Noul brand Vodafone numit Vodafone One

Compania Vodafone a solicitat inregistrarea brandului Vodafone One in Romania. Mai exact, este vorba de Vodafone One TV, Vodafone One Internet, Vodafone One DSL, Vodafone One Mobile. Se pare ca se incearca modificarea brandului serviciilor oferite de compania Vodafone (cred ca au observat succesul brandului Digi al companiei RCS-RDS, doar ca aici au intervenit si modificari majore ale serviciilor/tarifelor).

Actualmente, Vodafone One este o aplicatie pentru sistemele de operare Android si IOS disponibila in afara tarii noastre (in Romania nu am avut posibilitatea sa o testez pentru a-i putea verifica toate functiile), o aplicatie multifunctionala (care se pare ca poate fi folosita si ca aplicatie pentru apeluri pe internet – VOIP).

De asemenea, Vodafone One Enterprise este un serviciu de internet (o oferta maleabila) pus la dispozitie pentru clientii business (corporate) in afara tarii noastre de catre compania cu sediul central in Londra.

Asteptam sa vedem daca aceste modificari vor aduce imbunatatiri considerabile in privinta serviciilor prestate de compania de origine britanica deoarece, momentan exceleaza doar la nivelul semnalului si al traficului oferit pentru internet mobil (abonamentul cu trafic nelimitat si fara limita de viteza oferit prin gateway si abonamentul pentru telefon mobil cu 30 GB trafic inclus/luna).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.