Scumpire HBO GO din noiembrie

Scumpire HBO GO din noiembrie – HBO majoreaza pretul serviciului HBO GO cu 1 euro pe luna astfel incat abonamentul lunar va costa 3.99 euro fata de pretul anterior 2.99 euro. Scumpirea afecteaza doar utilizatorii HBO GO care sunt abonati direct la HBO.

HBO mareste pretul serviciului HBO GO la 3.99 euro lunar, scumpirae vizeaza doar abonatii care au contractat direct serviciul HBO GO, fara a avea un operator de telecomunicatii intermediar. Momentan, conditiile oferite prin operatorii de televiziune nu s-au schimbat.

Noul pret este afisat si pe site-ul oficial HBO GO: „Toți abonații noi pot încerca gratuit HBO GO timp de 7 zile. Doar 3,99 Euro / lună după perioada de acces gratuit. Poți anula oricând din setările contului tău.„. Aceasta este prima marire efectuata de catre HBO pentru serviciul HBO GO si intra in vigoare abonatilor existenti incepand cu 21 noiembrie 2019, conform paginademedia.

De asemenea, sursa citata mentioneaza ca abonatii HBO GO au primit mesaje de informare privind majorarea pretului lunar, mesajul fiind urmatorul:
Dorim să te informăm că prețul abonamentului va fi modificat. Abonamentul tău lunar va crește de la 2,99 euro/lună la 3,99 euro/lună. Această modificare va fi implementată la prima facturare după 21 noiembrie. Dacă în prezent beneficiezi de o perioadă promoțională, după încheierea acesteia se va aplica noul preț.
Pentru mai multe informații despre data de facturare sau despre modificarea abonamentului curent, te rugăm să mergi la “setări/administrarea abonamentului”. Suma include TVA.

Scumpire HBO GO din noiembrie

Reprezentantii HBO GO justifica majorarea pretului abonamentului lunar la 3.99 euro prin noi productii si filme precum Watchmen, His Dark Materials, sezonul 3 din Umbre, Wataha. Totusi, reactiile unor abonati HBO GO sunt negative, multi abonati considerand majorarea de pret nejustificata, o gama redusa de filme si seriale, nefiind suficient continut nou calitativ pentru a justifica aceasta marire de pret, in special dupa terminarea serialului Game of Thrones. HBO GO este disponibil gratuit 7 zile pentru abonatii noi.

Reamintim ca Netflix a efectuat teste in perioada februarie – martie 2019 in cadrul carora unii abonati aveau optiunea de a se abona la preturi diferite, mai mari decat cele uzuale, raspunsul reprezentantilor Netflix fiind ca se fac teste pentru a afla impactul asupra utilizatorilor in cazul unei majorari de pret. In cele din urma, abonamentul a ramas nemodificat.

Voi ce parere aveti despre marirea pretului lunar HBO GO? Daca utilizati acest serviciu, veti continua sau veti anula abonamentul HBO GO?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

7 COMENTARII

    • Sursa articolului a mentionat ca in mesajul de informare era trecut 21 noiembrie dar probabil aceea era data la care expira abonamentul HBO GO persoanei respective. Nu stiu daca era chiar din 21 octombrie pretul nou insa cert este ca din 28 noiembrie de cand a fost facut articolul, pretul afisat la abonare era 3.99 euro. O alta persoana mi-a confirmat ca s-a abonat pe 27 octombrie si pretul era cel nou.

    • Nu, majorarea se aplica doar abonatilor care beneficiau de acest serviciu direct de la HBO, nu printr-un abonament facut cu ajutorul operatorului de televiziune.