Oferta noua TV si NET Digi – CompleTARE
Digi (RCS & RDS) pregateste o noua oferta pentru serviciile de televiziune si internet, pe site-ul Digi este afisata o reclama ca teaser insa fara sa fie oferite informatii suplimentare.

Pe site-ul Digi Romania este afisat urmatorul mesaj:
De luni prinzi ce-ti lipseste. De luni esti in avantaj. De luni ce-ti oferim e compleTARE.
Pan’ la urma, TV-ul si NET-ul mereu au mers mana in mana.

Din „ghicitoarea” de mai sus intelegem ca este vorba de o oferta destinata serviciilor de televiziune si internet, destinata clientilor existenti care doresc sa suplimenteze cu serviciul de televiziune sau internet. Noua campanie Digi va incepe luni, 7 septembrie 2020.

Update: Sunand la relatii cu clientii Digi ne-a fost confirmat ca oferta se adreseaza abonatilor existenti Digi care detin internet fix sau televiziune prin cablu si doresc sa suplimenteze cu serviciul fix de care inca nu beneficiaza. Astfel, daca avem televiziune prin cablu si optam pentru internet fix, vom beneficia de reducere 50% timp de 3 luni pentru abonamentul nou de internet fix. Asemenea, daca avem internet fix si optam pentru televiziune prin cablu, vom beneficia de reducere 50% timp de 3 luni pentru abonamentul nou de cablu TV.

Oferta noua TV si NET Digi – CompleTARE
Oferta este disponibila in perioada 7 – 13 septembrie 2020 iar pentru a beneficia de reducere, trebuie sa optam pentru perioada contractuala de 24 de luni pentru noul serviciu contractat.

Reamintim ca ultima campanie asemanatoare lansata de Digi a fost Teleportarea in reteaua Digi, oferta in cadrul careia puteam beneficia de reducere 50% la abonamentul de telefonie mobila in urma portarii unui numar din alta retea, oferta disponibila doar intre 30 iunie – 5 iulie 2020.

De asemenea, pana la 13 septembrie 2020 inca mai este valabila oferta prin care putem primi o luna gratuita pentru una dintre extraoptiunile HBO sau Maxpack la activarea serviciului Digi Online.

Voi ce parere aveti despre noua oferta Digi dedicata clientilor existenti? Lasati un comentariu mai jos.

Update 07.09.2020: Oferta Digi CompleTARE a inceput astazi, asa cum am mentionat mai sus, abonatii care detin doar internet sau doar TV si completeaza cu celalalt serviciu fix (TV sau internet) primesc 50% reducere la abonament timp de 3 luni; Valabilitatea noului serviciu va fi de 24 de luni iar oferta este valabila pana pe 13 septembrie;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

136 COMENTARII

 1. Buna ziua,
  Sunt clientul dvs. cod **** ptr.o locatia din Pitesti-Arges.
  Va rog sa-mi transmiteti oferta dvs.cea mai buna(inclusiv modul de procedura si durata contractului) ptr.locatia din Comuna Rociu, Sat Rociu, Nr. *, Judetul Arges ptr.:
  1). TV Cablu,
  2). Internet (la care va rog sa precizati zona de acoperire a modemului).
  Va multumesc,
  Cu stima.

  • Buna ziua,
   In Rociu, Arges Digi ofera servicii prin fibra optica, puteti opta pentru oferta rurala la care veti avea televiziune digitala prin cablu cu urmatoarele pachete:
   Analogic Popular, costa 21 de lei.
   -peste 50 de programe TV; avand un TV cu receptor DVB-C vom putea receptiona peste 140 de programe TV (posturile din pachetul Digital).
   Digital Popular, costa 25 lei
   -peste 140 de programe TV.
   Internetul costa 17 sau 25 de lei, in functie de viteza dorita, daca va referiti la aria de acoperire a echipamentului wireless, nu va poate oferi nimeni un raspuns, depinde de mai multi factori.
   Pentru a contracta serviciile dorite trebuie sa faceti o solicitare online pe site-ul Digi sau va deplasati intr-un punct de lucru.
   Durata conractului este de 12 sau 24 de luni.

 2. Pot primi o oferta cu internet fix , tv si telefonie fixa mobila cu portate din reteaua TELECOM a doua numere de telefon unul fix si unul mobil.
  Va multumesc anticipat

 3. Sunt liber de contract pe mobil 07****** telekom pentu care platesc cca 5 euro/luna si unde am nelimitat minute nationale, SMS-uri, date mobile 4G nelimitat s.a. dar, unde in locuinta proprietate personala din sat, com. Lespezi – Iasi nu am deloc semnal, doresc portarea la societatea d-tra si poate este posibil cu toate serviciile (TV,internet fix, telefonie fixa prin cablu optic, s.a.).
  Trimeteti-mi o oferta cat mai ieftina, pentru un pensionar bugetar !
  Cu multumiri anticipate,
  *****

  • Digi nu are acoperire pentru serviciile fixe in Lespezi, Iasi.
   In ceea ce priveste abonamentul recomandat de telefonie mobila, Digi Mobil Optim Nelimitat, costa 5 euro pe luna si veti avea urmatoarele beneficii:
   -minute nelimitate in retelele nationale fixe si mobile;
   -SMS-uri nelimitate in reteaua Digi Mobil;
   -mii de de minute internationale, desi pe site-ul Digi nu este specificat un numar de minute, in contract sunt mentionate 3000 de minute internationale, depasirea acestui numar de minute poate duce la restrictionarea apelurilor internationale;
   -acces in aplicatia Digi Online folosind numarul de telefon;
   -80 GB trafic de date in fiecare luna dupa cum urmeaza: in reteaua 3G pot fi utilizati maxim 10GB urmand ca diferenta pana la 50GB sa fie utilizati in reteaua 4G; Diferenta pana la 80GB se poate utiliza in reteaua 5G;
   De asemenea, la portarea unui numar din alta retea pana pe 31 mai, se ofera 50% reducere la abonament timp de 6 luni.

 4. Buna seara.Cand credeti ca se vor cabla blocurile in orasul Pucioasa-Dambovita,dar cat mai concret daca se poate.Exista un mare interes!Va multumesc.

  • Buna seara,
   Nu va putem da noi un raspuns in acest sens. Va recomand sa faceti o solicitare catre Digi, atat dvs cat si vecinii care sunt interesati.
   Insa, daca e vorba de un oras cred ca e vorba de probleme care nu tin de Digi.