Oferta tichete cadou Digi (RCS – RDS)

Oferta tichete cadou Digi (RCS – RDS) – Digi a lansat recent o campanie disponibila doar in anumite zone prin care sunt distribuite tichete cadou clientilor noi, in functie de serviciile contractate.

Oferta presupune distribuirea tichetelor cadou pentru clientii noi care doresc sa se aboneze in reteaua Digi, valoarea tichetelor este dupa cum urmeaza:
-televiziune prin cablu – 250 RON;
-internet fix – 250 RON;
-telefonie fixa – 50 RON;
-telefonie mobila – 50 RON/abonament – primim voucher cadou pentru maxim 2 abonamente;

Oferta cu tichete cadou de la Digi este una foarte avantajoasa, daca optam pentru televiziune prin cablu, internet fix, telefonie fixa si 2 abonamente de telefonie mobila vom primi tichete cadou in valoare de 650 RON.

Tichetele se pot utiliza in orice magazin care primeste tichete cadou (de regula magazinele sunt aceleasi care primesc si bonuri de masa Sodexo), insa nu se pot folosi in reteaua Digi pentru achizitia telefoanelor mobile, plata facturilor, etc. Asadar, daca optam pentru abonamentele minime, vom plati 80 RON pe luna x 24 luni (perioada contractuala), avem 1920 RON pe 2 ani, scazand valoarea bonurilor avem un abonament de 53 RON pe luna, o reducere de 27 RON pe luna.

Oferta tichete cadou Digi (RCS – RDS)
O alternativa a acestei oferte o reprezinta oferta cu reducere 50% a abonamentului timp de 12 luni, astfel avem o reducere de 20 RON pe 24 luni, platind in medie 60 RON pe luna. Asadar, oferta cu tichete cadou este mai avantajoasa decat oferta cu reducere 50% in primele 12 luni.

Aceste oferte Digi (RCS – RDS) sunt disponibile doar in anumite zone, momentan oferindu-se in unele zone din Dolj si Prahova, exista posibilitatea sa se ofere si in alte zone, vom actualiza articolul pe masura ce vom avea informatii suplimentare in acest sens. Oferta se contracteaza doar in teren, in zonele in care sunt trimisi agenti de teren. Drept urmare, trebuie sa asteptam sa fim contactati de catre un agent de teren pentru a beneficia de aceasta oferta.

Oferta cu tichete cadou in reteaua Digi este asemanatoare ofertei cu vouchere pentru telefoane, valoarea oferita este apropiata acelor vouchere insa diferenta principala fiind ca tichetele cadou se pot folosi in orice magazin care primeste astfel de tichete, pe cand voucherele pentru telefoane se puteau utiliza doar pentru a achizitiona telefoane din magazinele Digi.

Judetele in care este/a fost disponibila oferta cu tichete cadou sunt: Covasna, Prahova, Dolj;
Voi ce parere aveti ultima oferta disponibila in reteaua Digi?

Update 28.05.2020: Oferta cu vouchere cadou in reteaua Digi se va prelungi pana la finalul lunii iunie;

Update 11.08.2020: In unele zone, vouchere oferite sunt mai mici, dupa cum urmeaza:

-televiziune prin cablu – 150 RON;
-internet fix – 150 RON;
-telefonie fixa (doar cu portare) – 50 RON;
-telefonie mobila (doar cu portare) – 50 RON;

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.

74 COMENTARII

 1. Salutare,astăzi în jur de ora 14.30,au venit doi tipi la poartă în Județul Giurgiu Com.Daia,fără să se prezinte mi au cerut Buletinul sub pretextul că are să-mi ofere un cadou,sără să specifice,având treabă pe moment iam lat la rost pe motiv că nu s au prezentat,după care au spus că vor reveni,au plecat și nu s au mai întors,în schimb în poartă pe stradă ulterior am găsit o cartelă Digi sigilată dar fără sim ,doar ramele,dar sigilate,oare de ce trimit toți Boschetarii fără să se prezinte,oare știe cineva despre ce este vorba?

  • Salut Eugen,
   Poti pune o intrebare la relatii cu clientii Digi. In plus, pentru orice abonament trebuie sa primesti un act, fie fizic, fie in format online. Nu semna fara sa primesti actele necesare.

 2. Buna ziua …am un pachet de bilete cadou de 50 lei de la Digi(la infiintarea unui abonament de telefonie mobila in campania din 2020 pe care nu le-am folosit pentru ca s-au ratacit si le-am gasit acum…Oare mai pot sa le utilizez??? si unde? Multumesc…

 3. buna ziua. am 3 contracte noi cu rds in urma unor negocieri cu reprezentanti dvs , unde trebuiau la semnarea contractelor sa primim bonuri valorice in valoare de 500 lei / contract . cind au venit CU ECHIPAMENTELE au spus ca bonurile nu le au dar ca le vom primi dupa doua zile, de atunci au trecut 3 luni , au venit facturi de plata iar bonuri nu . Va intreb ne-ati mintit pentru a ne face clienti? CA NOI AM PLECAT DE LA TELECOM PENTRU ACEASTA OFRRTA .astept un raspuns clar de la RDS. MULTUMESC.

  • Buna ziua,
   Noi nu suntem de la Digi. Ofera cu bonuri cadou este disponibila doar in unele zone si doar prin agenti de teren. Ati fost contactat de un astfel de agent de teren pana in prezent sau stiti pe cineva in zona care a fost contactat?

 4. Buna ziua. Eu am optat pentru internet și televiziune și mi s-a spus că voi primi tichete de 300 de lei. A scăzut valoarea? Sau restul le păstrează agentul de teren?

  • Buna seara,
   Sunt zone cu voucherele din articol si zone cu cu vouchere mai mici, 150 de lei pentru internet si 150 de lei pentru TV, probabil dvs sunteti intr-o zona cu vouchere mici.
   Am actualizat aceasta informatie si in articol pentru a nu exista neclaritati.

 5. […] Digi (RCS – RDS) continua sa-si extinda serviciile atat prin achizitia unor operatori mai mici cat si prin dezvoltarea retelei de fibra optica, in special in zonele rurale, ofertele furnizate fiind foarte avantajoase (abonament de internet de la 17 lei pe luna si televiziune prin cablu de la 21 lei pe luna), in unele zone fiind lansate campanii cu 50% reducere la abonament timp de 12 luni sau bonuri de masa cadou in valoare de cateva sute de lei. […]

  • Buna ziua, da, oferta cu vouchere inca mai este valabila insa doar in unele zone unde sunt trimisi agenti de teren sa promoveze aceasta oferta.

  • Buna ziua, oferta cu tichete cadou de la Digi este valabila doar in teren, doar in anumite zone, daca este valabila si in zona dvs atunci veti fi contactat de un agent Digi.

  • Buna ziua, daca nu a fost schimbata oferta, tichetele cadou se ofereau dupa cum urmeaza:
   -televiziune prin cablu – 250 RON;
   -internet fix – 250 RON;
   -telefonie fixa – 50 RON;
   -telefonie mobila – 50 RON/abonament – primim voucher cadou pentru maxim 2 abonamente;
   Insa, ar trebui sa intrebati exact agentul de teren care v-a contactat pentru aceasta oferta, avand in vedere ca se ofera doar in teren.

 6. Bună ziua, vreau sa stiu mai multe despre vaucerul de 150 lei, oferit la noul contract digi!!!
  Cum poate fi folosit?
  În ce tip de magazine?

  • Buna ziua,
   In zonele in care este/a fost disponibila aceasta oferta, au fost trimisi agenti de teren pentru a contacta clientii si pentru a semna contractele. Probabil oferta, chiar daca mai este disponibila, a fost suspendata temporar din cauza ca nu se mai lucreaza in teren pentru semnarea contractelor.

 7. Bună ziua. Dacă sunt client nou, și contractul a fost făcut chiar în ziua care am trimis acest mesaj și nu am primit tichetele din cauză ca nu am știut, se poate să mai primesc?

  • Buna ziua,
   Oferta cu tichete cadou este valabila doar prin agenti de teren in anumite zone. Daca nu ati fost contactat de un agent de teren sa vi se prezinte aceasta oferta atunci cel mai probabil nu era valabila in zona dvs.
   Oricum, nu puteti sa mai schimbati nimic acum.

 8. Am și eu acele tickete cadou de la Digi! Le pot folosi la Kauffland? Și dacă da, trebuiesc completate pe verso de mine, sau merg dacă le las așa, necompletate?

  • Buna ziua, oferta cu tichete de masa de la Digi este disponibila doar in anumite localitati unde au fost trimisi agenti de teren pentru a contacta persoanele interesate. Deci, e nevoie sa asteptati sa fiti contactata de un agent de teren daca oferta este valabila si la dvs in localitate.

  • Buna ziua,
   Buna ziua, oferta cu tichete cadou de la Digi este disponibila doar in anumite zone, au fost trimisi agenti de teren in zonele in care este disponibila aceasta oferta.
   Nu avem informatii despre judetul Sibiu. Vor fi trimisi agenti de teren in zona sa contacteze persoanele care nu sunt inca abonati Digi daca este valabila si acolo oferta.

 9. Stiti cumva colegii daca in Gorj se dau acele tickete ? Am luat si eu acum 3 saptamanii Tv si Net , acum astept instalarea serviciilor ! Ce spuneti ?

  • Nu stiu nimic de Gorj, vom anunta daca se dau si in Gorj.
   Oricum, daca ai semnat deja si in contract nu au fost trecute, nu le vei primi la instalare. Mereu sunt promovate de agentii de teren in zonele in care e valabila oferta, e scopul lor sa faca asta avand in vedere ca este o oferta avantajoasa.

  • Poti detalia de ce consideri acest lucru?
   In ceea ce priveste grila de programe sunt de acord ca se investeste mai mult pe cablu insa preturile pe DTH sunt mai mici decat pe cablu, abonamentul de Baza este 25 RON pe DTH fata de 30 RON pe cablu digital. Ce pachet Telekom DTH este mai ieftin decat la Digi?

  • Prietene mai intereseazate inainte sa scri prosti. Cum sa platesti mai mult la digi fata de telekom? La telekom pachetul M cel mai mic la telekom este de 8 euro+ chiria pe luna pentru receptor. Si in acel pachet nu ai competitii sportive ai 75 de posturi tv. In schimb la digi cel mai mic abonament este de 17 lei. La telekom al 2-lea pachet este 11 Euro asa cum am scris fara competiti sportive fara liga 1 in schimb la digi cu 26 lei ai tot fara maxpachet. Asa ca mai documenteazate inainte sa scri ceva. Fara suparare si nu tin cu nimeni nu mai am nici digi satelit nici telekom satelit am avut si stiu ce spun, poti consulta si saiturile celor 2 companii sa vezi.

  • Probabil scopul lor este sa atraga cat mai multi abonati in reteaua. Exista o oferta si pentru abonatii existenti la prelungirea contractului insa nu la fel de avantajoasa: 50% reducere la abonament timp de 4 luni.