Merită cumpărată tableta Serioux SMO72?

Tableta Serioux SMO72 nu e o tabletă extrem de bună din punct de vedere al performanțelor. Acest lucru este susținut și de prețul acesteia care este extrem de mic. Din acest motiv tableta nu este recomandată pentru multi-tasking. Tocmai de asta această tabletă poate fi folosită în special de către utilizatorii începători în lumea Androidului, pentru utilizatorii care folosesc tabletele pentru citit și utilizatorii care au răbdare.

Chiar dacă din punct de vedere al mărimii, tableta se încadrează într-o zonă standard, componentele hardware ale acesteia, fiind modeste, nu o ajută prea mult. Având un ecran de 7 inch (relativ mare) acesta consumă multișor, deci are nevoie de un procesor puternic și o memorie ram mai mare.

Tableta Serioux SMO72

Memoria ram este de 512 MB deci nu prea este suficientă pentru o tabletă de 7 inch. Chiar și așa, tableta poate funcționa destul de decent în cazul în care nu sunt instalate multe aplicații care să consume multă memorie ram.

Punctul forte al acestei tablete rămâne prețul. Chiar dacă tableta se numără printre cele mai ieftine dispozitive de acest fel, ea are un design destul de elegant, ce se poate măsura la acest capitol cu dispozitivele mai scumpe.

Nici la capitolul autonomie această tabletă nu stă rău. Având o baterie de 2500 mAh, aceasta nu întâmpină probleme la acest capitol, autonomia fiind chiar mai mare decât la alte tablete, chiar mai scumpe.

La capitolul display, Tableta Serioux SMO72 nu excelează, aceasta având o rezoluție de 800 x 480. Tipul display-ului fiind Capacitive Multi-Touch, tehnologia TFT, cu diagonala de 7 inch.

Fiind un dispozitiv destul de ieftin, Serioux SMO72 are un raport calitate/preț destul de mare. Chiar dacă nu excelează din mai multe puncte de vedere, în opinia mea, această tabletă își merită bani și este ideală pentru un cadou sau pentru copii.

Iată și câteva specificații tehnice:

Tip procesor Dual-Core
Model procesor Allwinner A23
Frecventa procesor 1,2 Ghz
Prodcator procesor Allwinner
Tip Display Capacitive Multi Touch
Tehnologie display TFT
Diagonala 7 inch
Multitouch Da
Rezolutie 800X480
Spatiu memorie interna 4 GB
Memorie RAM 512 MB, DDR3
Camera Frontala 0.3
Camera Fără
Bluetooth Da
Wireless 801.11 b/g/n
3G Nu
Baterie Li-Polymer 2500 mAh / 3.7 V
Iesire audio 3,5 mm Jack
Difuzor Da
USB microUSB v2.0
Greutate 398 g
Culoare Negru
Sistem de operare Android 4.2 Jelly Bean
Gps Da
Nota produs calitate/pret 8

Prețul tabletei variază undeva în jurul sumei de 180 de lei și puteți verifica prețul acesteia și mai multe detalii dând click pe butonul de mai jos.

Deci, ca răspuns la întrebarea „Merită cumpărată tableta Serioux SMO72?” răspunsul e da, merită dacă nu intenționați să o folosiți în multi-tasking.

 

LASAȚI UN MESAJ

Introduceti comentariul
Introduceti numele

Toate comentariile sunt aprobate manual iar cele care incalca regulile vor fi eliminate.