Oferta extraoptiune 4k Digi – gratuita doua luni
Digi (RCS & RDS) lanseaza luni, 5 octombrie 2020, o noua oferta privind una dintre extraoptiunile TV, mai exact pentru extraoptiunea 4k, numita Unu, Doi, Trei… 4k, sa fie clar!

Abonatii noi sau abonatii existenti Digi care activeaza extraoptiunea 4k vor beneficia de 2 luni gratuite pentru aceasta extraoptiune. Activand extraoptiunea vom putea viziona posturile Digi 4k si Eurosport 4k in format ultraHD. Dupa cele doua luni, vom plati 5 lei pe luna in plus pentru aceste doua posturi.

Pentru a beneficia de aceasta oferta, trebuie sa activam extraoptiunea 4k online, reducerea nu se aplica daca solicitam activarea intr-un punct de lucru Digi sau telefonic la relatii cu clientii.

Pentru a putea receptiona posturile din extraoptiunea 4k trebuie sa avem un televizor compatibil 4k si un smartcam Digi.

Pe site-ul oficial, Digi are urmatorul mesaj privind aceasta oferta, mesaj afisat ca teaser:
De luni extraopțiunea 4K devine mai ieftină ca ieftină! 🤫
Exclusiv online, indiferent dacă ești client nou-nouț sau deja cu DigiTV. Fii pe fază, te anunțăm luni la prima oră.

Oferta extraoptiune 4k Digi – gratuita doua luni
In prezent, pe Eurosport 4k putem viziona in format ultraHD turneul de tenis Roland Garros.
Pe Digi 4k putem viziona in format ultraHD campionatul de fotbal al Spaniei (La Liga), acestea sunt urmatoarele meciuri disponibile in aceasta competitie:
-duminica, 4 octombrie 2020, de la ora 17:00, Levante – Real Madrid
-duminica, 4 octombrie 2020, de la ora 22:00, Barcelona – Sevilla

Tot pe Digi 4k vom putea vedea luna aceasta meciuri din UEFA Champions League.
Oferta este valabila in perioada 5-11 octombrie 2020.

In ultima perioada, Digi a lansat mai multe oferte pentru promovarea extraoptiunilor dar si a serviciilor principale.
Ultima oferta lansata de Digi a fost „Inchidem gurile rele” prin care s-a oferit reducere 50% la abonament timp de 6 luni pentru fiecare serviciu nou (atat pentru abonatii existenti cat si pentru abonatii noi). Asemenea acelei oferte, reducerea de 2 luni aplicata extraoptiunii 4k se ofera atat abonatilor noi cat si abonatilor existenti care activeaza optiunea 4k. Reducerea nu se ofera abonatilor existenti care au deja optiunea 4k activata.

O campanie asemanatoare a fost lansata recent de Digi pentru extraoptiunile HBO sau Maxpack, oferindu-se tot 2 luni gratuite.

Voi ce parere aveti despre noua campanie Digi pentru extraoptiunea 4k?

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

25 COMENTARII

 1. Bună ziua ***** de la jud covasna santionlunca număr * a făcut un contract la internet pe dumna voastră și când veniți pe dumna voastră pe legată în internet vă mulțumesc

 2. Și cât timp va ramane blocata dezactivarea extraoptiunii 4k?Eu am activat astazi si Film Now si acum vreau sa il dezactivez si cand am dat pe dezactiveaza extraoptiuni imi da voie sa dezactivez HBO nu ma lasa sa dezactivez ce extraoptiune doresc

  • Daca doresti sa dezactivezi o extraoptiune aceasta trebuie sa ramana activata cel putin o luna. ( Daca ai activat azi Film Now acesta trebuie sa ramana activat pana pe 5 noiembrie)

  • Trebui activat online pentru a beneficia de oferta. Puteti incerca sa il dezactivati si sa il reactivati dar nu cred ca se va aplica reducerea asa dar cine stie.

  • Nu stiu, in unele cazuri a functionat manevra aceasta, in alte cazuri nu a functionat.
   Poti da un telefon la relatii cu clientii Digi sa vezi ce zic si ei.

    • Ma asteptam. 🙂
     Au mai facut asta o data in timpul unei promotii.
     Stii ce a fost amuzant? Cand au mai facut asta in trecut in timpul unei promotii, am sunat la ei sa-i intreb de ce nu functioneaza dezactivarea optiunii (fara sa fac referire la oferta) si nu mi s-a confirmat nimic ca nu ar mai fi posibil acest lucru ci mi s-a notat o sesizare sa verifice cei care se ocupa de site. Practic, nici cei din call center nu stiau ca e ceva intentionat.

 3. Pe 03.08.2020 am solicitat serviciul 4 k dar nici azi 02.09.2020 nu pot receptiona acest serviciu. Motivul :nu au echipamentul pe stoc.De ce mai faceți reclamă pentru acest serviciu dacă nu aveți echipamentul necesar ? .