Pret, activare si dezactivare HBO Max
Asa cum am anuntat anterior, platforma de streaming HBO Max se va lansa in Romania de Ziua Femeii, pe 8 martie 2022. In acest articol vom mentiona ce se va intampla cu abonamentele HBO GO in urma lansarii, cum putem continua vizionarea online a productiilor HBO, ce pret va avea si cum se poate activa/dezactiva abonamentul.

Pretul abonamentului HBO Max este de 4.99 euro pe luna insa abonatii noi si abonatii existenti vor beneficia de o reducere de 33% la abonament pe intreaga perioada a abonamentului, platind astfel 3.30 euro pe luna. Aceasta oferta este valabila pana pe 31 martie 2022. Avand in vedere ca pretul abonamentului HBO GO este 3.99 euro pe luna, ar fi avantajos sa ne abonam la HBO Max pana pe 31 martie pentru a beneficia de reducere.

In ceea ce priveste activarea si dezactivarea contului HBO Max, aceste operatiuni se pot face, momentan, doar pentru contul HBO GO, considerand ca HBO Max nu este inca disponibil in Romania. Daca dorim sa fim pregatiti pentru lansare, putem adauga un cont HBO GO iar contul va fi transferat la HBO Max in ziua lansarii pentru a avea acces imediat. Dupa lansarea HBO Max, vom actualiza acest articol cu pasii pe care trebuie sa ii urmam pe platforma HBO Max pentru activare si dezactivare.

Abonamentul HBO Max se poate utiliza pe trei dispozitive in acelasi timp si putem adauga 5 profiluri personalizate pentru adulti si copii.

Pret, activare si dezactivare HBO Max

Daca ne intrebam ce se intampla cu abonamentul HBO GO configurat printr-un operator TV (Digi / RCS & RDS, Orange, Vodafone sau Telekom), reprezentantii HBO mentioneaza ca abonamentul HBO GO va deveni HBO Max fara sa fie nevoie sa efectuam vreo operatiune. Insa, probabil va trebui sa instalam aplicatia de mobil / aplicatia TV HBO Max. Nu avem informatii daca vor interveni modificari in privinta pretului oferit de operatorii TV (in prezent, operatorii au HBO GO inclus in extraoptiunile HBO sau Maxpack) insa vom anunta daca va fi cazul.

Posturile de televiziune HBO nu vor fi modificate, noutatile aplicandu-se doar pentru aplicatia online HBO.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

20 COMENTARII

  1. Nu reușesc sa m-a dezabonex,doresc sa m-a îndrume telefonic ce pași trebuie sa fac ca saitul nu reușesc.Menționez ca am plătit abonamentul pe tot anul 2022 si nu solicit restituire suma numai sa fiu dezabonare.Telefonul meu are nr.07*****

    • Noi nu suntem de la HBO Max.
      Daca doriti sa fiti indrumat telefonic iar abonamentul este facut direct la HBO (nu printr-un operator TV), sunati la relatii cu clientii HBO Max la numarul 0800400159.

  2. Explicații și mie cum pot dezactiva contul eu nu găsesc de unde nu aveți modalitate de dezactivare și-mi luați bani degeaba asta e hoție eu pe tv nu mai am HBO go pe anumite tipuri de tv au scoso

    • V-ati abonat direct la ei? Faceti cont nou pe adresa e-mail corecta sau sunati la relatii cu clientii HBO Max pentru a va sterge contul vechi. Pentru confirmarea inregistrarii contului, ar trebui sa primiti un link de activare pe mail si sa il accesati, ma gandesc ca nu l-ati primit din moment ce adresa de mail este incorecta.

  3. Doamne ajută! Cum Netflix nu îmi este la suflet, sper ca HBO Max să fie ce trebuie. Am HBO Go de când s-a lansat. L-am avut cu Dolce, apoi cu UPC și acum cu Vodafone și sigur nu îl voi dezactiva din ofertă niciodată. Nu voi plăti niciodată ca disperatul mai multe servicii. Îmi este de ajuns abonamentul tv cu aplicația implicită și youtube premium pentru video și muzică.