Luisa, straina din familie – premiera Acasa Gold
Postul de televiziune Acasa Gold va difuza de maine, 23 aprilie, telenovela La nieta elegida / Luisa, straina din familie (2021). Telenovela columbiana va fi difuzata pe Acasa Gold in fiecare zi, de la ora 20.

Luisa, straina din familie este o poveste clasica de iubire si tradare. Luisa Mayorga (Francisca Esteves) este o tanara frumoasa care este trimisa de tatal ei, Milano Mayorga (Sebastian Osorio) sa intre in familia Roland cu scopul de razbunare. Luisa este prezentata familiei Roland drept fiica lui Sergio Roland, fiul cel mic al bunicii Sara Roland (Consuelo Luzardo).

Sergio a murit acum 10 ani in circumstante ciudate. Insa, cum bine se stie, in povestile din telenovele socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ. Iubirea pe care i-o arata Sara si faptul ca Luisa se va intalni cu Juan Esteban Osorno (Carlos Torres), de care Luisa se indragosteste, o fac pe Luisa sa isi schimbe parerea despre familia Roland.

Luisa, straina din familie – premiera Acasa Gold
Distributia telenovelei este una interesanta pentru ca este o combinatie de actori tineri aflati la inceput de cariera si actori consacrati:

  • Juan Pablo Gamboa – a mai jucat in telenovele ca: Si fara sani exista Paradis, Esmeralda, La Usurpador, Ingerasul, El Chapo si altele
  • Juliette Pardau -a mai jucat in telenovele ca: Pana cand banii ne vor desparti, Narcos, El Chapo si altele
  • Consuelo Luzardo – a jucat in Juramantul
  • Francisca Estevez – a jucat in serialul Netflix La primera vez / Eva lasting, intrat pe Netflix anul acesta
  • Carlos Torres – apare in sezonul doi al serialului Bienvenidos a Eden, disponibil pe Netflix din 21 aprilie

Telenovela Luisa, straina din familie a castigat 2 premii la Gala India Catalina 2022. Are un sezon cu un total de 72 de episoade, durata fiecarui episod va fi de o ora iar pe IMDb a obtinut nota 8,5.

Acasa Gold apartine companiei PRO TV SA si are licenta tematica – seriale si filme. Reamintim ca in aceasta luna varianta HD a postului Acasa Gold a intrat in grila operatorului Digi.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.