Prabusirea Casei Usher – va avea sezonul 2?

Prabusirea Casei Usher (The Fall of the House of Usher – 2023) este un serial american adaugat pe Netflix pe 12 octombrie care a urcat rapid in topurile celor mai vizionate seriale la momentul actual. Seria reprezinta o adaptare a uneia dintre cele mai faimoase povesti scrise de Edgar Allan Poe.

Partea buna este ca seria a fost apreciata deja atat de spectatori cat si de critici insa partea mai putin buna este ca productia a fost lansata ca miniserie, ceea ce inseamna ca, probabil, nu vom vedea sezonul 2.

Prabusirea Casei Usher a oferit un final definitiv, indicand clar ca nu sunt planuri pentru sezonul 2. Miniseria prezinta povestea controversata a familiei Usher intr-un mod misterios si infricosator. Pentru a-si asigura averea si viitorul, doi frati cladesc o dinastie care incepe sa se prabuseasca pe masura ce mostenitorii incep sa moara, unul cate unul.

Productia a fost realizata de Mike Flanagan (Slujba de la miezul noptii – 2021, Casa bantuita – 2018, Doctor Sleep – continuarea faimosului film The Shining, Jocul lui Gerald – 2017).

Prabusirea Casei Usher – va avea sezonul 2?

Este bine de stiut ca Mike Flanagan, creatorul miniseriei Prabusirea Casei Usher, a declarat ca visul sau este legat de The Dark Tower, scris de Stephen King, opera dupa care a fost realizat filmul omonim din 2017 cu Matthew McConaughey, Idris Elba si Tom Taylor. Flanagan a cumparat drepturile de televizare pentru The Dark Tower si The life of Chuck, detinute de Stephen King.

Din distributie fac parte actorii Carla Gugino (Watchmen – 2009, American Gangster – 2007), Bruce Greenwood (a interpretat rolul lui Pike in productiile Star Trek), Mary McDonnell (nominalizata la 2 premii Oscar cu Passion Fish si Dances with Wolves), Henry Thomas (nominalizat la un premiu BAFTA cu E.T. the Extra-Terrestrial), Mark Hamill (cunoscut pentru rolul lui Luke Skywalker din productiile Razboiul Stelelor), Rahul Kohli (iZombie – 2015) si altii.

Prabusirea Casei Usher ocupa primul loc in topul IMDb al celor mai populare serii si prima pozitie in topul serialelor vizionate in Romania pe Netflix. Pe IMDb a obtinut o nota foarte buna, 8.1 din peste 16.000 de recenzii.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.