Nikki Bella Say I Do / Premiile Oscar 2023 – E!
Postul de televiziune E! Entertainment aduce o noua emisiune interesanta despre felul in care un cuplu de vedete din Statele Unite ale Americii isi organizeaza propria nunta. Emisiunea se numeste Nikki Bella Says I Do. Aceasta emisiune va fi difuzata in fiecare seara de duminica, de la ora 22, din 19 februarie.

Nikki Bella est  o vedeta cunoscuta in lumea WEE si este logodita cu Artem Chigvintsev, care a castigat marele premiu al emisiunii Dancing With the Stars. Astfel, telespectatorii E! vor putea vedea cum se planifica si cum va decurge cel mai frumos eveniment din viata acestui cuplu. Nunta celor doua vedete se va desfasura in orasul luminilor.

Nunta dintre Nikki si Artem este unul dintre cele mai mari evenimente de peste Ocean. Oare cat de greu le va fi celor doua vedete sa isi organizeze asa cum doresc marele eveniment, avand in vedere ca ei trebuie sa aiba grija si de copilul lor, Matteo? Artem spera ca familia sa din Rusia sa poata ajunge in Paris si sa participe la cel mai frumos eveniment al vietii sale.

Brie, sora geamana a lui Nikki, va fi alaturi de sora sa la marele eveniment. Emisiunea Nikki Bella Says I Do este produsa de WEE, Bunim / Murray Productions si Hi Mom Productions. Emisiunea este alcatuita din 4 parti.

Nikki Bella Say I Do / Premiile Oscar 2023 – E!

Iata ce alte emisiuni vor fi difuzate pe E! in luna martie.
E! News – de marti pana sambata, de la ora 01:30. In aceasta emisiune, telespectatorii vor afla cele mai noi informatii despre vedetele din Statele Unite ale Americii.

Watch What Happens Live! – Aceasta emisiune este prezentata de Andy Cohen inca din 2009. In fiecare editie a talk showului, Andy are ca invitati o serie de vedete din domeniul divertismentului, politici si culturi cu care Andy dezbate diverse subiecte din moda sau cele mai arzatoare subiecte preluate din presa. Pe post de invitati, telespectatorii ii vor vedea pe: Liam Neson, Jimmy Fallon si Mariah Carey.

Live from E! – Premile Oscar 2023 – 12 martie, de la ora 00:00 si in reluare pe 13 martie, ora 22. Premiile Oscar reprezinta cel mai important eveniment al cinematografiei din Statele Unite ale Americii. Pe covorul rosu vor defila cele mai cunoscute vedete cu cele mai extravagante tinute.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.