Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete in rate pentru abonatii noi

Compania RCS – RDS isi continua campania agresiva pentru a aduce cat mai multi clienti noi in retea oferin televizoare (fullHD sau 4k), laptopuri (procesoare i3 sau i5) si tablete de 7″ sau 10″.

Anul acesta cei de la Digi au oferit in foarte multe localitati din tara televizoare fullHD cu diagonala de 81 cm (de la producatorii Samsung, LG sau Philips) cu o rata lunara de 10 lei pe luna, timp de 24 de luni. Acest lucru inseamna ca pretul final al televizorului dupa plata ratelor este 240 de lei. Pretul unui astfel de televizor este minim 800 de lei, oferta fiind clar foarte avantajoasa.

La cateva zile de la anuntul facut de Digi privind lansarea programului Digi 4k, acestia au inceput sa ofere televizoare 4k fiind nevoie sa platim o rata lunara de 50 de lei/luna, timp de 24 de luni. Asta inseamna un pret de 1200 de lei, in conditiile in care un TV Samsung/Philips 4k este minim 1300-1400 de lei. Din pacate nu cunoastem momentan specificatiile exacte ale televizorului pentru a vedea in ce gama de pret se incadreaza acel model.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pe langa televizoare, recent s-a inceput si distribuirea de laptopuri si tablete. Laptopurile au procesoare i3 sau i5 pentru care trebuie sa platim o rata lunara de 30 de lei, respectiv 50 de lei. Astfel, pentru un laptop i3 vom plati 720 de lei iar pentru i5 1200 de lei. Pretul laptopurilor i3 incepe de pe la 800 de lei iar pentru i5 preturile incep in jurul sumei de 1200 lei. Bineinteles, pretul unui laptop depinde de producator, model, generatia procesorului, RAMi, HDD/SSD, display si asa mai departe.

In ceea ce priveste tabletele oferite in cadrul campaniilor Digi, acestea sunt de 7″ sau 10″. Tableta de 7″ este fara rata (gratuita) iar cea de 10″ are rata 10 lei pe luna, ceea ce inseamna pretul de 240 de lei. Daca este un brand cunoscut (exemplu: Samsung) oferta este foarte buna, daca este un no-name, atunci oferta este mai putin buna.

Foarte avantajos faptul ca preturile finale expuse mai sus sunt dupa ce platim toate ratele. Adica, desi platim 1200 lei pentru un laptop cu procesor i5, acesta este platit in rate, 50 de lei pe luna, un aspect foarte important.

Oferta RCS – RDS (Digi) cu televizoare (fullHD/4k), laptopuri si tablete. Pentru a beneficia de oricare din aceste echipamente, trebuie sa optam pentru televiziune si internet prin cablu. Abonamentele la televiziune si internet depind de infrastructura din zona (de exemplu: in zona rurala avem abonamente ieftine, Popular, in zona oraselor avem abonamentele normale). Contractele pentru oricare dintre aceste echipamente se semneaza obligatoriu pe 24 luni.

Ca un rezumat, compania RCS – RDS ofera in prezent clientilor care doresc sa se aboneze la serviciile fixe de televiziune si internet urmatoarele echipamente:

 • TV fullHD – Samsung, Philips, LG – 10 lei/luna;
 • TV 4k – 50 lei/luna;
 • Laptop i3 – 30 lei/luna;
 • Laptop i5 – 50 lei/luna;
 • Tableta 7″ – gratuita;
 • Tableta 10″ – 10 lei/luna;

Daca nu dorim sa optam pentru un echipament oferit in rate (desi nu vad de ce nu am dori), in unele localitati este disponibila alternativa de a beneficia de 50% reducere la abonament pe un an din contract. La fel, o oferta foarte avantajoasa marca Digi.

Din pacate oferta cu televizoare, laptopuri sau tablete nu este disponibila si pentru abonatii existenti, motiv pentru care reprezentantii Digi nu si-au facut reclama pe care o fac de obicei. Si-au trimis agentii de teren in localitatile vizate (probabil localitatile in care exista concurenta sau localitati in care nu au un numar mare de abonati).

Momentan nu avem mai multe informatii despre modelele si specificatiile televizoarelor, laptopurilor si tabletelor insa pe masura ce vom afla informatii despre aceste aspecte vom actualiza in acest articol. De asemenea, daca doriti informatii privind disponibilitatea ofertei in localitatea voastra, lasati un comentariu si vom incerca sa aflam daca oferta este disponibila si acolo.

Pentru a putea ajuta si alte persoane, in caz ca ati primit un astfel de echipament lasati va rog un comentariu cu modelul primit si specificatiile acestuia.

Ii multumim doamnei Rodica pentru informatiile privind laptopuri si tablete.

Mai multe informatii despre ofertele Digi gasiti AICI.

Oferta cu laptopuri, TV-uri 4k si tablete este disponibila in urmatoarele judete: Timis, Prahova, Suceava; Pe masura ce vom afla informatii noi despre zonele in care se ofera aceste echipamente, vom actualiza aici.

Update 01.12.2018: Pretul ratelor pentru televizoarele oferite de catre Digi sunt dupa cum urmeaza:

 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 1 leu pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV HD cu diagonala de 81 cm vom plati 15 lei pe luna;
 • daca vom contracta televiziune si internet, pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 55 lei pe luna;
 • daca vom contracta un singur serviciu fix (televiziune sau internet), pentru un TV 4k cu diagonala de 109 cm vom plati 70 lei pe luna;

Update 19.04.2019: Oferta cu TV in rate de la Digi nu mai este disponibila;

Update 11.11.2020: Digi ofera din nou televizoare gratuite in zonele rurale insa numai in anumite zone si doar prin agenti de teren;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

484 COMENTARII

 1. buna ziua
  m.ar interesa abonament televiziune+internet in suceava, str. *, nr*, bl*, sc *, ap*.
  oferta cu laptop este valabila?
  sau alte oferte?
  in prezent am conexiune telecom.
  multumesc!

 2. MA INCANTAT OFERTA DVS.SI AS DORI OFERTA CU TV .INTERNET.TEL MOBILA PTR>O PERSOANA SINGURA,CU HANDICAP.VREAU SA _I FAC VIATA PUTIN MAI FRUMOASA ,IN GHIMBAV,STR> * .NR.* se numeste *****>DORESC SA INCHEIEM UN CONTRACT.VA MULTUMESC.

  • Acest sait nu reprezinta digi ci ofera informatii. Pentru a beneficia de serviciile digi trebuie sa va prezentati intr-un magazin digi din localitatea dvs cu cartea de identitate.

 3. Buna ziua! doresc sa stiu daca mai incepeti oferta cu tv inclusa la pachet,sunt din olt,am lasat emailul,daca incepe d. va multumesc.!oresc sa primesc email

  • Doamna Elena din cate stiu oferta cu tv laptopuri si tableta nu mai este valabila. Acum digi ofera doar 50% reducere la abonare in primele 2 luni de contract.

 4. Buna ziua,sunt din Valea Voievozilor,si m-ar interesa anunite informații privind o viitoare abonata la dumneavoastra ce oferte aveti in legătură cu televiziune HD si internet..(.la tv sa fie cu cartela) eu momentan sunt la RDS si nu mai sunt incantata de serviciile lor..am deja 2 ani.la ei…P.S. aveti in oferta cumva tabletă??

  • Buna ziua,
   Noi nu reprezentam niciun operator de telecomunicatii, doar oferim informatii. La ce operator doriti sa va abonati?
   RDS si Digi sunt aceeasi firma, din cate am inteles dvs sunteti abonata la RCS – RDS, nu?

  • Buna ziua,
   Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii. Va recomand sa faceti o sesizare la relatii cu clientii pentru a urgenta livrarea televizorului.

  • Din cate stiu domnule Alex acea oferta cu laptopul nu mai este valabila. Daca va abonati la digi tv +internet veti avea redus abonamentul cu 50% in primele 2 luni de contract.

 5. Ma numesc Boarna Ion com Babiciu Olt.str.Oituz nr.* Vreau o oferta Dr.Teodora mai lucrează la dv. ?M-a contactat anul trecut,nu mai raspunde la telefon

  • Noi nu reprezentam compania RCS – RDS, doar oferim informatii.
   Pentru a primi oferta printr-un agent de teren va recomand sa contactati serviciul de relatii cu clientii RCS – RDS Olt la numarul 0349400414.

  • In Poganu, Olt nu exista acoperire pentru serviciile prin cablu Digi. Drept urmare puteti opta doar pentru televiziune prin satelit. Televiziunea prin satelit va costa 25 lei pe luna (abonamentul Baza), receptorul costa 150 lei (il puteti plati integral sau in rate 6/12 luni) iar kit-ul de antena va costa 75 lei daca nu aveti deja un kit personal.

  • Oferta cu laptopuri a fost disponibila o perioada doar in anumite zone, de regula au ajuns in acele zone agenti de teren care au contactat persoanele care inca nu erau abonate la serviciile Digi.

  • Oferta cu laptopuri in rate a fost disponibila doar in anumite zone si doar pentru clientii noi, din cate stiu au ajuns agenti de teren acolo unde era disponibila oferta.
   Daca doriti, puteti pune o intrebare la relatii cu clientii Digi pentru a verifica daca oferta cu laptopuri este disponibila in zona dvs.