Putere si inocenta – mini-serie italiana TVR 2
Al doilea post al Televiziunii Romane va difuza in curand mini-seria italiana Putere si inocenta (Il Falco e la Colomba – 2009) regizata de Giorgio Serafini (Senior Moment – 2021).

Putere si inocenta prezinta o poveste de dragoste care ne aminteste de Romeo si Julieta, doi tineri indragostiti, Giulio (Giulio Berruti) si Elena (Cosima Coppola), care trec prin provocarile sociale si politice ale Italiei din secolul 14.

In serial este descrisa povestea de dragoste dintre Elena Campireali, care apartine unei cunoscute familii nobile, si Giulio Branciforti, fiul unui talhar.

Aceasta serie romantica este o adaptare a cartii L’ Abbesse de Castro scrisa de Stendhal.
In serial vom vedea urmatorii actori: Cosima Coppola (Onoare si respect – 2006, Pasiune si speranta – 2014), Giulio Berruti (Monte Carlo – 2011, Walking on Sunshine – 2014), Anna Safroncik (Metronotte – 2000), Vincent Riotta (Under the Tuscan Sun – 2003, Nine – 2009), Anna Galiena (The Hairdresser’s Husband – 1990, Black Angel – 2002), Fabio Testi (Letters to Juliet – 2010, The Garden of the Finzi-Continis – 1970), Enrico Lo Verso (Hannibal – 2001, Captain Alatriste: The Spanish Musketeer – 2006) si altii.

Putere si inocenta – mini-serie italiana TVR 2

Serialul italian Putere si inocenta va fi difuzat de TVR 2 din 9 august, urmand sa poata fi vizionat de luni pana vineri, de la ora 14:00. Aceasta mini-serie a mai fost difuzata in luna aprilie a acestui an.
Au fost difuzate 6 episoade iar pe IMDB a obtinut nota 4.5 din 107 de recenzii.

Bugetul dedicat acestui film a fost de aproximativ 8 milioane de dolari iar filmarile au fost efectuate intre 19 ianuarie si 22 mai 2009 in diverse zone din Roma, Siena sau Toscana.

De asemenea, TVR 2 va redifuza un alt serial italian si anume Sageata Neagra, despre acesta vom publica in curand un articol separat.

Alte seriale difuzate de Televiziunea Romana au fost Hotel Imperial, Pacatul si Rusinea sau Viata Visata (acesta din urma este, de asemenea, o redifuzare si poate fi vizionat in prezent pe TVR 2 in fiecare sambata, de la ora 22:00).

Voi ce parere aveti despre mini-seria Putere si inocenta?

Update 24.12.2021: Miniseria Putere si inocenta va fi redifuzata de TVR 2 de luni, 27 decembrie 2021, de la ora 19:00, urmand sa se vada de luni pana vineri;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

4 COMENTARII

    • In Romania nu cred ca este disponibil pe vreuna din platformele de streaming. Se poate vedea pe Mediaset Infinity dar nu si in Romania, ci doar in Italia.
      La TV nu mai este difuzat, momentan.

  1. Un serial plăcut, actori care joacă foarte bine, decoruri conform epocii, muzica în ton cu epoca. Aștept cu interes fiecare episod. Sunt încântată că, fiind pe TVR, episodul nu este fragmentat de reclame, care lungesc timpul dedicat filmului.