O carte pe zi si UP – emisiuni noi pe Digi 24
Postul de televiziune Digi 24 va difuza in curand 2 emisiuni noi in grila de programe. Prima emisiune se numeste O carte pe zi si este difuzata din 1 februarie in cadrul emisiunilor de stiri de la orele 08:00 si 11:00 dimineata, de luni pana vineri.

In aceasta emisiune postul Digi 24 ne recomanda volume si romane cu care sa ne delectam timpul liber. Aceasta emisiune este realizata in colaborare cu editura Litera. Primele recomandari ale postului Digi 24 si editurii Litera sunt: Pamantul Fagaduintei (Barrack  Obama) si cartea actritei Maia Morgenstern, Nu sunt eu.

O emisiune asemanatoare difuzeaza si postul Prima TV si anume Darul Cartii. Aceasta emisiune prezinta carti recomandate de invitati. Printre invitatii emisiunii Darul Cartii de pe Prima TV s-au numarat Irina Margareta Nistor, Carmen Tanase sau Mihaela Tatu. Darul Cartii este difuzata de Prima TV in fiecare zi de luni pana duminica inca din luna decembrie 2020.

A 2-a emisiune pregatita de Digi 24 se numeste UP! si va fi prezentata de campioana noastra de scrima, Ana Maria Branza. Emisiunea UP! va fi difuzata din 6 februarie de la ora 11:30 dimineata. Invitatii emisiunii vor fi campioni ai Romaniei din diferite sporturi dar si viitorii campioni.

In emisiunea UP! vom cunoaste povesti de succes ale unor copii talentati, fosti si viitori campioni. Viitorii campioni vor primi sfaturi de la sportivii cunoscui ai Romaniei. Printre invitatii acestei emisiuni se numara: Sorana Carstea (jucatoare de tenis), Victor Hanescu (fost tenismen), Adrian Mutu (fost fotbalist , si-a inceput cariera la FC Arges si a jucat la Dinamo, Chelsea (Anglia), Fiorentina (Italia) si este actualul antrenor al echipei Nationale de Tineret la fotbal), Gabriela Szabo (a practicat atletism) si Camelia Potec (inotatoare).

O carte pe zi si UP – emisiuni noi pe Digi 24

Emisiunea UP! va fi difuzata in fiecare zi de sambata de la ora 11:30. Postul de televiziune  Digi 24 apartine companiei RCS & RDS si este in lista must carry. Compania Digi mai detine posturi TV de sport, documentare, muzica si posturi de radio. Postul Digi 24 este in grilele de baza ale tuturor societatilor de cablu, IPTV si cateva firme DTH (Focus Sat, FreeSat si, bineinteles, Digi).

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.