Lay Lay – serie Nickelodeon disponibila pe Netflix
Netflix va adauga in curand o serie pentru copii numita Lay Lay (That girl Lay Lay – 2021), produsa de Will Packer Media si filmata in Los Angeles, California.

Actiunea serialului o urmareste pe Lay Lay, o fata populara si cel mai bun prieten pe care il poate avea cineva prin intermediul unei aplicatii. Dorind sa devina cunoscuta la scoala si sa aiba o prietena cu care sa vorbeasca, Sadie isi pune o dorinta ca Lay Lay sa devina reala si sa o ajute sa iasa in evidenta.

Atunci cand dorinta lui Sadie devine realitate si Lay Lay prinde viata, cele doua prietene constata ca impreuna pot face orice si pot descoperi cine sunt cu adevarat.

In serial vom vedea actori precum Gabrielle Nevaeh Green (All That – 1994), Tiffany Daniels (Timeless – 2016), Thomas Hobson, Caleb Brown (The Orville – 2017, Mother’s Day 2016), Alaya High, Peyton R. Perrine III (Colin in Black & White – 2021), Kensington Tallman (Chad – 2021) si altii.

Lay Lay – serie Nickelodeon disponibila pe Netflix

Primul sezon al serialului Lay Lay are 13 episoade si va fi disponibil pe Netflix din 21 ianuarie 2022. Nickelodeon a reinnoit deja serialul cu sezonul 2 si va fi lansat din aprilie 2022. Pe IMDb, serialul a obtinut nota 5.2 din 81 de recenzii.

Angry Birds: O vara nebuna (Angry Birds: Summer Madness) este o serie animata pentru copii ce va fi disponibila pe Netflix din 28 ianuarie. Red, Chuck, Bomb si Stella petrec impreuna o vara nebuna alaturi de alte pasari nervoase in tabara Splinterwood.

Daca doriti sa vizionati si alte productii Angry Birds, pe Netflix sunt disponibile urmatoarele:

  • Angry Birds Slingshot Stories (serie, 2020)
  • Angry Birds: Filmul (2016)
  • Angry Birds 2: Filmul (2019)

Copiii de pe orbita (The Orbital Children / Chikyûgai-shônen-shôjo) este o alta serie animata ce va fi disponibila pe Netflix din 28 ianuarie. Actiunea acestei serii japoneze se desfasoara in anul 2045, cand doi copii nascuti pe Luna si trei copii nascuti pe Pamant incearca sa supravietuiasca unui accident de pe statia lor spatiala.
Seria Copiii de pe orbita are doua sezoane planificate, fiecare alcatuit din cate 6 episoade.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.