Vocea Romaniei – sezonul 11 din toamna la Pro TV
Postul de televiziune Pro TV anunta ca au inceput filmarile pentru un nou sezon al uneia dintre cele mai indragite emisiuni. Emisiunea se numeste Vocea Romaniei si va avea sezonul 11. In acest material vom detalia cele mai noi informatii despre noul sezon al acestei emisiuni.

Atat telespectatorii cat si juratii vor avea parte de surprize. Prima surpriza de care vor avea parte telespectatorii va fi componenta juriului. Juriul va fi compus tot din 5 jurati numai ca Theo Rose va schimba partenerul cu care va imparti scaunul. Daca in sezonul 10 Theo Rose impartea scaunul cu Smiley, acum va imparti scaunul cu Horia Brenciu care revine la Vocea Romaniei.

Componenta juriului Vocea Romaniei va fi urmatoarea: Irina Rimes, Smiley, Tudor Chirila, Theo Rose si Horia Brenciu. Dupa cum probabil v-ati dat seama fata de componenta sezonului 10, cantaretul si omul de televiziune Horia Brenciu il inlocuieste pe Denis, componentul formatiei The Motans. Pe scaunul lasat liber de Denis va sta Smiley.

Si in acest sezon, cei 5 jurati vor duce o lupta intensa pentru a avea in echipa concurentul cu vocea demna de a fi desemnata Vocea Romaniei. Si in sezonul 11 al emisiunii Vocea Romaniei juratii vor avea parte de un carusel plin de emotii, adrenalina si momente de neuitat.

Vocea Romaniei – sezonul 11 din toamna la Pro TV

Catalin Bugea, show runner Vocea Romaniei a declarat ca in acest sezon cu numarul 11 vom avea parte de diversitate in muzica si concurenti deosebiti. Fiecare jurat va avea parte de momente unice si multa muzica buna. Scaunul dublu va fi impartit de doi oameni total schimbati. Horia Brenciu este un om cu experienta pe care telespectatorii l-au asteptat sa revina iar Theo Rose este o tanara mamica.

Theo Rose a declarat despre Horia Brenciu, printre altele, ca este un om care a crezut in ea si pe care l-a sunat adesea pentru un sfat. Theo Rose a mai declarat ca este o combinatie care spera sa le ofere toata libertatea si inspiratia in creatie pentru acest sezon. Horia Brenciu a participat la Vocea Romaniei in postura de jurat la 4 editii, castigand doua editii.

Horia Brenciu si Theo Rose au cantat impreuna o piesa, Daca ai stii, iar Theo Rose a participat la podcast-ul lui Horia Brenciu care se numeste Lucruri Simple.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.