Film Now in grila Akta
Postul de filme detinut de Digi (RCS & RDS), Film Now, a fost introdus in grila de programe Akta (cablu digital) pe 30 iulie in locul postului cu acelasi profil, Filmbox Family, insa este momentan criptat si nu poate fi receptionat de abonatii Akta. A fost introdus atat in format SD cat si HD.

Conform reprezentantilor serviciului relatii cu clientii Digi, momentan nu se poate activa extraoptiunea Film Now pentru abonatii Akta, astfel incat postul cu acelasi nume va ramane codat.

Cel mai probabil, Film Now va putea fi receptionat de abonatii Akta atunci cand vor fi trecuti pe infrastructura Digi sau daca se va schimba codarea in reteaua Akta, trecandu-se la Nagra.
Film Now va fi disponibil abonatilor Akta la fel ca abonatilor Digi, platind 3 lei pentru extraoptiune.

Film Now a fost lansat in anul 2008 de catre RCS & RDS sub denumirea Digi Film 1 urmand sa fie redenumit in iunie 2018. Transmite filme 24/7, fara pauze de publicitate si este considerat un competitor al programelor premium de acelasi profil, HBO si Cinemax. Acest program este disponibil momentan doar in grila Digi si este destinat in principal publicului din mediul urban cu varste intre 18 si 65 de ani.

In trecut, Digi a lansat cateva oferte pentru promovarea postului Film Now, mai mult, a fost lasat necriptat pentru abonatii Digi timp de aproximativ 3 luni.

Film Now in grila Akta

Saptamana aceasta putem vedea pe Film Now productii cunoscute precum: Django Dezlantuit, Zambet de Mona Lisa, Umbrele trecutului, Regele Leu, In cautarea fericirii, Kate si Leopold, Super-rai, Saving Mr. Banks: In cautarea povestii, Pasager in trenul terorii, Barbatii in negru II, Shrek pentru totdeauna, Cum sa dai afara din casa un burlac de 30 de ani, etc.

Vom actualiza acest articol pe masura ce vom avea informatii suplimentare despre vizionarea Film Now in reteaua Akta. Voi ce parere aveti despre Film Now, ati dori sa platiti 3 lei pe luna pentru acest program pentru a-l receptiona in grila Akta?

Update: Film Now este disponibil abonatilor Akta care detin extraoptiunea FilmBox sau care doresc activarea extraoptiunii Film Now;

Update 23.08.2020: Film Now nu functioneaza abonatilor Akta care inca sunt pe infrastructura Akta si folosesc un smartcam Akta; Aceasta extraoptiune va functiona doar dupa ce vom fi trecuti pe infrastructura Digi si vom utiliza un smartcam Digi; Ii multumim lui Gigi pentru confirmare;

Update 15.09.2020: Film Now functioneaza acum si cu o cartela Akta;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

63 COMENTARII

 1. La inceput cei de la AKTA au avut doar cablu coaxial si apoi au tras fibra optica pentru a oferi si internet.Tin sa mentionez ca au fibra optica doar intr-o mica parte din localitate.

  • Este sigur fibra optica de la AKTA? Din cate stiu in zonele unde Akta are coaxial digi va intinde fibra optica. Poate este fibra lor dar inca nu au dat drumu. O sa ma interesez si te anunt daca aflu ceva.

 2. Este raspunsul primit de la tehnicul DIGI si am discutat cu mai multi consultanti.
  Nu se poate activa (viziona) extraoptiuni pana nu o sa fim mutati pe infrastructura DIGI.

  • Ok. In zona dvs au instalat infrastructura digi? Adica fibra optica? Sau aveti fibra optica de la AKTA? Daca aveti retea veche de la Akta atunci in scurt timp cei de la digi vor instala intai cutiile dupa vor veni cu fibra.

 3. Ar fi necesar sa deschideti un nou subiect in care sa precizati ca fostii abonati AKTA nu pot activa (viziona) nicio extraoptiune DIGI pana nu vor fi mutati pe infrastructura proprie.Din cate am inteles acest lucru poate dura pana la 3 ani.

 4. Este posibil sa functioneze doar la abonatii care au avut activa extraoptiuneal Filmbox.
  Sa ne comfirme cineva care a activat extraoptiunea Film Now dupa preluare si poate viziona acel canal.

 5. Am activat extraoptiunea Film Now din contul Digi, dar nu se poate viziona acest canal daca detinem un card de la Akta.
  Solutia primita de la tehnicul de la Digi a fost sa dezactivez extraoptiunea!
  .

  • Cei de la relatii cu clientii Digi, daca ii intrebi, spun sus si tare ca se poate activa extraoptiunea Film Now cu cardurile Akta. In prima faza mi s-a parut ciudat insa am discutat cu abonati Akta carora le functiona Film Now (avea optiunea Filmbox activa cu smartcam Akta). Poate a fost o problema tehnica in cazul tau si nu au reusit sa o rezolve.

 6. Eu nu primeam factură plăteam la stația cablu din com. Bălesti jud GORJ venea o doamnă casiră de la AKTA si plăteam 1,4ron taxă de încasare la domiciliu plus abonamentu are acum plătesc tot aşa?

  • Daca nu v-a venit factura prin posta da veti plati la fel. Posibil dupa ce veti semna noul contract cu digi sa va soseasca acasa factura tiparita sau prin sms si veti plati prin pay pal sau casierii digi sau casierii bancare.

 7. La mine în com. Băleşti nu îmi venea factură si plăteam la stația cablu venea o doamna casier de la akta si plăteam 1,4 ron încasare la domiciliu oare acum lătesc tot acolo?

 8. Mai adăugați și dvs un nou program de filme, am tot ce se poate de la digi dar un post de filme bun nu aveți la cât plătim ar trebuii reinoită și grila cu filme că atât ne mai rămâne!!!!!

 9. Deocamdată în grila Akta la noi în zonă nu putem vedea programe obisnuite cum ar fi Tvr1, Antena1, Prima, Național și multe alte canale care nu au semnal. Am sesizat zilnic deranjamente Akta fără nici un rezultat. Poate Protecția consumatorului rezolvă problema. Plătim abonament și servicii 0.

 10. Și când bagă și Disney Channel și Disney Junior la AKTA? Copii de la mine din localitate pe unde stau eu vrea Disney înapoi, pentru că ei se uitau la Disney înainte și acum se uită la Nickelodeon, dar eu nu am Nickelodeon. Asta a început declinul la Disney, de când a fost scos la AKTA.

  • Vom anunta cand/daca va fi cazul.
   Au fost multe nemultumiri semnalate si la noi pe articolul publicat despre eliminarea posturilor Disney din grila Akta.

     • Am inteles ce vrei sa zici eu ma refeream sa puna mana odata si sa se apuce sa definiteze grila akta cu a lor nu sa bage alte programe care au fost la akta dar sa incheie odata cu grila tv …cu internetul nu e chiar o problema acolo stau lucrurile altfel

    • Si eu am auzit multe persoane ca fiind nemultumite din cauza grilei si le dau dreptate joi si vineri au fost forta pe scos pe adaugat programe au ciuruit putin grila sa zicem asa dar vad ca de luni mai nimic se cam cacaie prea mult macar la grila sa se lucreze sa o defintizeze odata la internet intelegem e mai greu dar macar de inceput sa se acseze calumea pe grila ….cred ca am fost noi prea entuziazmati la inceput dar ne trece:) sa nu uitam ca traim in romania si pa cum se misca lucrurile la noi in tara la orice nou cred ca nici astia de la digi nu ies din categoria asta ca tot romani sunt :)))

     • Era normal sa scape de grila Akta cat timp sunt preluati.
      Toti operatorii preluati de Digi au fost trecuti pe infrastructura, ofertele si grila lor. Nu o sa plateasca Digi in plus pentru anumite posturi doar special pentru abonatii Akta. Daca ajung la un acord cu furnizorii, ajung pentru toti abonatii sau cel putin pentru o extraoptiune disponibila cui este interesat.
      Eu unul stiam de la inceput ca asa vor proceda, nu este nicio surpriza.