Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete in rate pentru abonatii noi

Compania RCS – RDS isi continua campania agresiva pentru a aduce cat mai multi clienti noi in retea oferin televizoare (fullHD sau 4k), laptopuri (procesoare i3 sau i5) si tablete de 7″ sau 10″.

Anul acesta cei de la Digi au oferit in foarte multe localitati din tara televizoare fullHD cu diagonala de 81 cm (de la producatorii Samsung, LG sau Philips) cu o rata lunara de 10 lei pe luna, timp de 24 de luni. Acest lucru inseamna ca pretul final al televizorului dupa plata ratelor este 240 de lei. Pretul unui astfel de televizor este minim 800 de lei, oferta fiind clar foarte avantajoasa.

La cateva zile de la anuntul facut de Digi privind lansarea programului Digi 4k, acestia au inceput sa ofere televizoare 4k fiind nevoie sa platim o rata lunara de 50 de lei/luna, timp de 24 de luni. Asta inseamna un pret de 1200 de lei, in conditiile in care un TV Samsung/Philips 4k este minim 1300-1400 de lei. Din pacate nu cunoastem momentan specificatiile exacte ale televizorului pentru a vedea in ce gama de pret se incadreaza acel model.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pe langa televizoare, recent s-a inceput si distribuirea de laptopuri si tablete. Laptopurile au procesoare i3 sau i5 pentru care trebuie sa platim o rata lunara de 30 de lei, respectiv 50 de lei. Astfel, pentru un laptop i3 vom plati 720 de lei iar pentru i5 1200 de lei. Pretul laptopurilor i3 incepe de pe la 800 de lei iar pentru i5 preturile incep in jurul sumei de 1200 lei. Bineinteles, pretul unui laptop depinde de producator, model, generatia procesorului, RAMi, HDD/SSD, display si asa mai departe.

In ceea ce priveste tabletele oferite in cadrul campaniilor Digi, acestea sunt de 7″ sau 10″. Tableta de 7″ este fara rata (gratuita) iar cea de 10″ are rata 10 lei pe luna, ceea ce inseamna pretul de 240 de lei. Daca este un brand cunoscut (exemplu: Samsung) oferta este foarte buna, daca este un no-name, atunci oferta este mai putin buna.

Foarte avantajos faptul ca preturile finale expuse mai sus sunt dupa ce platim toate ratele. Adica, desi platim 1200 lei pentru un laptop cu procesor i5, acesta este platit in rate, 50 de lei pe luna, un aspect foarte important.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pentru a beneficia de oricare din aceste echipamente, trebuie sa optam pentru televiziune si internet prin cablu. Abonamentele la televiziune si internet depind de infrastructura din zona (de exemplu: in zona rurala avem abonamente ieftine, Popular, in zona oraselor avem abonamentele normale). Contractele pentru oricare dintre aceste echipamente se semneaza obligatoriu pe 24 luni.

Ca un rezumat, compania RCS – RDS ofera in prezent clientilor care doresc sa se aboneze la serviciile fixe de televiziune si internet urmatoarele echipamente:

 • TV fullHD – Samsung, Philips, LG – 10 lei/luna;
 • TV 4k – 50 lei/luna;
 • Laptop i3 – 30 lei/luna;
 • Laptop i5 – 50 lei/luna;
 • Tableta 7″ – gratuita;
 • Tableta 10″ – 10 lei/luna;

Daca nu dorim sa optam pentru un echipament oferit in rate (desi nu vad de ce nu am dori), in unele localitati este disponibila alternativa de a beneficia de 50% reducere la abonament pe un an din contract. La fel, o oferta foarte avantajoasa marca Digi.

Din pacate oferta cu televizoare, laptopuri sau tablete nu este disponibila si pentru abonatii existenti, motiv pentru care reprezentantii Digi nu si-au facut reclama pe care o fac de obicei. Si-au trimis agentii de teren in localitatile vizate (probabil localitatile in care exista concurenta sau localitati in care nu au un numar mare de abonati).

Momentan nu avem mai multe informatii despre modelele si specificatiile televizoarelor, laptopurilor si tabletelor insa pe masura ce vom afla informatii despre aceste aspecte vom actualiza in acest articol. De asemenea, daca doriti informatii privind disponibilitatea ofertei in localitatea voastra, lasati un comentariu si vom incerca sa aflam daca oferta este disponibila si acolo.

Pentru a putea ajuta si alte persoane, in caz ca ati primit un astfel de echipament lasati va rog un comentariu cu modelul primit si specificatiile acestuia.

Ii multumim doamnei Rodica pentru informatiile privind laptopuri si tablete.

Mai multe informatii despre ofertele Digi gasiti AICI.

Oferta cu laptopuri, TV-uri 4k si tablete este disponibila in urmatoarele judete: Timis, Prahova, Suceava; Pe masura ce vom afla informatii noi despre zonele in care se ofera aceste echipamente, vom actualiza aici.

Update 01.12.2018: Pretul ratelor pentru televizoarele oferite de catre Digi sunt dupa cum urmeaza:

 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 1 leu pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 15 lei pe luna;
 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 55 lei pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 70 lei pe luna;

Update 19.04.2019: Oferta cu TV in rate de la Digi nu mai este disponibila;

Update 11.11.2020: Digi ofera din nou televizoare gratuite in zonele rurale insa numai in anumite zone si doar prin agenti de teren;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

484 COMENTARII

  • Buna ziua,
   Noi nu reprezentam compania RCS – RDS.
   Oferta cu televizoare in rate este disponibila doar pentru clientii noi, trebuia sa solicitati tv la semnarea contractului, daca oferta era disponibila si in zona dumneavoastra.
   Acum nu mai sunteti considerata abonata noua, deci probabil nu o sa puteti sa primiti un tv.

  • Buna seara,
   Nu avem informatii despre disponibilitatea ofertei cu tv 4k in Iasi insa in zonele in care este disponibila oferta au fost trimisi agenti de teren.

  • Buna seara,
   Nu avem informatii ca ar fi disponibila oferta cu tv si in Gugesti, Vrancea, de regula in zonele in care a fost/este disponibila oferta s-au trimis agenti de teren pentru a contacta persoanele care nu sunt deja abonati Digi.

 1. buna seara! as vrea sa fac si eu un abonament.. am inteles ca e o oferta internet+tv cu telefon sau televizor. ma puteti ajuta cu caeva informatii ?

  • Din cate stiu, in Videle este disponibila oferta cu televizor in rate de la Digi, nu stiu daca se ofera insa si laptopuri in aceasta localitate. Ar fi trebuit sa fie agenti de teren in localitate care ar fi contactat persoanele ce nu erau deja abonate la serviciile Digi. Eventual puteti contacta serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS pentru detalii.

  • Buna seara,
   A fost valabila intr-un timp oferta cu televizor in rate 4k insa nu stiu daca inca mai este valabila, ati putea contacta serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS pentru un raspuns. Oricum, este valabila pentru clientii noi.

  • Buna ziua,
   Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii in limita posibilitatilor.
   Pentru a va abona va recomand sa ii contactati pe cei de la RDS.

 2. Buna ziua , locuesc in com. Tunari , jud. Ilfov , in cartieru care toata infrastructura este majoritara rcs rds . Am casa noua si doresc sa aflu daca ma incadrez in oferta cu tv . Multumesc .

  • Buna ziua,
   Oferta cu televizor de la RCS – RDS este disponibila oricarui client nou insa este disponibila doar in anumite localitati. Nu avem informatii ca ar fi disponibila si in Tunari, Ilfov, daca doriti puteti face o solicitare la serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS pentru a afla daca si in Tunari este disponibila oferta.

  • Noi nu reprezentam compania Digi, doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Oferta cu tableta la Digi este disponibila doar in anumite localitati, acolo unde a fost disponibila au fost trimisi agenti de teren pentru a contacta persoanele care se incadreaza.

 3. Buna seara! Am vazut articolul cu privire la ofertele RCS&RDS si as vrea sa va intreb in ce localitati este valabila oferta cu televizoarele? Eu sunt din judetul Arges, Bughea de Sus.

  • Buna ziua,
   Oferta cu televizor este disponibila doar in anumite localitati, nu am informatii ca ar fi disponibila si in Vadu Sapat, Prahova, de regula acolo unde este disponibila oferta cu TV in rate au fost trimisi agenti de teren pentru a contacta persoanele care nu sunt abonate la Digi.

  • Oferta cu televizor este disponibila doar in anumite zone, de regula au fost trimisi agenti de teren in localitatile in care este disponibila, deoarece se semneaza doar in teren pentru aceasta oferta.

    • In Ploiesti a fost intr-un timp disponibila oferta cu TV 4k iar in Bucuresti in anumite zone era disponibila oferta cu TV 81 cm, televizoarele nu sunt cadou, sunt in rate. Daca doriti puteti sa-i contactati pe cei de la RCS – RDS pentru a verifica daca mai este disponibila oferta.

 4. Buna seara! Aș dorii să stiu dacă mă pot muta la dvs cu cablul tv și dacă pot beneficia si de tv din partea dvs(Samsung,LG sau Phillips) Menționez ca vreau doar cablu tv de la dvs.

  • Buna seara,
   Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii in limita posibilitatilor.
   Oferta cu televizoare este disponibila doar in anumite zone, de regula au fost trimisi agenti de teren acolo unde a fost disponibila.
   Daca va mutati de la un alt operator, va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS si sa le transmiteti acest lucru, ca doriti sa va abonati insa doar daca primiti si un televizor.

  • Salut,
   Poti face o solicitare la Digi pentru a verifica daca poti opta pentru un televizor/laptop/tableta in rate, mai ales daca te muti de la un alt operator.

 5. Buna ziua,

  doresc instalarea rcs rds pentru internet, televiziune telefon mobil.Doresc oferta pret contract si mai vreau sa cunosc daca pot achizitiona odata cu contractul doua tel.mobile si un televizor diagonala 81cm.Adresa de instalare

  loc.MILESTI,DOLJ
  str.Cpt.IOAN MILESCU,nr.*

  Va multumesc

  • Buna ziua,
   Puteti opta pentru abonamentele de televiziune si internet populare, platiti pentru ambele in total undeva la 35 de lei pe luna.
   Pentru abonamentul de telefonie mobila platiti intre 1.92 euro – 4.8 euro pe luna in functie de tipul abonamentului dorit.
   In ceea ce priveste telefoanele mobile, depinde ce modele doriti.
   Oferta cu televizor este disponibila doar in anumite localitati, de regula au fost trimisi agenti de teren acolo unde este disponibila oferta.

 6. Salut domnule Robert, unde in ce tara si pe ce planeta sunt ofertele astea la digi. Am fost acum 3-4 zile la ei in Targoviste Dâmbovița. Nu au nimic, decât reducere la abonament pe 6 luni.

  • Buna ziua,
   Ofertele acestea sunt disponibile pe planeta Pamant in Romania. 🙂
   Asa cum scrie si in articol, ofertele sunt disponibile doar in anumite zone si doar pentru clientii noi sau clientii care se muta de la un alt operator. De regula este vorba de zona rurala acolo unde cei de la Digi sunt intrati recent cu reteaua, in orasele mari nu prea au fost disponibile aceasta oferta.
   Macar in Targoviste ofera reducere la abonament pe 6 luni, in alte orase unde nu au deloc concurenta abia ofera reducere 4 luni pentru abonatii vechi care doresc sa-si prelungeasca perioada contractuala.

 7. Buna ziua,
  Sunt din Orasul Baicoi, judetul Prahova si as dori sa ma abonez serviciilor dvs prin aceasta oferta: Oferta cu televizor Samsung – pana la 31.12.2018 . Mentionez ca in prezent sunt client al serviciului de televiziune/internet/telefonie UPC. Cum pot proceda ? Multumesc anticipat.

  • Buna ziua,
   In prezent exista o oferta conform careia puteti beneficia de un televizor in rate de la Digi daca doriti sa va mutati de la firma concurenta, nu stiu daca au neaparat televizoare Samsung pe stoc (posibil sa fie si Philips sau LG) insa va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS si sa faceti o cerere pentru a fi contactat de catre un agent comercial.

 8. vreau sa obtin date actualizate despre oferta actuala de la RCS-RDS (DIGI) referitoare la achiziționarea unui terminal (pe mine ma interesează un laptop i3 sau i5 sau o tableta Samsung cu diagonala de 7 sau 10″ cu cel putin 2 g ram ) Ce am gasit pe net sunt oferte neactualizate din lunile trecute ! Va mulțumesc !

  • Ofertele RCS – RDS cu laptopuri si tablete sunt disponibile doar pentru clientii noi din anumite zone sau pentru clientii care doresc sa se mute de la un alt operator la RDS.

  • Buna seara,
   In prezent oferta cu televizoare in rate de la Digi este disponibila doar pentru clientii noi din anumite zone care contracteaza serviciile de televiziune prin cablu si/sau internet fix sau clientii care sunt la un alt furnizor si doresc sa treaca la Digi.
   Pretul ratelor pentru televizoarele oferite de catre Digi sunt dupa cum urmeaza:
   daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 1 leu pe luna;
   daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 15 lei pe luna;
   daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 55 lei pe luna;
   daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 70 lei pe luna;

   Contractul se incheie pe 24 de luni.

  • Buna dimineata,
   Momentan nu avem informatii suplimentare despre specificatiile laptopurilor i3 si i5 oferite de catre Digi. Cand vom avea mai multe informatii vom anunta aici.

  • Buna seara,
   Momentan nu avem nici noi mai multe informatii despre laptop-urile cu procesor i5 de la Digi, daca ati fost contactat de catre un agent de teren, puteti sa-i intrebati pe cei din teren.

 9. Buna ziua!Ma numesc V. Violeta,am abonament la dumneavoastra de 5 ani si nu am beneficiat de nici o oferta.Ce ar trebui sa fac sa beneficiez si eu
  de oferta cu tv eventual

  • Buna seara, oferta cu TV de la Digi este disponibila doar pentru abonatii noi. La nivel national este disponibila o oferta pentru clientii existenti care nu mai au perioada contractuala la servicii conform careia daca doriti prelungirea contractului pe 24 luni, o sa beneficiati de 50% reducere la abonament pe 4 luni. Daca doriti puteti sa va adresati intr-un punct de lucru Digi pentru a verifica daca sunt oferte de fidelizare disponibile la nivel local.

 10. Buna seara,am și eu o întrebare în legătură cu oferta Digi cea cu televizor/plasma,daca aș vrea numai televiziune mai este valabilă oferta cu plasmă?

  • Buna seara,
   Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Oferta cu TV in rate este disponibila doar in anumite localitati pentru clientii noi Digi, de regula se trimit agenti de teren unde au ei campanie cu televizoare.
   Altfel, in localitati in care nu este disponibila oferta ati putea beneficia de oferta cu TV in rate daca sunteti abonata la alt furnizor si doriti sa migrati la Digi.

  • Putem discuta aici despre oferta cu TV de la Digi. Altfel, daca doriti telefonic o puteti face la serviciul de relatii cu clientii Digi pentru informatii comerciale, 0314004600.

 11. Buna ziua sunt interesat de un abonament tv internet la digi, oferta cu laptop si tableta, sunt din Cernavoda jud. Constanta, vreau sa stiu daca este valabila in aceasta zona, multumesc

  • Buna ziua,
   Momentan nu avem informatii despre disponibilitatea ofertei in Cernavoda insa in localitatile in care este disponibila aceasta oferta au fost trimisi agenti de teren comerciali pentru a contacta persoanele care pot beneficia de aceasta oferta.

  • Exista o promotie la nivel national prin care puteti avea 50% reducere pe 4 luni daca doriti prelungirea contractului pe 24 luni. Eventual puteti sa va adresati in punctul local pentru a vedea daca sunt si alte promotii locale.

 12. Buna seara.Am o intrebare ce coditii trebuie sa indeplinesc pentru un laptop in rate pentru fiul meu
  Eu am abonament la Orange dar băiatul nu are nici un contract la nici o companie, în plus are servici.

  • Oferta cu laptop in rate de la Digi este disponibila doar in anumite localitati, acolo unde este disponibila au fost trimisi agenti de teren pentru a contacta persoanele care nu sunt inca abonati RDS.

 13. Pentru clientii vechi
  De ce se da numai reducere la prelungire
  Si nu se dau si produse ca la altii?
  Am vazut ca se dau tablete si televizoare ptr cei ce opteaza pt abonament
  Daca nu ma insel mie mi-a expirat contractul ptr tv+net si mai am ai 2 abonamente mobile
  Nu primesc nimica ptr prelungire
  Zona bucuresti sector 3

  • Salut Robert,
   Oferta este valabila doar pentru clientii noi deoarece se incearca aducerea a cat mai multe persoane in retea, se presupune ca in ceea ce priveste abonatii vechi sunt multumiti si nu este nevoie de oferte foarte bune, sunt lucruri care tin de marketing si pe care le fac toti operatorii ca doar este o afacere, nu o campanie de binefacere. Ideea este ca avem de ales (in localitatile unde exista si alti operatori) astfel incat daca suntem nemultumiti, putem sa incercam la altii daca ne ofera beneficii mai bune. Daca nu va mutati la altii inseamna ca sunteti multumit de serviciile lor.

   • Ok
    Eu ma enumar printe clientii nemultumiti
    Sincer cum firma rcs incearca sa adune mai multi clienti …. sunt alte firme care doresc aceelasi lucru
    Si vin si ei cu oferte
    M-ati dezamagit

    • Noi nu suntem compania RCS – RDS si nici nu ii reprezentam, doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Sincer va spun ca ofertele Digi pe serviciile fixe sunt cele mai bune de pe piata in raport calitate pret, sunt la curent cu ofertele altor operatori si nu au preturi sau oferte mai bune. Asta asa ca idee.

  • Buna seara, din informatiile pe care le avem in Triteni, Cluj nu ar fi valabila oferta cu TV sau laptop in rate. In localitatile in care sunt valabile aceste oferte se trimit agenti de teren, in mod normal, sa contacteze persoanele care se incadreaza.

 14. Buna seara!
  Doresc sa primesc cateva informatii.cum pot face o rata la un laptop?sunt din orasul cernavoda si am avut contract la dvs timp de cativa ani contractul a expirat si doresc sa o reînnoire dar as fi interesată de o oferta cu un laptop ptr ca al meu nu mai merge bine si internetul nu merge la viteza care ar trebui

 15. Daca am achizitionat un abonament de la dvs.in luna oct.2018,abonament digi tv cablu Popular Analogic si digi tel,se poate sa solicitam o rectificare la contract pt.introducere de internet si oferta de primire a unui televizor? Mentionam ca nu am inteles bine oferta dvs,deoarece sun un om fara scoala si cu un handicap.
  Daca se poate rectifica contractul(pe numele NEDA MIRON) din com.Cheveresu Mare nr.348 G,Jud.Timis,va
  rog sa-mi spuneti si cit ar costa un abonament pt.24 de luni?(oferta cu un televizor).
  Lasati un raspuns pe adresa de email.
  Va multumesc.

  • Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii in limita posibilitatilor. Din cate stiu nu este posibil sa modificati contractul in acest sens insa puteti face o solicitare la RCS – RDS, poate aveti noroc si se face o exceptie.
   Bafta!

 16. Buna ziua,am aflat ca sc Tangent Electro Trade Srl este acum Rds Rcs.Intrebarea mea este:pot achizitiona televizor,laptop sau tablet daca fac abonament cu firma dumneavoastra?

  • Buna ziua,
   Oferta cu TV, laptop sau tableta este disponibila doar pentru clientii noi. Dumneavoastra nu sunteti considerata un client nou deoarece contractul va fi preluat de catre RCS – RDS. In plus, oferta aceea este disponibila doar in anumite localitati.

  • Momentan nu am informatii daca oferta cu TV-uri 4k este valabila si in Satu Mare, daca voi afla ceva in acest sens voi anunta in acest articol. De asemenea, in zonele in care exista aceasta oferta disponibila ajung agenti de teren si contacteaza persoanele care nu sunt abonate RCS – RDS la televiziune si internet, oferta fiind disponibila pentru clientii noi.

  • Din pacate pana acum am reusit sa aflam doar ca se ofera TV-uri Samsung 4k cu diagonala de 109 cm, alte informatii despre specificatiile televizoarelor nu avem inca.
   Daca reusesti sa afli ceva inaintea noastra, ai putea sa ne zici si noua, in felul acesta reusim sa ajutam si alte persoane.