit sa fie mult mai multe de documentare…

    Pt ce 10 canale pt copii? Chiar nu se poate cu mai putine?

    Ps. Acum o sa-mi sara in cap toti „parintii” care-si cresc odraslele cu tablete, tel si tv de la varste extrem de fragede.