Orange reduce preturile Home Net
Odata cu modificarea preturilor pachetelor de televiziune prin cablu, Orange Romania a redus si preturile pachetelor de internet fix prin reteaua 4G si mareste traficul inclus. Astfel, pentru o cantitate mai mare de trafic vom plati mai putin. Pretul pachetelor Orange Home Net 4G a fost micsorat cu 4 respectiv 6 euro.

Abonamentele vechi de internet fix prin reteaua 4G au fost:
-Home Net 4G 12 euro – 80GB trafic lunar de internet mobil
-Home Net 4G 16 euro – 160GB trafic lunar de internet mobil

In acest moment, abonamentele Orange Home Net 4G sunt:
Home Net 4G 8 (8 euro/luna)

 • 100GB trafic de date national in reteaua 4G+
 • Optiunea Happy Night inclusa – trafic de date nelimitat intre orele 00:00 – 07:00
 • 10GB spatiu de stocare in Orange Cloud
 • Acces la Orange TV Go si Move Go Unlimited
 • Router 4G inclus

Home Net 4G 10 (10 euro/luna)

 • 200GB trafic de date national in reteaua 4G+
 • Optiunea Happy Night inclusa – trafic de date nelimitat intre orele 00:00 – 07:00
 • 25GB spatiu de stocare in Orange Cloud
 • Acces la Orange TV Go si Move Go Unlimited
 • Router 4G inclus
 • Reducere de 2 euro pe luna daca activam sau prelungim un abonament de telefonie mobila Orange
 • Trafic nelimitat 4G

Concluzionand, abonamentul mic Orange Home Net 4G a fost redus cu 4 euro pe luna, traficul fiind marit cu 20GB lunar iar abonamentul mare este cu 6 euro pe luna mai ieftin si are cu 40GB mai mult trafic lunar. Alte beneficii noi sunt pentru abonamentul Orange Homet Net 10, posibilitatea de a avea reducere de 2 euro la activarea unui abonament de voce si traficul de internet nelimitat in reteaua 4G.
Restul beneficiilor raman neschimbate. Preturile afisate mai sus sunt cu TVA inclus.

Orange reduce preturile Home Net

Preturi mai mici avem si pentru abonamentele de internet fix prin fibra optica, abonamentele vechi erau urmatoarele:

 • Home Net 300 – 8 euro pe luna
 • Home Net 500 – 10 euro pe luna
 • Home Net 1000 – 12 euro pe luna

Abonamentele noi sunt urmatoarele, observand in primul rand ca abonamentul Home Net 300 nu mai este disponibil:

 • Home Net 500 – 7 euro pe luna
 • Home Net 1000 – 8 euro pe luna

Astfel, abonamentul de 500 Mbps download a fost redus cu 3 euro iar abonamentul de 1 Gbps a fost redus cu 4 euro pe luna.

Nu avem informatii daca modificarile se aplica si clientilor existenti. Oferta este valabila pana pe 31 octombrie 2020, cu posibilitatea de prelungire.

In oferta de toamna, Orange vine cu reduceri semnificative de tarife, atat pentru abonamentele de televiziune prin cablu cat si pentru abonamentele de internet fix.

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

12 COMENTARII

 1. Am un contract pe care nu reușesc să îl mai închid, tot mă lungesc cu vorba deși a a fost făcută cererea de închidere de mai bine de o luna și au vorbit cu proprietarul. Acum insistat că trebuie să vorbească cu proprietarul, ok propietarul find o persoană în vârsta ei sună o data și închid. Am făcut un contract cu 18 RON și am ajuns să plăteasc 30 de RON schimbând ei programele cum au vrut, vi se pare normal? Am sunat la serviciu clienți și au zis că au făcut încă o cerere de rezilierea contractului, câte trebuie? Următorul pas este protecția consumatorului sau să nu mai plătesc abonamentul îmi dați o sugestie

  • Cererea de reziliere trebuie sa fie facuta de proprietar, nu cred ca vor aproba rezilierea pana nu discuta cu titularul, la orice firma rezilierea se cere de catre titular, nu de catre utilizator. De ce nu va dati drept titularul contractului? O sa va ceara probabil maxim CNP-ul si data nasterii. Nu au cum sa demonstreze prin telefon ca nu sunteti dansul.

   • Nu este temporar. Orange vad ca aplica strategia de succes digi, extindere masiva, preturi scazute. Tactica de succes. Singurul competitor pentru digi parerea mea.

    • Sper sa nu devina in viitor ca digi, ci sa ramana o alternativa pentru cei care vor altceva. Ma refer la televiziune: preturi mici, lipsa extraoptiuni…. iar daca clientii solicita ceva mai mult sa li se taie macaroana: la pretul asta mai aveti si pretentii…….

     • Daca Orange va deveni nr 1 sau 2 ca nr de abonati fii sigur ca tot ca digi va proceda. Sa fi vazut ce grila a avut Digi prin 98 – 2000.

     • Atâta timp cât păstrează în grilă tot la fel de bună , fără să elimine programe bune , și mai introduce și posturi care să o îmbunătățească , cred că are șanse să ajungă numărul 1 sau 2 .
      Dacă vor face ca Digi , și să elimine posturile Discovery și alte posturi care sunt bune ,nu știu dacă vor ajunge în acel punct.
      Orange , de când au intrat pe piață , înafară de eliminarea posturilor de la National Geographic, nu cred că au eliminat posturi care să fie foarte apreciate . Ei , în general nu prea scot posturi din grilă , sau dacă scot , scot doar cele cu puțină audiență.
      Eu sper s-o țină tot așa și în viitor , și vor avea șanse să ajungă Digi

     • Vrei sa spui ca NG nu avea audienta de aceea le au scos? Nu le-au scos pentru ca ,cereau prea mult iar ei nu si le-au mai permis. Nu uita ca si DTH-ul este o afacere si daca sefii considera ca nu se merita sa plateasca un post nu vor tine cont de ce zic abonatii.

     • Gorila , eu nu m-am referit că National Geographic nu erau posturi apreciate , am spus în felul următor : ,, Orange , de când a intrat pe piață, ÎNAFARĂ DE ELIMINAREA POSTURILOR NATIONAL GEOGRAPHIC, NU cred că au eliminat posturi care să fie foarte apreciate ”

      Prin acest mesaj eu mă refeream că tot ce au eliminat până acum din grile, au fost posturi care nu prea au prins la public . Singurele care chiar prindeau la public și au fost eliminate sunt National Geographic. Scuze dacă cumva m-am exprimat puțin greșit de s-a dedus altceva

      Poate pe viitor vor introduce posturile National Geographic, dacă tot au în grilă posturile Disney (Disney deține posturile National Geographic)

      Chiar și Trace Caribbean HD, când a fost eliminat , au avut destul de multe cereri cei de la Orange pentru reintroducerea lui , și l-au reintroducă în 31 ianuarie 2019 , deodată cu Profit.ro , în locul programelor Sundance HD și Fuel TV HD

     • Oricum , sper ca Orange să nu procedeze 100% ca Digi , și să elimine din posturile importante , ci s-o îmbunătățească , la fel cum au făcut de când au intrat pe piață