Freesat – Informatii/sesizari/contact si grila actualizata de programe TV
In acest articol vom detalia totul despre modalitatile de contact, sesizari si orice informatie despre serviciul de televiziune Freesat, inclusiv grila actualizata de programe TV.

Ce este Freesat?
Freesat este un serviciu de televiziune de tip DTH oferit printr-o antena satelit.
Prin Freesat, putem avea urmatoarele beneficii destul de interesante:
-nu exista perioada contractuala si nu se emit facturi lunar, serviciul furnizat de catre Freesat se achita anual, in felul acesta scapam de grijile achitarii facturii lunar;
-costul cartelei este de 60 de lei (se plateste o singura data) iar anual trebuie sa platim 99 de lei;

Freesat – Informatii/sesizari/contact si grila actualizata de programe TV

Pentru receptia programelor tv prin serviciul oferit de Freesat avem nevoie de urmatoarele:
-antena de receptie satelit (preferabil cu diametrul de 80 cm) – aceasta se poate achizitiona de la un operator de telecomunicatii sau de la un magazin care comercializeaza antene satelit;

-receptor de satelit – receiver (MPEG4/DVBS2 cu CONAX sau Viaccess) care se achizitioneaza de la un magazin specializat sau de pe site-ul Freesat, unde costa 358 de lei;
-cartela (Freesat sau TVR) – daca nu avem TVR cartela Freesat costa 60 de lei;

Pentru a contacta serviciul de relatii cu clientii Freesat avem urmatoarele modalitati:

  1. Apel la numerele 0372667788 sau 0736369596. Putem apela acest numar de luni pana vineri in intervalul 09:00 – 17:00;
  2. E-mail. Pentru orice solicitare sau sesizare putem trimite un e-mail la adresa freesat @ freesat.ro;
  3. Facebook. Putem lasa un mesaj cu solicitarea noastra si pe pagina de Facebook Freesat Romania, in acest moment timpul mediu de raspuns este de o zi.

Putem contacta serviciul de relatii cu clientii Freesat pentru a sesiza probleme de nefunctionare (lipsa semnal, semnal slab, nereceptionarea anumitor programe) sau pentru a solicita informatii despre Freesat.

Grila de programe actualizata Freesat
Grila de programe disponibila prin Freesat contine urmatoarele canale TV: TVR1 HD, TVR 1, Antena 1, Pro TV, Kanal D, Prima TV, National TV, TVR 2, Pro 2 Acasa, Happy TV, Antena Stars, Antena 3, Realitatea TV, Romania TV, Pro Cinema, Pro X Pro Arena, TVR 3, Boomerang, ZU TV, TNT Warner TV, Etno TV, Favorit TV, Taraf TV, Alfa Omega TV, TVR International, TVR Cluj, TVR Iasi, TVR Craiova, TVR Timisoara, TVR Targu Mures, Antena 1 HD, Digi 24, Prima TV HD, TVR Cultural;

Grila Freesat contine si 40 de posturi radio iar daca dorim montarea unui LNB suplimentar, putem receptiona alte 500 de posturi TV si 400 de posturi radio.

Freesat este un serviciu avantajos, cu un LNB simplu putem receptiona posturile de baza la un pret avantajos (in special daca detinem deja antena si receiverul pentru receptie) iar daca montam un LNB suplimentar, avem posibilitatea sa vizionam foarte multe posturi free-to-air.

Daca aveti nelamuriri privind serviciul Freesat, sesizari de facut (probleme cu receptia unor anumite posturi, probleme de receptie semnal) lasati un comentariu.

Update 11.08.2018: Antena 1 HD a fost introdusa in grila Freesat.
Update 31.10.2019: Realitatea TV nu mai emite de astazi, drept urmare nu mai este disponibila nici in grila Freesat;
Update 03.11.2019: TVR1 HD a inlocuit feedul TVR HD;
Update 16.04.2021: Prima TV HD este disponibil in grila Freesat;
Update 01.12.2022: TVR Cultural a fost introdus in grila Freesat;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

143 COMENTARII

  1. Nu primesc nici un raspuns la e-mailurile mele trimise la freesat. Oare au probleme cu receptia e-mailurilor sau probleme de alta natura? m-as bucura daca as primi o informatia de la cine citeste aceste rinduri, la adresa mea „*******”