Epic Drama difuzeaza Hospital Real
Postul de televiziune Epic Drama va difuza serialul spaniol Hospital Real (2015). Acesta este un serial de epoca iar actiunea serialului se petrece in secolul XVIII in provincia Galicia.

Povestea serialului, pe scurt:
O fata simpla de la tara pe nume Olalla Taboada (interpretata de actrita Marina Sampedro) gaseste pe strada un om ranit. Ea il aduce acasa pentru a-i trata ranile, personajul este Daniel (interpretat de actorul Pedro Freijeiro), un chirurg care va lucra la Hospital Real, spitalul din Santiago de Compostela. Daniel este si fiul unui nobil din oras. In perioada in care Olalla il ingrijeste pe Daniel, intre cei doi se infiripa o poveste de dragoste.

Astfel, Olalla  decide sa il urmeze pe Daniel in Santiago de Compostela si sa lucreze si ea ca asistenta la spitalul Hospital Real, numai ca planul celor doi de acasa nu se potriveste cu cel din targ iar relatia de dragoste a acestora va avea de depasit multe obstacole. Aceste obstacole vin din faptul ca in acea perioada nu se acceptau relatiile persoanelor care proveneau din paturi sociale diferite (un nobil si o taranca). In secolul XVIII, Spania trecea printr-o perioada dificila din punct de vedere economic si acea vreme era dominata de idei preconcepute care nu vedeau cu ochi buni o relatie dintre un nobil si o persoana din clasa de jos.

Inchizitia era in vigoare iar biserica isi impunea cu fermitate dogmele. Pe langa povestea de dragoste dintre cei doi, vom vedea si istoria adevarata a acelor vremuri, aspecte precum casatoriile aranjate de parinti, dar vom vedea si cum decurgea activitatea unui spital in acele vremuri tulburi.

Epic Drama difuzeaza Hospital Real

Serialul Hospital Real va fi difuzat de postul Epic Drama de maine, 16 august, de la ora 23:30, urmand sa fie difuzat de luni pana vineri. Serialul Hospital Real are 15 episoade de cate o ora si 10 minute.

In acest serial ii vom vedea pe actorii: Pedro Alonzo, Tamara Canosa, Hector Artega si altii.
Pe IMDB, serialul a obtinut nota 8.4 din doar 51 de recenzii.

Postul Epic Drama difuzeaza filme si seriale de epoca cum ar fi: Cazurile lui Miss Fisher, Detectivul Murdoch, Hotel Grand si altele. Epic Drama este detinut de Viasat World care mai detine in Romania posturile Viasat Explore, Viasat History, Viasat Nature si TV 1000. Posturile Viasat sunt in grilele celor mai mari operatori de cablu, dth si iptv de la noi, dintre acestia vom enumera Digi, Vodafone, Orange, Telekom, Focus Sat si INES.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.