Oferta noua TV si NET Digi – CompleTARE
Digi (RCS & RDS) pregateste o noua oferta pentru serviciile de televiziune si internet, pe site-ul Digi este afisata o reclama ca teaser insa fara sa fie oferite informatii suplimentare.

Pe site-ul Digi Romania este afisat urmatorul mesaj:
De luni prinzi ce-ti lipseste. De luni esti in avantaj. De luni ce-ti oferim e compleTARE.
Pan’ la urma, TV-ul si NET-ul mereu au mers mana in mana.

Din „ghicitoarea” de mai sus intelegem ca este vorba de o oferta destinata serviciilor de televiziune si internet, destinata clientilor existenti care doresc sa suplimenteze cu serviciul de televiziune sau internet. Noua campanie Digi va incepe luni, 7 septembrie 2020.

Update: Sunand la relatii cu clientii Digi ne-a fost confirmat ca oferta se adreseaza abonatilor existenti Digi care detin internet fix sau televiziune prin cablu si doresc sa suplimenteze cu serviciul fix de care inca nu beneficiaza. Astfel, daca avem televiziune prin cablu si optam pentru internet fix, vom beneficia de reducere 50% timp de 3 luni pentru abonamentul nou de internet fix. Asemenea, daca avem internet fix si optam pentru televiziune prin cablu, vom beneficia de reducere 50% timp de 3 luni pentru abonamentul nou de cablu TV.

Oferta noua TV si NET Digi – CompleTARE
Oferta este disponibila in perioada 7 – 13 septembrie 2020 iar pentru a beneficia de reducere, trebuie sa optam pentru perioada contractuala de 24 de luni pentru noul serviciu contractat.

Reamintim ca ultima campanie asemanatoare lansata de Digi a fost Teleportarea in reteaua Digi, oferta in cadrul careia puteam beneficia de reducere 50% la abonamentul de telefonie mobila in urma portarii unui numar din alta retea, oferta disponibila doar intre 30 iunie – 5 iulie 2020.

De asemenea, pana la 13 septembrie 2020 inca mai este valabila oferta prin care putem primi o luna gratuita pentru una dintre extraoptiunile HBO sau Maxpack la activarea serviciului Digi Online.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Digi dedicata clientilor existenti? Lasati un comentariu mai jos.

Update 07.09.2020: Oferta Digi CompleTARE a inceput astazi, asa cum am mentionat mai sus, abonatii care detin doar internet sau doar TV si completeaza cu celalalt serviciu fix (TV sau internet) primesc 50% reducere la abonament timp de 3 luni; Valabilitatea noului serviciu va fi de 24 de luni iar oferta este valabila pana pe 13 septembrie;

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

38 COMENTARII

  • Buna ziua,
   Pachetul minim are internet (Fiberlink Popular) la 17 lei pe luna si viteza download de maxim 300 Mbps.
   Televiziunea costa 21 de lei pe luna si se receptioneaza 140-150 de posturi TV daca aveti un TV cu receptor DVB-C.
   Posibil sa primiti si o reducere de 50% la abonament timp de 6 sau 12 luni sau chiar bonuri valorice cadou, depinde de oferta din zona. Faceti o solicitare la Digi sa va trimita in zona un agent de teren.

 1. Mă numesc Elena din comuna Bordești Județul Vrancea.
  Aș dori,să știu ce oferte aveți de la 1 Noiembrie ,pachet televiziune , internet, telefonie mobilă (2 tel), sau pachet televiziune și internet.Aș alege oferta cea mai convenabilă.
  Mulțumesc, o zi plăcută !

 2. As vrea bună contact pentru a instala și eu DIGi Tv.satelit plus internet vreau sa renunț la UPC Vodafone
  Tel.contact:07******
  Tel fix. 0345******

  Locuiesc în com.Persinari Strada * Nr * Dâmbovița știu sigur ca am tv si internet pe stilp( ,cablu)

  • In Persinari, Dambovita exista acoperire pentru serviciile prin fibra optica Digi. De ce doriti televiziune prin satelit daca se poate televiziune prin cablu? Costurile sunt mai reduse pe cablu, mai multe programe si o calitate mai buna.

 3. Sunt interesat de o ofertă pentru un pachet televiziune, internet, telefonie mobilă (trei telefoane).
  În prezent: tv și internet Telekom; trei abonamente telefon Vodafone.

  Mulțumesc

 4. Buna ziua, doresc sa achiziționez un tv in rate având deja doua abonamente pe doua locații diferite internet și cablu. Care sunt condițiile și ce trebuie sa fac

  • Pachetul de internet, Fiberlink Popular, costa 17 lei pe luna iar in functie de infrastructura permite viteze de maxim 300 Mbps download.
   Pachetul de televiziune, Analog Popular, costa 21 lei pe luna si se receptioneaza aproximativ 140-150 de programe TV daca aveti un receptor cu DVB-C. Daca aveti un TV vechi fara receptor DVB-C, se receptioneaza aproximativ 50 de programe TV.

 5. Oferta Digi CompleTARE a inceput astazi, asa cum am mentionat mai sus, abonatii care detin doar internet sau doar TV si completeaza cu celalalt serviciu fix (TV sau internet) primesc 50% reducere la abonament timp de 3 luni; Valabilitatea noului serviciu va fi de 24 de luni iar oferta este valabila pana pe 13 septembrie.

  • La nivel national este oferta conform careia primesti 50% reducere la abonament timp de 4 luni daca prelungesti abonamentul pe 24 de luni.
   Insa, aici se ofera pentru un serviciu nou contractat, ceea ce nu se ofera, de obicei, in zonele urbane. Clientilor noi din zonele urbane unde nu au concurenta, nu li se ofera nicio reducere.

  • Noi nu suntem de la Digi.
   Puteti face o sugestie pentru posturile dorite la Digi. Nu va garanteaza nimeni ca vor intra insa uneori se tine cont si de sugestiile clientilor, daca sunt foarte multe sugestii si daca este convenabil si pentru Digi.

  • Cumpără omule un kit de antena + decodor pe satelit și prinzi pe astra posturi la liber cu miile. Costa maxim 200 lei treaba asta. Posturi străine noi pe cablu n-ai sa vezi prea curând, ai sa aștepți degeaba.

 6. Foarte proasta. Inca din 18.08 2020 am solicitat mutarea abonamentului si a serviciilor la o alta adresa( același cartier si fostul chirias fusese tot la RCS). Mi s-a raspuns in 02.09.2020 ca se poate pe …. 01.10.2020. Bataie de joc.

 7. Frectii. Majoritatea au deja toate serviciile de la ei, asa incat „oferta” se adreseaza unui nr. restrans de clienti. Daca ar fi facut ca de BF 2019 toate serviciile reduse cu 50% pe un an de zile era ceva (sau parca si acolo era oferta numai pt. noi servicii, nu mai stiu). Ei avand oricum preturile cele mai mici de pe piata era de la sine inteles sa nu ne mai asteptam si la cine stie ce promotii care sparg gura targului. Astept urmatorul BF ca sa-mi confirme teoria :))

  • In zonele urbane nu au chiar cele mai mici preturi, mai ales daca luam in calcul ca ei nu ofera nicio reducere abonatilor noi in majoritatea zonelor urbane, pe cand concurenta (Vodafone si Telekom) ofera 50% reducere timp de 6 luni.
   In zonele rurale, au intr-adevar cele mai mici preturi si cele mai bune servicii.

  • Aceste oferte sunt facute special pentru abonatii care au analog sau internet viteza mica pentru a-i atrage catre digital si catre un internet cu viteza mai mare. Sunt abonati extrem de multi la digi care au abonament catv analog.

   • Daca ești persoana fizica nu ai cu ip fix la DIGI. Doar persoanele juridice beneficiază de asa ceva. Daca ai fibra noua a Telekomului poti să-ți treci netul fix la ei si cu 5 lei parcă in plus, beneficiezi de ip fix. Pe fibra nouă a Telekomului nu este nicio diferență de calitate la internetul fix in raport cu DIGI