Romina, VTM – primul loc in Top 10 filme vizionate in Romania pe Netflix
Unul dintre cele mai de succes filme romanesti din ultimul timp a intrat pe 2 mai pe platforma de streaming Netflix. Filmul pe care il vom detalia in acest material se numeste Romina, VTM (2023).

Filmul spune povestea unei fete tinere si talentate pe nume Romina (Nicole Cherry) care locuieste in Costinesti alaturi de tatal si fratele sau. Cei trei au o mica afacere, au o terasa la care pe parcursul verii canta unul dintre cei mai buni prieteni ai Rominei pe nume Gino (Bogdan de la Ploiesti). Gino este un cantaret de manele care are succes pe internet. El canta melodii compuse de Romina si refuza sa mai cante la terasa Rominei din Costinesti, el doreste sa cante in Mamaia.

Romina se supara pe Gino si refuza sa ii mai compuna melodii. In fata terasei apare Valentin (Rares Maris) un tanar din Bucuresti care vine in vacanta in Costinesti. Valentin canta la chitara pentru a castiga un ban cinstit in fata terasei conduse de Romina. Cand Romina si Gino il vad pe Valentin, cei doi fac un pariu. Pariul consta in faptul ca Romina il va face pe Valentin vedeta mai mare decat Gino pe internet pana la finalul sezonului estival.

Intre Valentin si Romina se va lega o prietenie avantajoasa pentru amandoi. Ea ii va compune melodii iar Valentin o ajuta pe Romina sa isi depasasca frica de a canta pe o scena in fata publicului. Oare cine va castiga pariul, Gino sau Romina? Pentru a descoperi raspunsul va trebui sa urmariti acest film.

In distributia filmului ii putem vedea pe Nicole Cherry, Costel Biju, Bogdan de la Ploiesti, Matei Dima, Rares Maris si altii. In cadru filmului veti asculta melodii populare care pe YouTube au milioane de vizualizari, acestea fiind cateva: Alo Alo (Nicole si Rares), Toate piesele de dragoste (Nicole si Rares) sau Te-am asteptat (Nicole Rares, Bogdan de la Ploiesti).

Romina, VTM are durata de o ora si 23 de minute iar filmul este pe primul loc in Top 10 cele mai vizionate filme in Romania pe Netflix. Numai in prima luna de la lansare a incasat in cinematografe suma de 2 milioane de dolari.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

1 COMENTARIU

  1. Romina VTM – o alta ‘minunatie’ Romaneasca. Frate, nu mai zic ca sunt ‘filme’ (cica) facute de retardati pt retardati, ci mai grav zic, faptul ca au foarte multi consumatori de Las Fierbinti, laudaci care nu vad mai departe de orizontul propriei imaginatii limitate.

    Chiar atat de multi tampiti sunt in tara asta?