Charlie Talisman / Camerista – filme AXN
In acest material vom detalia cele mai interesante filme ce vor fi difuzate pe postul AXN in luna august.

Maid in Manhattan / Camerista (2002) – 7 august, ora 14:30. Filmul Camerista spune povestea de dragoste dintre o camerista si un politician in ascensiune. Marisa Ventura (Jennifer Lopez) este o femeie singura cu copii care este camerista intr-un hotel luxos, Beresford, din Manhattan.

Intr-o seara, Marisa il intalneste pe Christoper Marshall (Ralph Fiennes). Marshal este un politician chipes care o confunda pe Marisa ca fiind un client al hotelului. Cei doi traiesc o seara de neuitat, insa oare dupa ce Marshall va afla adevarul, iubirea dintre cei doi va putea strapunge diferenta sociala dintre ei?

Filmul Camerista are durata de o ora si 45 de minute, pe IMDb a obtinut nota 5,3.

Goosebumps: Iti facem parul maciuca (2015) – 13 august, ora 21. Adolescentul Zach Cooper (Dylan Minnette) se muta intr-un oras mic si acolo o intalneste pe Hannah (Odeya Rush), fata celebrului R.L. Stine (Jack Black) cel care a scris benzile desenate Goosebumps.

Stine are o imaginatie bogata insa personajele din cartile sale de benzi desenate sunt reale iar Stine le tine inchise in carti. Din greseala, Zach elibereaza toate personajele din benzile desenate iar acestea creeaza un haos de nedescris in intreg orasul. Stine, Zach si Hannah vor face echipa pentru eliberarea orasului de aceste personaje animate.

Filmul Goosebumps: Iti facem parul maciuca are durata de o ora si 43 de minute iar pe IMDb a primit nota 6,3.

Charlie Talisman / Camerista – filme AXN

Spider-man / Omul Paianjen (2002) – 20 august, ora 21. Un adolescent obisnuit pe nume Peter Parker (Tobey Maguire) devine super erou dupa ce este muscat de un paianjan radioactiv. Omul Paianjen va apara orasul sau de raufacatori.
Filmul are durata de 2 ore si un minut, pe IMDb a primit nota 7,4.

Spider Man 2 / Omul Paianjen 2 (2004) – 27 august, ora 21. Omul Paianjen va avea de infruntat cel mai dificil adversar al sau, pe nume Doctor Otto Octavius (Alfred Molina), un om de stiinta care se transforma intr-o creatura hidoasa.
Filmul Omul Paianjen 2 are durata de 2 ore si 7 minute, pe IMDb a obtinut nota 7,4.

Good Luck Chuck / Charlie Talisman (2007) – 28 august, ora 16:40. Chuck (Dane Cook) este un tip care in copilarie participa la celebrul joc invarte sticla. El primeste o porunca pe care refuza sa o indeplineasca si anume sa sarute o fata. Vazand ca Chuck nu i-a indeplinit porunca, autorul poruncii il blesteama pe Chuck sa nu isi gaseasca perechea.

Timpul a trecut, Chuck devine un doctor dentist care nu are nici o partenera, el constata ca toate partenerele sale ajung sa se marite. Intr-o zi, Chuck o intalneste pe Cam (Jessica Alba), cu care doreste sa se insoare. Insa, pentru a nu o pierde, Chuck va trebui sa faca ceva pentru a rupe blestemul din copilarie.
Filmul Charlie Talisman are durata de o ora si 41 de minute, pe IMDb a luat nota 5,6.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

2 COMENTARII