O mama perfecta / Doua veri – seriale Netflix
Netflix a adaugat recent productia franco-germano-belgiana O mama perfecta (A perfect mother / Une mère parfaite – 2021), o drama lansata in Belgia pe 31 august 2021.

Actiunea serialului se desfasoara in Berlin, acolo unde viata bine organizata a lui Hélène Berg este rasturnata complet in urma unui apel telefonic. Fiica ei, Anya, o studenta din Paris, este acuzata de crima.

Fiind convinsa de nevinovatia fiicei sale, Hélène ia primul avion spre Paris si le promite sotului si fiului ca va rezolva aceasta situatie, fiind doar o neintelegere. Ajunsa la fata locului, Hélène porneste propria investigatie alaturi de Vincent, un avocat francez care a fost prima ei iubire, insa pe care nu l-a mai vazut de 20 de ani.

Gradual, ei descopera dovezi impotriva Anyei iar Hélène incepe sa se intrebe daca este posibil ca fiica ei sa fie vinovata.

In serial vom vedea actorii Julie Gayet (The French Minister – 2013), Tomer Sisley (We’re the Millers – 2013, Don’t Look Up – 2021), Eden Ducourant (Braquo – 2009), Andreas Pietschmann (a avut un rol in serialul de succes Netflix Original Intuneric / Dark), Cyril Gueï (How I Became a Super Hero – 2020) si altii.

Seria limitata O mama perfecta are 4 episoade iar pe IMDb a obtinut nota 5.4 din 152 de recenzii. Pe Netflix a fost ieri pe locul 3 in topul celor mai vizionate seriale in Romania.

O mama perfecta / Doua veri – seriale Netflix

Doua veri (Two summers / Twee zomers) este un serial belgian adaugat recent de Netflix, difuzat in Belgia din 6 februarie 2022.

Serialul prezinta un grup de prieteni pe masura ce se reunesc la 30 de ani de la moartea unui prieten de-al lor. O vacanta relaxanta se transforma intr-un cosmar atunci cand cativa dintre ei sunt santajati cu o filmare de acum 30 de ani.

In serialul de drama putem vedea actori precum An Miller (Loft – 2008), Marieke Anthoni (Professor T. – 2015), Tom Vermeir (The Twelve – 2019, Belgica – 2016), Herwig Ilegems (a avut si el un rol in Professor T.), Inge Paulussen si altii.

Asemenea serialului O mama perfecta, Doua veri a fost adaugat pe Netflix pe 3 iunie 2022 iar pe IMDb are nota 7 din 963 de recenzii. Primul sezon are 6 episoade iar la data publicarii acestui articol nu erau informatii despre posibilitatea reinnoirii cu sezonul 2.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.