Noi oferte din partea operatorului Orange.
In apropierea sarbatorilor de iarna operatorul de telecomunicatii Orange vine cu oferte speciale atat pentru abonatii noi cat si pentru cei vechi, ce folosesc cartele pre pay sau pachetele Orange Love de tv si internet.

Mai jos regasiti ofertele expuse pe larg:

Clientii pre pay care cumpara sau incarca o cartela cu minim 5 euro vor beneficia de bonusuri saptamanale. De asemenea, daca incarcati cartela din contul My Orange, cu minim 5, euro veti primi 100 de GB de internet bonus. Cei 100 de GB sunt valabili 60 de zile din ziua reincarcari cartelei.

Milidge si Doig lasa 3 cadouri, la alegere, pentru cei care incarca cartela din contul My Orange, pe langa bonusul de 100GB.

Cele 3 bonusuri sunt: GB bonus, minute nationale, minute internationale si SMS-uri.

Noi oferte din partea operatorului Orange.
Daca utilizatorii de cartele pre pay incarca cartela cu minim 5 euro prin alta metoda decat contul My Orange vor primi un bonus de 50 de GB.

Clientii pre pay care sunt in roaming si vor sa beneficieze de bonusuri de internet si minute cu SMS-uri trebuie sa incarce cartela cu minim 12 euro.

Indiferent de optiunea aleasa, clientii pre pay au parte de minute si SMS-uri nelimitate in retea, minute si SMS-uri nationale, optiuni avantajoase in roaming si cele mai bune viteze de internet mobil. Aceasta oferta este valabila in perioada 23 noiembrie 2022 si 31 ianuarie 2023.

Netflix gratuit timp de 12 luni.
In perioada 23 noiembrie 2022 – 1 februarie 2023 potentialii clienti / actualii clienti ai pachetelor Orange Love cablu, care aleg orice pachet de tv+ internet vor beneficia de Netflix gratuit timp de 12 luni. Pentru a beneficia de aceasta oferta trebuie sa incheiati un contract pe o perioada de 24 de luni.

Pe site-ul Orange, cel mai mic abonament Orange Love de tv si internet in care este inclus si abonamentul de Netflix costa 42 de lei si include: internet 500+ pachetul TV Esential, 136 canale tv, WI-FI 6, internet Box, Norton Security, optiunea Orange Sport (gratuit 2 luni) si 300 euro reducere maxima la cumpararea device-urilor.

Potentialii clienti / actualii clienti ai unui pachet Orange Love, daca detin un abonament Orange mobil sau cartela pre pay si incheie un contract pe 24 de luni vor plati in primul an doar 11 lei. Daca actualul / potentialul client nu detine cartela pre pay sau abonament orange mobil va plati 30 de  lei in primul an la un contract incheiat pe 24 luni. Aceste preturi le veti obtine daca incheiati contracte in fata unui agent Orange.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

6 COMENTARII