Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete in rate pentru abonatii noi

Compania RCS – RDS isi continua campania agresiva pentru a aduce cat mai multi clienti noi in retea oferin televizoare (fullHD sau 4k), laptopuri (procesoare i3 sau i5) si tablete de 7″ sau 10″.

Anul acesta cei de la Digi au oferit in foarte multe localitati din tara televizoare fullHD cu diagonala de 81 cm (de la producatorii Samsung, LG sau Philips) cu o rata lunara de 10 lei pe luna, timp de 24 de luni. Acest lucru inseamna ca pretul final al televizorului dupa plata ratelor este 240 de lei. Pretul unui astfel de televizor este minim 800 de lei, oferta fiind clar foarte avantajoasa.

La cateva zile de la anuntul facut de Digi privind lansarea programului Digi 4k, acestia au inceput sa ofere televizoare 4k fiind nevoie sa platim o rata lunara de 50 de lei/luna, timp de 24 de luni. Asta inseamna un pret de 1200 de lei, in conditiile in care un TV Samsung/Philips 4k este minim 1300-1400 de lei. Din pacate nu cunoastem momentan specificatiile exacte ale televizorului pentru a vedea in ce gama de pret se incadreaza acel model.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pe langa televizoare, recent s-a inceput si distribuirea de laptopuri si tablete. Laptopurile au procesoare i3 sau i5 pentru care trebuie sa platim o rata lunara de 30 de lei, respectiv 50 de lei. Astfel, pentru un laptop i3 vom plati 720 de lei iar pentru i5 1200 de lei. Pretul laptopurilor i3 incepe de pe la 800 de lei iar pentru i5 preturile incep in jurul sumei de 1200 lei. Bineinteles, pretul unui laptop depinde de producator, model, generatia procesorului, RAMi, HDD/SSD, display si asa mai departe.

In ceea ce priveste tabletele oferite in cadrul campaniilor Digi, acestea sunt de 7″ sau 10″. Tableta de 7″ este fara rata (gratuita) iar cea de 10″ are rata 10 lei pe luna, ceea ce inseamna pretul de 240 de lei. Daca este un brand cunoscut (exemplu: Samsung) oferta este foarte buna, daca este un no-name, atunci oferta este mai putin buna.

Foarte avantajos faptul ca preturile finale expuse mai sus sunt dupa ce platim toate ratele. Adica, desi platim 1200 lei pentru un laptop cu procesor i5, acesta este platit in rate, 50 de lei pe luna, un aspect foarte important.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pentru a beneficia de oricare din aceste echipamente, trebuie sa optam pentru televiziune si internet prin cablu. Abonamentele la televiziune si internet depind de infrastructura din zona (de exemplu: in zona rurala avem abonamente ieftine, Popular, in zona oraselor avem abonamentele normale). Contractele pentru oricare dintre aceste echipamente se semneaza obligatoriu pe 24 luni.

Ca un rezumat, compania RCS – RDS ofera in prezent clientilor care doresc sa se aboneze la serviciile fixe de televiziune si internet urmatoarele echipamente:

 • TV fullHD – Samsung, Philips, LG – 10 lei/luna;
 • TV 4k – 50 lei/luna;
 • Laptop i3 – 30 lei/luna;
 • Laptop i5 – 50 lei/luna;
 • Tableta 7″ – gratuita;
 • Tableta 10″ – 10 lei/luna;

Daca nu dorim sa optam pentru un echipament oferit in rate (desi nu vad de ce nu am dori), in unele localitati este disponibila alternativa de a beneficia de 50% reducere la abonament pe un an din contract. La fel, o oferta foarte avantajoasa marca Digi.

Din pacate oferta cu televizoare, laptopuri sau tablete nu este disponibila si pentru abonatii existenti, motiv pentru care reprezentantii Digi nu si-au facut reclama pe care o fac de obicei. Si-au trimis agentii de teren in localitatile vizate (probabil localitatile in care exista concurenta sau localitati in care nu au un numar mare de abonati).

Momentan nu avem mai multe informatii despre modelele si specificatiile televizoarelor, laptopurilor si tabletelor insa pe masura ce vom afla informatii despre aceste aspecte vom actualiza in acest articol. De asemenea, daca doriti informatii privind disponibilitatea ofertei in localitatea voastra, lasati un comentariu si vom incerca sa aflam daca oferta este disponibila si acolo.

Pentru a putea ajuta si alte persoane, in caz ca ati primit un astfel de echipament lasati va rog un comentariu cu modelul primit si specificatiile acestuia.

Ii multumim doamnei Rodica pentru informatiile privind laptopuri si tablete.

Mai multe informatii despre ofertele Digi gasiti AICI.

Oferta cu laptopuri, TV-uri 4k si tablete este disponibila in urmatoarele judete: Timis, Prahova, Suceava; Pe masura ce vom afla informatii noi despre zonele in care se ofera aceste echipamente, vom actualiza aici.

Update 01.12.2018: Pretul ratelor pentru televizoarele oferite de catre Digi sunt dupa cum urmeaza:

 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 1 leu pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 15 lei pe luna;
 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 55 lei pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 70 lei pe luna;

Update 19.04.2019: Oferta cu TV in rate de la Digi nu mai este disponibila;

Update 11.11.2020: Digi ofera din nou televizoare gratuite in zonele rurale insa numai in anumite zone si doar prin agenti de teren;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

497 COMENTARII

  • Buna seara,
   Din cate stiu tabletele s-au oferit doar in anumite zone pentru clientii noi. Aveti deja servicii fixe de la RCS – RDS sau doriti sa va abonati?

 1. Buna seara. as dori sa-mi trimiteti o oferta pentru clientii noi, atat pentru net si cablu tv cat si pentru telefonie mobila.Va multumesc

  • Buna seara,
   In ce localitate va intereseaza aceste servicii? Doriti si un telefon mobil? Daca da, ce model si sa mentionati daca doriti si portarea unui numar din alta retea.

  • Buna seara,
   Noi nu oferim informatii telefonic, doar online. Daca doriti sa discutati telefonic o puteti face la serviciul de relatii cu clientii Digi la numarul 0314004600. Ce va pot spune este ca oferta cu televizor in rate de la RCS – RDS a fost suspendata.

  • Oferta cu televizoare de la RCS – RDS era disponibila doar in anumite zone si doar pentru abonatii noi. In ceea ce priveste telefoanele mobile, ce model de telefon v-ar interesa? Doriti si portarea unui numar din alta retea?

  • Oferta cu televizor in rate de la Digi era disponibila doar pentru clientii noi si doar in anumite zone, daca deja ati fost de acord cu aceste conditii fara televizor, de acestea veti beneficia. In plus, oferta cu televizor in rate a fost suspendata momentan, probabil au avut prea multe cereri.

 2. Bună seara!!!Eu am făcut contract de cablu și internet, cel cu oferta cu televizorul la începutul lunii decembrie, au montat la începutul lui ianuarie cablul și internetul dar până acum nici urmă de vreun televizor!!! Am și eu o curiozitate, se mai dau acele televizoare sau a fost o minciună de-a lor pentru aș face clienți noi????Mulțumesc frumos

 3. Salut , a-si vrea sa stiu daca a primit cineva TV in rate de la digi mi-am luat TV 4K , dar nu stiu nici modelul …., in cazul meu dupa o sptamana m-au conectat , si deja este a doua saptamana de cand astept televizorul ? Deja ma gandesc ca va fi ceva vrajeala , sau ceva chinezarii de televizor si asteapta stockurile din China .

  • Salut Stefan,
   Nu sunt chinezarii (de fapt, cam toate sunt chinezarii ca doar nu sunt fabricate in Romania, dar trecem peste asta 🙂 ) dar cererea este foarte mare si au ramas fara televizoare pe stoc. Mai mult, in zona rurala stiu ca au suspendat oferta cu televizor in rate.
   Nu stiu exact ce model se ofera insa ar trebui sa fie ceva Samsung/Philips/LG.

  • Buna seara,
   Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii in limita posibilitatilor.
   Pentru a va abona urgent la serviciile RDS va recomand sa ajungeti intr-un punct de lucru Digi.

 4. Am încheiat un contract la începutul luni ianuarie si nimeni nu mia spus de nici un fel de oferta sau ca sar da tv sau altceva in rate va rog sa ma contactați 07****** serviciul încă nu a fost instalat

  • Noi nu suntem call center sa oferim informatii telefonic.
   Oricum, oferta cu televizor era disponibila doar in anumite zone si momentan a fost suspendata.

  • Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii in limita posibilitatilor.
   Oferta cu televizor a fost suspedata momentan si in ceea ce priveste laptopurile nu stiu daca se ofera si in Sutesti, Braila, puteti contacta serviciul de relatii cu clientii Digi pentru aceste informatii.

  • Buna ziua,
   Nu stim configuratia exacta a laptopurilor cu procesor i3 de la Digi, de regula echipamentele se ofera la instalarea serviciilor noi sau ulterior daca nu sunt pe stoc in acel moment.

  • Buna ziua, este nevoie doar de buletin insa oferta cu laptop i5 de la Digi este disponibila doar in anumite zone, doar prin agenti de teren, de regula ajung ei la domiciliu in zonele in care este disponibila aceasta oferta.

  • Oferta cu televizoare 4k este disponibila doar in anumite localitati pentru clientii noi. De regula, in zonele in care a fost disponibila oferta au fost trimisi agenti de teren.

  • Oferta este disponibila pentru abonatii noi din anumite localitati care se aboneaza la televiziune/internet de la Digi, conditiile fiind urmatoarele:
   Pretul ratelor pentru televizoarele oferite de catre Digi sunt dupa cum urmeaza:
   -daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 1 leu pe luna;
   -daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 15 lei pe luna;
   -daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 55 lei pe luna;
   -daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 70 lei pe luna;
   Contractul se semneaza pe 24 luni.
   In ceea ce priveste disponibilitatea ofertei, imi puteti spune in ce localitate va intereseaza pentru a vedea daca avem informatii in acest sens insa de regula au fost trimisi agenti de teren in zonele unde era disponibila.

   • Buna ziua din bucuresti am fost astazi sa ma interesez de oferta la digi si misa spus ca nu au asa ceva televizoare sau leptopuri mar interesa sa stiu de unde pot sa ma interesez

 5. Buna seara mar interesa sa ma abonez si eu la tv si internet si asi opta pentru in tv de 109 cm un laptop si o tableta mentionez ca detin abonament digi dor telefonie mobila dar asi dori sa stiu cum pot proceda

  • Buna seara,
   Oferta cu TV 4k in rate, laptop sau tableta este disponibila doar in anumite localitati, de regula acolo unde a fost disponibila au fost trimisi agenti de teren. Si nu este posibil sa primiti televizor, laptop si tableta, se ofera unul din aceste echipamente.

  • In Targsoru Nou, Prahova nu exista acoperire pentru serviciile prin cablu de la Digi iar oferta cu laptop in rate este disponibila doar pentru abonatii noi de televiziune si internet prin cablu din unele zone.