Oferte, promotii si campanii actuale ale companiei RCS – RDS (Digi)

Avand in vedere ca multe persoane se intreaba ce oferte, promotii si campanii sunt oferite de catre RCS & RDS (Digi) vom actualiza aici toate ofertele lor.

Compania RDS poate avea oferte nationale de care putem beneficia toti, indiferent de localitatea din care suntem insa deseori are campanii locale (probabil in zonele in care exista concurenta) cele din urma fiind mult mai avantajoase decat promotiile uzuale.

Desigur, ca orice operator de telecomunicatii ofera anumite beneficii in functie de serviciile contractate, numarul de abonamente si in functie de portarea numerelor de telefon mobile.

In plus, unele campanii sunt disponibile doar prin agenti de teren pe cand altele se ofera doar in punctele comerciale, toate aceste detalii sunt stabilite in urma unei analize de piata care cuprinde informatii despre serviciile oferite de concurenta, optiunile abonatilor de a migra catre alti operatori, numarul de abonati dintr-o localitate si multe altele.

De aceea am considerat ca este util sa fim la curent cu ofertele si campaniile sustinute de catre RCS – RDS, in felul acesta putand stabili cu usurinta daca este rentabil sa ramanem in reteaua RDS, sa ne portam in alta retea sau sa ne mutam  serviciile de la un alt operator in reteaua Digi.

Avand in vedere cresterea exponentiala a abonatilor pe segmentul telefoniei mobila, pot spune ca majoritatea campaniilor si promotiilor Digi fac referire la serviciile mobile (telefonie mobila si internet mobil – 3G/4G), fiind evident ca anumite servicii care nu au un viitor (precum telefonia fixa) sunt lasate deoparte.

In cazul in care sunteti contactati / ofertati de catre RDS cu anumite oferte disponibile doar local / regional, nu ezitati sa lasati un comentariu, in felul acesta vom putea ajuta persoanele din acele zone.

Oferta nationala „Acoperire nationala – Acum in toate zarile” este valabila in perioada 01 februarie – 31 martie si cuprinde urmatoarele beneficii:

 • 6 luni 50% reducere la abonamentul Digi Mobil in caz ca portam un numar cu abonament din alta retea;
 • 3 luni 50% reducere la abonamentul Digi Mobil in caz ca portam un numar prepay din alta retea;
 • 50 GB lunar trafic in reteaua 4G pana la 30 iunie 2018;

Oferta nationala cu telefoane in 24 rate ING cu avans 0 sau avans mic este valabila pana la 15 aprilie 2018 si ofera urmatoarele posibilitati:

 • achizitia unui telefon cu abonament nou sau pe un abonament Digi existent cu avans 0 (pentru telefoanele de o valoare pana in 1200 lei) sau cu avans mic (pentru telefoanele de o valoare mai mare de 1200 lei);
 • se poate cumula cu promotia 6 sau 3 luni reducere 50% la abonament in cazul portarii din alta retea;

12 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

 1. Buna ziua,am la RDS 2 abonamente de telefonie mobila, internet și cablu. Am fost la un punct rds pt a mai contracta un abonament in scopul de a lua și un tel mai ieftin,nu vroiam unul de tip. Mi s-a răspuns că indiferent de cate servicii am la ei tel se dau doar cu plata integrala sau in rate. Nu am avut niciodată întârzieri la plată,dar in afara de a plati un abonament mic nu am nici un avantaj. Aici văd că spuneți de promoții la tel. Există în Dolj o asemenea promoție? Mulțumesc

  • Buna ziua, telefoanele se ofera doar in rate sau cu plata integrala, pe scurt nu se ofera gratuit. Insa preturile sunt foarte avantajoase iar la unele telefoane nu trebuie sa platiti avans pentru a le lua in rate, ceea ce este foarte avantajos.

 2. ieri o venit un agent erds digi la sotia mea la poarta si ia zis ca ne da televizor samsug daca ne mutam la digi cu antena da nu ia zis in ce conditii puteti sami spuneti cum pot sa iau televizorul??
  multumescc.

  • Din ce localitate esti?
   Am luat legatura cu reprezentantii RDS si exista o oferta regionala, disponibila doar in anumite judete: Bihor, Mures, Sibiu, Timis, Satu Mare, Maramures care ne ofera urmatoarele posibilitati:
   1. Putem primi un televizor Samsung cu diagonala de 81 cm platind o rata lunara de 10 lei daca ne abonam la urmatoarele servicii RDS:
   DigiTV Popular Digital + internet (DigiNet – abonamentul la internet depinde de infrastructura disponibila din localitatea ta).
   Avand in vedere ca cel mai ieftin TV Samsung de pe eMag este 850 de lei, oferta este foarte avantajoasa, la sfarsitul celor 24 de luni vei plati 240 lei in total pentru televizor plus serviciile RDS care oricum sunt cele mai ieftine de pe piata.
   2. 50% reducere pe o perioada de 12 luni la serviciile contractate.
   Pentru ambele variante contractul se semneaza pe 24 de luni.

   Ar fi trebui sa ti se lase si un pliant cu oferta integrala si un numar de telefon al agentului, recomandarea mea este sa accepti oferta cu televizorul deoarece este foarte avantajoasa.

 3. In prezent avem o oferta Digi cu urmatoarele beneficii:

  -telefoane fara avans sau cu avans foarte redus disponibile in 24 rate ING;
  -se mentine reducerea nationala de 50% la abonamentul Digi Mobil pe 6 luni daca portam un abonament din alta retea sau 3 luni daca portam o cartela prepay din alta retea;

  Oferta este disponibila pe urmatoarele perioade de timp in urmatoarele orase:
  -16 februarie – 31 martie: Brasov, Constanta si Oradea;
  -07-31 martie: Drobeta-Turnu Severin, Galati si Satu Mare;
  -12-31 martie: Deva, Ploiesti si Timisoara;

  Desi cei de la RCS-RDS insira o gramada de promotii speciale disponibile in aceste orase, aproape toate beneficiile sunt disponibile deja conform ofertei nationale.
  Singurul avantaj este ca au redus foarte mult avansul sau l-au eliminat la unele modele de telefoane.

 4. azi dimineata am primit un mesaj de la digi cu o oferta la telefonia mobila mesajul este urmatorul: „vino cu numarul tau la Digi sa ti iei samsung J5 2017 cu 47,5 lei/ luna in 24 de rate fara dobanda si zero lei avans In plus primesti pana la 6 luni 50% reducere la abonament.Te asteptam in magazinele Digi din Brasov”
  sunt din brasov

  • Multumim pentru informatie, o sa ma interesez despre aceasta oferta pentru a avea mai multe detalii.
   Oferta este destul de buna, telefonul Samsung Galaxy J5 2017 este in prezent 899 lei pe eMag, deci la Digi am plati suma totala 1140. Este ok avand in vedere ca nu platim avans, plus ca ne mai ofera si 50% reducere la abonament pe 6 luni.

  • Buna Giulia,
   Poti sa beneficiezi pentru un abonament Digi, cu sau fara telefon.
   Pentru a face o comanda online trebuie sa iti creezi un cont DigiCare, altfel poti sa suni la serviciul de relatii cu clientii Digi.