Noua straini si Fleabag disponibile pe Prime Video
In acest material vom continua sa va prezentam recomandari de seriale disponibile pe platforma de streaming Prime Video de la Amazon.

Nine Perfect Strangers / Noua Straini (2021). Serialul este realizat dupa un roman scris de Liane Moriarty si prezinta intamplarile prin care trec 9 persoane intr-un centru de sanatate din California. Acele persoane sunt acolo pentru a-si rezolva fiecare problema de sanatate,  pierderea in greutate sau alte probleme. Centrul este extrem de luxos insa cei 9 straini intampina probleme cu metodele neortodoxe pe care Masha, doctora centrului, le practica pentru a rezolva problemele pacientilor sai.

In serialul Noua straini ii vom vedea pe: Nicole Kidman (Masha), Melissa McCarthy (Frances Welty) si altii. Serialul Noua straini are 1 sezon cu 8 episoade iar durata unui episod este, in medie, de 45-50 de minute. Filmarile au avut loc in Australia. Pe IMDb, serialul Noua straini a obtinut nota 7. Aceasta este o miniserie, astfel incat nu vom vedea sezonul 2.

Fleabag (2016). Serialul prezinta intamplarile de zi cu zi ale unei tinere pe nume Fleabag (Phoebe Waller Bridge) care locuieste in Londra. Cu toate ca trece prin diferite probleme, Fleabag este foarte orgolioasa si nu lasa pe nimeni din jurul ei sa afle ce se intampla cu ea. Serialul este realizat dupa o piesa de teatru chiar de Phoebe Waller Bridge.

Fleabag a adus creatoarei numeroase premii BAFTA, Emmy sau Globul de aur. Serialul Fleabag are 2 sezoane si un total de 12 episoade iar un episod are o durata de 27 de minute. Serialul s-a filmat in Londra, Anglia iar pe IMDb a obtinut nota 8,7 din aproximativ 122.000 de recenzii, pozitionandu-se pe locul 79 in topul IMDb al celor mai bune serii.

Noua straini si Fleabag disponibile pe Prime Video

Little Fires Everywhere / Mici focuri pretutindeni (2020). Miniseria este facuta dupa romanul cu acelasi nume scris in 2017 de Celeste Ng. Mici focuri pretutindeni spune intamplarile familiei Richardson din anii ’90 care locuiesc in Ohio. Familia Richardson este o familie perfecta pana cand in viata lor apar Mia Warren (Kerry Washington – a jucat in serialul HBO Marile minciuni nevinovate si este si producatoarea serialului Mici focuri pretutindeni) si fica ei Pearl Warren (Lexi Underwood). Dupa venirea celor 2, viata familiei Richardson si a Elenei in special, va fi data peste cap.

Elena Richardson este interpretata de Reese Witherspoon (a jucat in serialul Marile minciuni nevinovate).
Miniseria Mici focuri pretutindeni are 1 singur sezon format din 8 episoade. Pe IMDb a obtinut nota 7,7.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.