Oferta Paste Digi – Sarbatoare la portare
Digi Romania a lansat astazi o noua oferta de Paste disponibila atat online pe site-ul Digi cat si in magazinele Digi.

In cadrul acestei oferte putem avea 50% reducere la abonamentul de telefonie mobila pentru 8 luni la portarea unui numar din alta retea. Contractul trebuie sa fie incheiat pe 24 de luni pentru a putea beneficia de aceasta oferta.

Este important de stiut ca reducerea se aplica in lunile de contract 7-10 si 19-22, astfel incat daca dorim sa facem rezilierea abonamentului mai devreme, nu vom beneficia de reducerile respective.

Aceasta promotie este disponibila in perioada 3 aprilie – 17 aprilie 2023. Oferta nu se cumuleaza cu oferta de achizitie telefoane in 24 de rate sau cu alte oferte.

Oferta Paste Digi – Sarbatoare la portare

Operatorul a lansat si un clip de promovare a ofertei, care poate fi vizionat aici:

Spre exemplu, daca optam pentru abonamentul Digi Mobil Optim Nelimitat (care costa 5 euro pe luna), timp de 8 luni vom plati 2.5 euro pe luna.

Digi continua sa lanseze oferte la portare, acestea fiind cele mai frecvente oferte disponibile in reteaua RCS & RDS. Acesta este unul din motivele pentru care isi pastreaza pozitia de lider la portabilitate in ceea ce priveste numerele portate in retea.

Aceasta nu este singura oferta lansata de Digi pentru perioada Pascala, tot astazi a fost lansata o oferta si pentru serviciile fixe, astfel incat cei care doresc sa opteze pentru televiziune prin cablu si/sau internet fix, vor beneficia de 50% reducere la abonament timp de 4 luni. Reducerea se aplica in primele 4 luni iar contractul se incheie pe 24 de luni.

In aceeasi comanda se ofera reducere si la extraoptiunea TV Maxpak daca se contracteaza in acelasi timp cu televiziunea prin cablu. Aceasta oferta este, de asemenea, disponibila de azi pana pe 16 aprilie.

Voi ce parere aveti despre noua oferta lansata de Digi atat pentru serviciile fixe cat si pentru cele mobile? Lasati un comentariu mai jos.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

5 COMENTARII

  1. Buna ziua .Având în vedere că sunt clientul dvs ,cu servicii internet și tv la adresa din str * 34 bl * sc* ap * sect* București .Aștept să-mi faceți o oferta pt instalarea serviciilor dvs la încă o locație în Topoloveni Arges .Mulțumesc !

    • Nu vei beneficia de reducere, doar la contractarea serviciului de televiziune impreuna cu Maxpak se aplica. Au avut recent o oferta si la activarea Maxpak (nu HBO), dar nu mai e valabila. Insa, lanseaza frecvent oferte pentru HBO/Maxpak, nu cred ca va dura mai mult de cateva luni pana vei putea beneficia de reducere la activarea unei astfel de extraoptiuni.