O data-n viata revine la TVR 1 cu sezonul 10
Postul de televiziune TVR 1 anunta ca din 23 octombrie va difuza un nou sezon al emisiunii O data-n viata, prezentata de Iuliana Tudor. Emisiunea va fi difuzata in fiecare seara de duminica, de la ora 21.

In aceasta toamna, cea mai indragita emisiune de divertisment a postului TVR 1 ajunge la sezonul cu numarul 10. Noul sezon al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor va aduce mici schimbari. Daca in primele sezoane vedete din diverse domenii de activitate (politica, actorie) erau invitati in emisiune si cantau melodii de muzica populara in duet cu interpreti de muzica din zona de unde copilareau, in noul sezon emisiunea se va axa pe tinerii lautari in loc de vedete din alte domenii.

Tineri aflati la inceput de cariera (pe majoritatea tinerilor telespectatorii i-au mai vazut si in emisiunea Vedeta populara) vor interpreta melodii alaturi de o vedeta populara care vine ii emisiune sa ii sprijine sa ii sustina.  Pe langa piese de muzica populara, tinerii interpreti vor fi provocati de Iuliana Tudor sa cante si alte melodii din alte ramuri muzicale, cum ar fi: pop, rock, jazz, dance sau hip-hop. Tinerii lautari vor fi nevoiti sa si danseze dansuri populare sau alte tipuri de dans cum ar fi: dance, tango, vals.

O data-n viata revine la TVR 1 cu sezonul 10

Interpretii vor fi nevoiti sa realizeze si momente de teatru alaturi de un actor, vor avea parte si de o proba practica, de exemplu: spartul lemnelor, muls capra, gatitul unui preparat, de executat un obiect din lut la roata olarului. La interpretarea melodiilor, tinerii vor fi acompaniati in fiecare editie de cate o orchestra de muzica populara din toata tara.

Indragitele personaje care au facut istorie de-a lungul timpului in emisiune, Floarea si Gheorghe, vor reveni si ei. Personajul Floarea este interpretata de Maria Buza iar Gheorghe de actorul Marius Rizea. Formatul emisiunii O data-n viata a fost adus in Romania de Titus Munteanu.

Timp de 10 ani, emisiunea a adus postului TVR 1 cele mai bune audiente, plasand postul in primele pozitii ale audientelor. Emisiunea O data-n viata are durata de 2 ore.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU