Oferta tichete cadou Digi (RCS – RDS)

Oferta tichete cadou Digi (RCS – RDS) – Digi a lansat recent o campanie disponibila doar in anumite zone prin care sunt distribuite tichete cadou clientilor noi, in functie de serviciile contractate.

Oferta presupune distribuirea tichetelor cadou pentru clientii noi care doresc sa se aboneze in reteaua Digi, valoarea tichetelor este dupa cum urmeaza:
-televiziune prin cablu – 250 RON;
-internet fix – 250 RON;
-telefonie fixa – 50 RON;
-telefonie mobila – 50 RON/abonament – primim voucher cadou pentru maxim 2 abonamente;

Oferta cu tichete cadou de la Digi este una foarte avantajoasa, daca optam pentru televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixa si 2 abonamente de telefonie mobila vom primi tichete cadou in valoare de 650 RON.

Tichetele se pot utiliza in orice magazin care primeste tichete cadou (de regula magazinele sunt aceleasi care primesc si bonuri de masa Sodexo), insa nu se pot folosi in reteaua Digi pentru achizitia telefoanelor mobile, plata facturilor, etc. Asadar, daca optam pentru abonamentele minime, vom plati 80 RON pe luna x 24 luni (perioada contractuala), avem 1920 RON pe 2 ani, scazand valoarea bonurilor avem un abonament de 53 RON pe luna, o reducere de 27 RON pe luna.

Oferta tichete cadou Digi (RCS – RDS)
O alternativa a acestei oferte o reprezinta oferta cu reducere 50% a abonamentului timp de 12 luni, astfel avem o reducere de 20 RON pe 24 luni, platind in medie 60 RON pe luna. Asadar, oferta cu tichete cadou este mai avantajoasa decat oferta cu reducere 50% in primele 12 luni.

Aceste oferte Digi (RCS – RDS) sunt disponibile doar in anumite zone, momentan oferindu-se in unele zone din Dolj si Prahova, exista posibilitatea sa se ofere si in alte zone, vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare in acest sens. Oferta se contracteaza doar in teren, in zonele in care sunt trimisi agenti de teren. Drept urmare, trebuie sa asteptam sa fim contactati de catre un agent de teren pentru a beneficia de aceasta oferta.

Oferta cu tichete cadou in reteaua Digi este asemanatoare ofertei cu vouchere pentru telefoane, valoarea oferita este apropiata acelor vouchere insa diferenta principala fiind ca tichetele cadou se pot folosi in orice magazin care primeste astfel de tichete, pe cand voucherele pentru telefoane se puteau utiliza doar pentru a achizitiona telefoane din magazinele Digi.

Judetele in care este/a fost disponibila oferta cu tichete cadou sunt: Covasna, Prahova, Dolj;

Voi ce parere aveti ultima oferta disponibila in reteaua Digi?

LĂSAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

30 COMENTARII

 1. Am și eu acele tickete cadou de la Digi! Le pot folosi la Kauffland? Și dacă da, trebuiesc completate pe verso de mine, sau merg dacă le las așa, necompletate?

  • Pot fi folosite oriunde sunt acceptate bonuri, inclusiv la Kaufland.
   Nu stiu daca trebuie sa fie completate, fie pui o intrebare la Digi, fie te duci cu ele necompletate si vezi daca le primesc asa.

  • Buna ziua,
   Buna ziua, oferta cu tichete cadou de la Digi este disponibila doar in anumite zone, au fost trimisi agenti de teren in zonele in care este disponibila aceasta oferta.
   Nu avem informatii despre judetul Sibiu. Vor fi trimisi agenti de teren in zona sa contacteze persoanele care nu sunt inca abonati Digi daca este valabila si acolo oferta.

  • Nu stiu nimic de Gorj, vom anunta daca se dau si in Gorj.
   Oricum, daca ai semnat deja si in contract nu au fost trecute, nu le vei primi la instalare. Mereu sunt promovate de agentii de teren in zonele in care e valabila oferta, e scopul lor sa faca asta avand in vedere ca este o oferta avantajoasa.

  • Poti detalia de ce consideri acest lucru?
   In ceea ce priveste grila de programe sunt de acord ca se investeste mai mult pe cablu insa preturile pe DTH sunt mai mici decat pe cablu, abonamentul de Baza este 25 RON pe DTH fata de 30 RON pe cablu digital. Ce pachet Telekom DTH este mai ieftin decat la Digi?

  • Prietene mai intereseazate inainte sa scri prosti. Cum sa platesti mai mult la digi fata de telekom? La telekom pachetul M cel mai mic la telekom este de 8 euro+ chiria pe luna pentru receptor. Si in acel pachet nu ai competitii sportive ai 75 de posturi tv. In schimb la digi cel mai mic abonament este de 17 lei. La telekom al 2-lea pachet este 11 Euro asa cum am scris fara competiti sportive fara liga 1 in schimb la digi cu 26 lei ai tot fara maxpachet. Asa ca mai documenteazate inainte sa scri ceva. Fara suparare si nu tin cu nimeni nu mai am nici digi satelit nici telekom satelit am avut si stiu ce spun, poti consulta si saiturile celor 2 companii sa vezi.

  • Probabil scopul lor este sa atraga cat mai multi abonati in reteaua. Exista o oferta si pentru abonatii existenti la prelungirea contractului insa nu la fel de avantajoasa: 50% reducere la abonament timp de 4 luni.