Oferta Digi la portare – Mobilizarea
Digi lanseaza o noua oferta disponibila clientilor care doresc portarea unui numar in retea, campania se numeste Mobilizarea si nu este o pacaleala de 1 aprilie.

Aceasta oferta este, de fapt, prelungirea ofertei anterioare, Cel mai tare in portare, in cadrul careia Digi (RCS – RDS) a oferit 50% reducere la abonament timp de 6 luni la portarea unui numar in reteaua Digi. Aceasta oferta a avut valabilitate pana ieri.

In cadrul ofertei Mobilizarea, Digi ofera aceeasi reducere de 50% la abonament timp de 6 luni, la portarea unui numar din alta retea. In plus, Digi ofera telefoane mobile in rate, inclusiv cu avans 0, in functie de tipul de smartphone dorit. Totusi, acest beneficiu era disponibil si inainte de lansarea noii oferte.

Oferta Mobilizarea lansata de Digi are ca scop atragerea a cat mai multi abonati in retea, Digi ramanand lider incontestabil la portarea numerelor in reteaua mobila, avand aproximativ 100 de mii de numere mobile portate in retea in lunile februarie si martie. In total, Digi are peste 2.500.000 numere portate in retea.

Oferta Digi la portare – Mobilizarea

Noua oferta Digi se adreseaza atat clientilor existenti cat si clientilor noi care doresc portarea unui numar in retea iar valabilitatea ofertei este in perioada 1 aprilie – 31 mai 2021. Putem opta pentru aceasta oferta printr-o cerere online pe site-ul Digi, intr-un punct de lucru sau prin agenti de teren.

Digi ofera in continuare aceleasi abonamente de telefonie mobila Digi Mobil Optim, printre care cel mai avantajos este Digi Mobil Optim Nelimitat la pretul de 5 euro pe luna (la portarea unui numar, 6 luni se va achita pretul de 2.5 euro).

Desi Digi continua extinderea retelei de fibra optica (in special in zonele rurale) si atrage in reteaua mobila din ce in ce mai multi abonati, in Ungaria Digi intentioneaza sa paraseasca piata de telecomunicatii, anuntand acordul de principiu incheiat cu 4iG pentru achizitia companiilor Digi Távközlési Szolgáltató, I TV si Invitel. Tranzactia va fi supusa verificarii din partea Consiliului Concurentei din Ungaria.

Update 31.05.2021: Ultima zi a ofertei Digi Mobilizarea este 16 iunie 2021;

Update 13.06.2021: Oferta Mobilizarea a fost prelungita pana pe 1 iulie 2021;

Update 28.06.2021: Aceasta oferta a fost prelungita din nou pana pe 4 iulie 2021;

Update 01.12.2021: Digi a lansat astazi o noua oferta la portare, abonatii care porteaza un numar in retea pot beneficia de reducere 50% la abonament timp de 4 luni; Oferta este valabila pana la finalul lunii ianuarie 2022;

Update 01.02.2022: Digi a lansat din nou oferta Mobilizarea prin care se ofera reducere la abonament 50% timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea, pentru abonamentele contractate pe 24 de luni; Oferta este valabila pana pe 31 martie 2022;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

14 COMENTARII

  1. Digi a lansat din nou oferta Mobilizarea prin care se ofera reducere la abonament 50% timp de 6 luni la portarea unui numar din alta retea, pentru abonamentele contractate pe 24 de luni; Oferta este valabila pana pe 31 martie 2022.

  2. Digi a lansat astazi o noua oferta la portare, abonatii care porteaza un numar in retea pot beneficia de reducere 50% la abonament timp de 4 luni; Oferta este valabila pana la finalul lunii ianuarie 2022.

    • Daca exista pe stoc in casierie, se poate ridica personal de acolo, prin curier poate dura mai mult, probabil sunt trimise de la sediul central si au multe comenzi online prin curier.